آشنایی با "ارتش ارواح" آمریکا!
انتظار میرود وسایل نقلیه جنگی کاملا رباتیک ارتش ایالات متحده که از آنها به عنوان "ارتش ارواح" نام برده میشود، در سال 2023 عملیاتی شوند.
به گزارش ایسنا و به نقل از آیای، تصور کنید که در حال جنگ با چیزی هستید که سریعتر از هر انسان یا ماشینی که به جنگ اعزام شده است، برنامهریزی، حرکت و قتل عام میکند.
بر اساس گزارش اخیر فوربس، اولین نسل از خودروهای زرهی کاملا رباتیک ارتش ایالات متحده آزمایشات اولیه خود را آغاز کردهاند.
سرلشکر "راس کافمن" مدیر تیم نسل جدید عملیات ارتش ایالات متحده گفت: هنگامی که در تاریکی هستید و صدای حرکت این وسایل نقلیه را میشنوید و واقعا نمیدانید آنها کجا هستند، سطح ترس افزایش مییابد. وقتی این ماشینها را با ماشینهای جنگی چند تنی که بیصدا و جادویی هستند، جفت میکنید، شبیه به ارتش ارواح میشوند.
ارتش آمریکا این سیستمها را "خودروهای رزمی رباتیک"(RCV) مینامد و قصد دارد سه نسخه از آن را در جبهههای جنگ مستقر کند: نسخه سنگین به نام "RCV Heavy"یا "RCV-H"، نسخه متوسط به نام "RCV Medium" یا "RCV-M" و نسخه سبک به نام "RCV Light" یا "RCV-L".
در واقع هم اکنون نمونههای اولیه نسخههای سنگین و متوسط در حال آزمایش هستند و آزمایشات برای ساخت نمونه اولیه نسخه سبک نیز همچنان ادامه دارد. اما در اواخر امسال و تابستان آینده سیستمهای جدید RCV یک آزمایش عملیاتی را در مقیاس کامل در تگزاس اجرا میکنند و سپس با جمع آوری اطلاعات این عملیات آزمایشی، به سوی ارائه خدمت در سال 2023 پیش میرود.
این خودروهای زرهی بسیار پیچیده هستند و به باور آمریکا تردیدی وجود ندارد که کشورهای چین و روسیه نیز در حال توسعه خودروهای رزمی رباتیک خود هستند، اما اشارهای به آنچه از آینده این فناوری در ارتش ایالات متحده انتظار میرود، نشده است.
سرلشکر "کافمن" این خودروهای رباتیک را با ارتش سوم ژنرال "جورج اس پاتون" در جنگ جهانی دوم مقایسه کرده است که در واقع یادی از واحدهای شناسایی آمریکایی است که در پشت خطوط دشمن مستقر شدند و اطلاعات مهمی را برای لشکرهای زرهی ارائه میکردند.
ارتش سوم پاتون با تانکهای سبک، ماشینهای زرهی، پای پیاده و با خودروهای جیپ با سرعت زیاد و بی سر و صدا حرکت میکردند. آنها به همین دلیل به "ارتش ارواح" مشهور بودند. اکنون "RCV-L" نیز احتمالا خدمات مشابهی را به ارتش ایالات متحده ارائه میدهد.
سرلشکر "کافمن" در گزارش فوربز توضیح داد: ما همیشه میخواهیم اولین تماس را با کوچکترین عنصر [دشمن] برقرار کنیم. این دکترین ماست. حالا چرا ما باید این کار را با یک انسان دیگر انجام دهیم؟ چرا این تماس با پهپاد یا یک وسیله نقلیه زمینی بدون سرنشین برقرار نشود؟
وی افزود: در حالی که این ماشینهای جدید، غیرقابل نفوذ، بیرحم و زیرک هستند، کنترل کنندههای آنها در نزدیکی آنها خواهند بود. البته زیرا محدوده موثر کنترل از راه دور آنها به احتمال زیاد بیش از یک مایل (کمتر از 2 کیلومتر) است.
انتهای پیام