آتش سوزی نمایشگاه بین المللی میتوانست شبیه پلاسکو باشد
از آتش سوزی نمایشگاه بین المللی در دهم شهریورماه نباید به راحتی گذشت و اگر این آتشسوزی در ساعت پیک بود میتوانست همانند پلاسکو باشد و حوادث تلخی را رقم بزند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دهم شهریورماه امسال حوالی ساعت 19 خبری مبنی بر آتش سوزی در نمایشگاه بین المللی تهران منتشر شد و در ادامه نیز جلال ملکی؛ سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره جزئیات آتشسوزی در نمایشگاه بینالمللی تهران اعلام کرد: ساعت 18:29 حادثه آتشسوزی در خیابان سئول نمایشگاه بینالمللی به سامانه 125 اعلام و با توجه به حساسیت موضوع ماموران هشت ایستگاه آتشنشانی به محل حادثه اعزام شدند.
محل آتشسوزی سولهای بود که به پارکینگ خودروهای برقی اختصاص داشت که دچار آتشسوزی شده بود. ماموران چهار ایستگاه به همراه آتش نشانان نمایشگاه در حالی که آتش به سقفها نیز رسیده بود وارد عملیات شدند و این حادثه را دقایقی قبل مهار کردند.
در مجموع حدود 20 دستگاه خودرو برقی که ویژه حمل بازدیدکنندگان نمایشگاه بوده در آتش سوخت به علت این حریق در دست بررسی است.
خوشبختانه این آتشسوزی در نمایشگاه در ساعت تعطیلی نمایشگاه به وقوع پیوست؛ اگر این آتشسوزی در ساعت پیک و سوله نمایشگاهی یا حتی موضوع نمایشگاه عمومی بود، قطعا عملیات با بحرانهای خاصی انجام میشد؛ بنابراین جهت برقراری ایمنی و کاهش ریسک و ترافیکی بهتر است نمایشگاهها به خارج از تهران منتقل شوند.
آتشسوزی نمایشگاه تهران میتوانست به بحران تبدیل شودمهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران نیز در تاریخ یازدهم شهریورماه در حاشیه دویست و پنجاه و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران در پاسخ به سؤالی در ارتباط با برگزاری نمایشگاههای بینالمللی در محل نمایشگاه آفتاب تاکید کرد: با آتشسوزی که در محل نمایشگاههای بینالمللی صورت گرفت نشان داد به دلیل فرسودگی تجهیزات این محل در خطر است و باید برای این موضوع چارهاندیشی شود، تاکید ما این است که در این محل نمایشگاهها برگزار نشود اما اگر میخواهند این کار را انجام دهند باید برای ایمنی آن چارهاندیشی کنند. مسیرهایی برای برگزاری نمایشگاهها در محل آفتاب با رئیس این نمایشگاه دنبال شده که امیدواریم به نتیجه مناسب برسد. قطعا اگر همتی در این خصوص وجود داشته باشد نتایج مثبت حاصل خواهد شد.
به گزارش تسنیم، نمایشگاههای بینالمللی به دلیل حجم بالای تجهیزات و حضور مواد قابل اشتعال، در معرض خطر آتشسوزی قرار دارند. تجهیزات الکتریکی، سیستمهای روشنایی و نمایشگاههای مواد شیمیایی و صنعتی میتوانند به راحتی در شرایط مناسب آتشسوزی را ایجاد کنند. علاوه بر این، ازدحام بازدیدکنندگان و عدم رعایت اصول ایمنی نیز میتواند خطرات را افزایش دهد.
با توجه به حساسیت محل برگزاری نمایشگاه بین المللی و تردد بالای شهروندان چنین حوادثی میتواند خسارت بسیاری زیادی را در پی داشته باشد و میطلبد مسئولان مربوطه تمهیداتی را برای جلوگیری از چنین حواداثی درنظر بگیرند چرا که چنین حوادثی در نمایشگاه میتواند بحرانی به مراتب بزرگتر از حادثه پلاسکو را در پی داشته باشد.