پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

آخرین هزینه کرد مدیریت شهری برای گندزدایی شهر تهران / افزایش 40 تنی پسماند بهداشتی با شیوع کرونا

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
آخرین هزینه کرد مدیریت شهری برای گندزدایی شهر تهران / افزایش 40 تنی پسماند بهداشتی با شیوع کرونا

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران به تشریح آخرین اقدامات مختلف مدیریت شهری برای مقابله با کرونا پرداخت.

زهرا نژادبهرام، عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان به تشریح تمهیدات مالی مدیریت شهری با شیوع کرونا پرداخت و گفت: شهرداری تهران هم همچون دیگر دستگاه‌ها از شیوع کرونا متاثر شده است با توجه به اینکه ما اکنون با محدودیت منابع روبه‌رو شدیم و در بسیاری از اقدامات در حوزه‌های شهرسازی، ارزش افزوده، عوارض نوسازی، صدور پروانه ساختمانی، فعالیت‌های مشارکتی و کار‌های خدماتی فروش بلیت مترو و اتوبوس این مساله تاثیر داشته است.

وی ادامه داد: کمیسیون بودجه شورای شهر تهران پیشنهاداتی را به این منظور آماده کرده که در نظر دارد این موارد به تصویب شورا برساند تا شهرداری از این طریق بتواند یک سری اقدامات را انجام دهد و تفاهماتی هم در این زمینه صورت گرفته است.

نژادبهرام با اشاره به کمک 100 هزار میلیارد تومانی دولت به بخش‌های مختلف تصریح کرد: اعضای شورای شهر و مجوعه مدیریت شهری در شهرداری تهران خواهان این مساله هستند که بخشی از این کمک در اختیار آن‌ها قرار بگیرد.

وی ادامه داد: اهمیت مساله در این است که مجموعه مدیریت شهری اداره مرکزیت کشور را بر عهده دارد و مجبور است که برای ارائه خدمات به شهروندان نیازمند آن است که منابع مورد نیاز مالی را تامین کند که درخواست ما این است که بخشی از این کمک‌ها در قالب کمک‌های بلاعوض، بخشی در قالب محل مطالبات و بخشی از محل وام‌ها باشد.

نژادبهرام خاطرنشان کرد: کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران پیشگام این مساله است و نشست‌هایی را هم با اعضای مدیریت شهری گذاشته است و قرار است که این طرح در صحن شورا به تصویب گذاشته شود.

وی ادامه داد: در همین رابطه آقایان محسن هاشمی و پیروز حناچی نامه مشترکی را برای آقای رئیس‌جمهور نوشتند که درخواست کردند که اعتبار مورد نظر به شهرداری تهران اختصاص یابد.

نژادبهرام تاکید کرد: رقمی که ما درخواست کردیم، حدود 8 هزار میلیاردتومان بوده است که باید ببینیم چه میزان از این رقم در بررسی‌های کارشناسی امکان محقق شدن دارد.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: شهرداری تهران تاکنون 40 میلیاردتومان تنها برای ضدعفونی، نظارت مداوم و گندزدایی شهرداری تهران انجام داده است که این اقدامات ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به افزایش هزینه‌ها در حوزه پسماند شهرداری تهران تصریح کرد: بار هزینه‌ای در حوزه پسماند برای ما بسیار افزایش پیدا کرده است تا جایی که ما پیش از شیوع کرونا 4900 تن پسماند به طور روزانه داشتیم که این مساله با تفکیک پسماند و تحویل زباله‌های خشک به بخش بازیافت درآمدزاییی را برای شهرداری داشت، اما اکنون همه این موارد دفن می‌شوند.

عضو شورای شهر تهران در تشریح میزان تغییرات پسماند بهداشتی با شیوع کرونا خاطرنشان کرد: پسماند بهداشتی قبلا روزانه 60 تن بود که اکنون به روزانه 100 تن رسیده است و این از جمله هزینه‌هایی است که به مدیریت شهری وارد شده است و ما هم تا جایی که بتوانیم هزینه‌ها را می‌پردازیم چراکه وظیفه ما خدمت‌رسانی به شهروندان است.

وی در پایان با اشاره به پیشنهاد رئیس شورای شهر تهران برای افزایش وسایل حمل و نقل عمومی پایتخت تصریح کرد: در این زمینه مقرر شده است که سازمان اتوبوسرانی با حداکثر توان و تمام ناوگان به سرویس‌دهی به شهروندان بپردازد. در حوزه مترو همچنان صندلی خالی داریم، اما در صورت لزوم این مساله نیز افزایش پیدا خواهد کرد با توجه به اینکه یک سوم کارمندان نیازمند انجام تردد در خیابان‌ها برای حضور در محل کارشان هستند.