دوشنبه 5 آذر 1403

99 درصد نوآموزان کشور مورد سنجش جسمانی و آمادگی تحصیلی قرار می‌گیرند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
99 درصد نوآموزان کشور مورد سنجش جسمانی و آمادگی تحصیلی قرار می‌گیرند

شهرری ایرنا معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: امسال 99 درصد از نوآموزان کلاس اولی و پیش دبستانی سراسر کشور مورد سنجش جسمانی و آمادگی تحصیلی قرار می‌گیرند.

سید جواد حسینی روز شنبه در حاشیه آغاز به کار مراکز سنجش سلامتی جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستان شهرستان ری، اظهار داشت: سال گذشته بیش از 97 درصد دانش آموزان پایه اول دبستان قبل از ورود به مدرسه مورد سنجش جسمی و آمادگی تحصیلی قرار گرفتند ولی امسال با برنامه ریزی های صورت گرفته این آمار به 99 درصد خواهد رسید.

وی با بیان اینکه امسال در یک میلیون و 50 دانش آموز کلاس اولی و پیش دبستانی در کشور خواهیم داشت، عنوان کرد: تاکنون 664 هزار و 65 نوآموز کشور در طرح سنجش جسمانی و آمادگی تحصیلی نوبت گیری کرده اند و 293 هزار و 140 نوآموز نیز مورد ارزیابی قرار گرفته اند.

حسینی ادامه داد: طرح سنجش جسمانی و آمادگی تحصیلی با هدف سنجش وضعیت، حفظ و ارتقای سلامت جسمانی نوآموزان و سنجش دقیق آمادگی تحصیلی دانش آموزان کلاس اولی تا 15 شهریور ماه در سراسر کشور ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه سنجش جسمانی نوآموزان موجب حفظ و ارتقای سلامت آنان می شود، ابراز کرد: سنجش و مداخله به موقع سلامت جسمانی کودکان موجب آشکاری بسیاری از معلولیت های پنهان در میان نوآموزان می شود، اجرای به موقع مداخلات و درمان های پزشکی موجب کاهش چشمگیر معلولیت در میان کودکان نیز می گردد.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: شناسایی مشکلات جسمی کودکان در بدو ورود به مدرسه موجب می شود آموزش و پرورش متناسب با شرایط و وضعیت آنان آموزش لازم را به نوآموزان بدهد تا بدین ترتیت عدالت آموزش در کشور ایجاد شود.

حسینی با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جدید تاکنون 10 درصد نوآموزان کشور از لحاظ سنجش جسمانی به مراکز تخصصی پزشکی ارجاع داده شده اند، بیان داشت: بیشتر کودکان مشکوک به اوتیسم و یا داری معلولیت ذهنی و حرکتی بوده اند و همچنین برخی نیز به دلیل کاهش قدرت بینایی و شنوایی به مراکز تخصصی ارجاع داده شده اند.

وی یادآورشد: سیاست آموزش و پرورش در برخورد با نوآموزان دارای مشکل جسمی و ذهنی انتخاب معلم، محتوای آموزش و روش تدریس مخصوص این افراد است چرا که اینگونه دانش آموزان توانایی یادگیری مانند سایر نوآموزان را ندارند.

تعلیم و تریبت در کشور از 15 شهریور ماه آغاز می شود

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به شیوع ویروس کرونا و احتمال تعطیلی مدارس خاطرنشان کرد: تعلیم و تربیت در کشور قطعا از تاریخ 15 شهریور ماه آغاز می شود اما نحوه برگزاری کلاس های درس بستگی به شرایط سفید، زرد و قرمز مناطق از لحاظ شیوع ویروس کرونا دارد.

حسینی با تاکید براینکه هیچ کدام از ماموریت های آموزش و پرورش به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل نخواهد شد، اظهار داشت: آغاز تعلیم و تربیت به معنای بازگشایی مدارس نیست بلکه براساس شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا نحوه برگزاری کلاس های درس از حضور تا مجازی متغیر خواهد بود.

وی ادامه داد: در شرایط سفید از لحاظ شیوع ویروس کرونا 80 درصد آموزش در فضای حضوری و 20 رصد در فضای مجازی برگزار خواهد شد، در صورت شرایط زرد راهبرد آموزش و پرورش به صورت ترکیبی زوج و فرد کردن کلاس های درس، استفاده از روزهای پنجشنبه، فضای مجازی و استفاده از شبکه شاد خواهد بود.

حسینی خاطر نشان کرد: اگر شرایط منطقه ای از لحاظ شیوع ویروس کرونا در حالت قرمز باشد قطعا مدارس بازگشایی نخواهند شد و تمام کلاس های درس نیز به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

به گزارش ایرنا، مراکز سنجش سلامتی جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستان شهرستان ری امروز با حضور سید جواد حسینی معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستان در مدرسه شهید جوجانی آغاز به کار کرد.

مراکز سنجش جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستان با بخش های شنوایی سنجی، بینایی سنجی، بهداشت و آمادگی تحصیلی میزان آمادگی جسمانی و تحصیلی دانش آموز کلاس اولی را در بدو ورود به مدرسه می سنجند.

شهرستان ری دارای چهار مرکز اصلی آموزش و پرورش شامل ناحیه یک، ناحیه 2، بخش کهریزک و بخش فشافویه است که مدیریت آن با اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران است.

*س_برچسب‌ها_س*