آئین نواختن زنگ ملی ایثار و مقاومت در سراسر کشور برگزار شد
آئین نواختن زنگ ملی ایثار و مقاومت با هدف ارج نهادن به مقام والای شهیدان، ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار با حضور رئیس بنیاد شهید و سرپرست وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.
آئین نواختن زنگ ملی ایثار و مقاومت با هدف ارج نهادن به مقام والای شهیدان، ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار با حضور رئیس بنیاد شهید و سرپرست وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش امروز در آئین نواختن زنگ ایثار و مقاومت که با هدف ارج نهادن به مقام والای شهیدان و ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت در چهل و یکمین سالگرد هفته دفاعمقدس برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این آئین در هفته دفاعمقدس و آغاز سال تحصیلی گفت: برگزاری این آئین اقدام ارزشمندی است و نشان میدهد دانشآموزان ما غیرت نسل اول انقلاب را دارند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ایثارگری و جانفشانی شهید «علی لندی» نوجوان فداکار ایذهای، خاطرنشان کرد: این نوجوان 15 ساله امروز رهبر همه ما شد همانطور که امام (ره) در سالهای دفاعمقدس شهید فهمیده را رهبر خودشان معرفی کردند. همنسلان ما تجربه حضور در جنگ تحمیلی را دارند و بیشترین شهید در سالهای دفاعمقدس از شهدای دانشآموزی هستند که با انتخاب خودشان به جبهه رفتند، این تفاوت ما با جنگهای دیگر است که جوانان ما با اختیار خودشان به جبهه رفتند.
معاون رئیسجمهور با اشاره به رشادتها و دلاوریهای مردمی در سالهای دفاعمقدس و سالروز شکست حصر آبادان گفت: نباید اجازه بدهیم که کشورهای دیگر با تاریخ جعلی برای جوانان ما الگوسازی کنند در حالی که ما در عصر حاضر و گذشته تاریخ پرافتخاری داریم که الگوهای بینظیر برای نسلهای آینده ما هستند.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به گسترش و تحول در مدارس شاهد و دانشگاه شاهد گفت: امیدواریم در مدارس شاهد و دانشگاه شاهد تحولاتی ایجاد شود زیرا که امام (ره) دستور تشکیل مدارس شاهد را دادند و ما وظیفه داریم که برای تحقق اهداف امام (ره) تلاش کنیم. تعداد زیادی از دانشآموزان شاهد از دانشآموزان ممتاز ایثارگر هستند که بدون سهمیه در کنکور سراسری رتبههای برتر را کسب کردند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان وزارت آموزش و پرورش در زمینه ارتقای علمی و فرهنگی دانشآموزان شاهد و ایثارگر گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت آموزش و پرورش اهداف مشترکی را دنبال میکنند و امیدوارم که این اهداف مشترک را در آینده به نتیجه و ثمر برسانیم.
علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش نیز در این آئین ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: 36 هزار دانشآموز و معلم شهید و ایثارگر در سالهای دفاع مقدس حضور داشتند و شهادت علی لندی دانشآموز ایثارگر و قهرمان ایذهای در این ایام یاد شهید محمدحسین فهمیده و شهید بهنام محمدی و سایر شهدای دانشآموز را برای ما زنده کرد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: انتقال فرهنگ و ارزشها به ویژه فرهنگ ایثار و شهادت به نسلهای آینده از تکالیف انقلاب است و برای توسعه این فرهنگ تلاش خواهیم کرد. تشکلهای دانشآموزی و محتوای کتابهای درسی از ظرفیتهای مهمی است که در این عرصه نقش مهمی دارند و از آنها استفاده خواهد شد.
کاظمی خاطرنشان کرد: بهترین متغیر برای رسیدن به ایران مقتدر و سرافراز همانگونه که در پرسش ریاست جمهوری مطرح شد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است چرا که همین فرهنگ دشمنان ما را به زانو درآورده و توانسته است منجر به پیشرفت و اقتدار کشور ایران در جهان شود.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تکلیف ولایی و انقلابی آموزش و پرورش است، عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم با کمک سایر ارگانها به ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران نقش مهمی در این عرصه داشته باشیم و بتوانیم یاد و خاطره شهدای دانشآموز را زنده نگه داریم. تجلیل از خانواده شهدای دانشآموز و معلم از جمله مادر شهید «فرزاد اصغری» شهید فرهنگی، مادر شهید «حمید میانلو مطلق» شهید دانشآموز و فرزند شهید «اسدالله یار دل» از شهدای فرهنگی از دیگر بخشهای این مراسم بود و از تمثال شهید دانشآموز شاخص کشوری شهید «محمد رسول رضایی» از استان همدان رونمایی شد.
آئین نواختن زنگ ملی ایثار و مقاومت همزمان به صورت سراسری در کشور برگزار شد و در پایان این آئین، زنگ ایثار و مقاومت با حضور امیرحسین قاضیزاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و علیرضا کاظمی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش و حمید انصاری فرزند شهید انصاری دانشآموز دبیرستان شاهد مبشر تهران نواخته و در پایان این آئین میثاقنامه دانشآموزی قرائت شد.