آغازی برای یک پایان
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محسن احمدلو؛ اتفاقات چند روز گذشته در کرانه باختری برای جریان مقاومت بی سابقه بوده. طی چند روز گذشته جریان مقاومت با یک عملیات ترکیبی گسترده و فراگیر علیه اشغالگران صهیونیست که در حوزه های سایبری، عملیات زمینی و عملیات موشکی صورت گرفت، بار دیگر جلوه ای عینی از تقویت دستِ قدرت خود در برابر صهیونیست ها را به نمایش گذاشت. صحنه هایی که بسیاری تحقق آن ها را...
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محسن احمدلو؛ اتفاقات چند روز گذشته در کرانه باختری برای جریان مقاومت بی سابقه بوده. طی چند روز گذشته جریان مقاومت با یک عملیات ترکیبی گسترده و فراگیر علیه اشغالگران صهیونیست که در حوزه های سایبری، عملیات زمینی و عملیات موشکی صورت گرفت، بار دیگر جلوه ای عینی از تقویت دستِ قدرت خود در برابر صهیونیست ها را به نمایش گذاشت.
صحنه هایی که بسیاری تحقق آن ها را غیرممکن و غیرواقع بینانه می دانستند. زخمی و کشته شدن و همچنین به اسارت درآمدن شمار قابل توجهی از صهیونست ها، تسخیر شدن شماری از ایستگاه های پلیس و مراکز حساس در شهرک ها و مناطق مجاور با نوار غزه توسط رزمندگان مقاومت فلسطین، شاهد مثالی برای بی سابقه بودن عملیات طوفان الاقصی است.
این عملیات از چند بعد قابل بررسی و تحلیل است که به برخی از آنان اشاره میشود:
1) تحقیر رژیم صهیونسیتی در برابر دیدگان جهانیان و از همه مهم تر متحدانش یکی از مهم ترین پیام های این عملیات است. بار دیگر ثابت شد ماجراها و داستان های مختلفی که در مورد شکست ناپذیری رژیم اشغالگر قدس مطرح می شود، چیزی جز افسانه و توهم نیستند و این رژیم در ضعیف ترین وضعیت خود است؛ تا حدی که بر اساس فیلم ها و ویدئوهایی که در مدت اخیر از اراضی اشغالی بیرون آمده، شماری از شهروندان صهیونیست به سوی بیابان فراوان می کنند و یا در سطل های زباله پناه گرفته اند. مسائلی که همه و همه این نکته را تداعی می کنند که همینه پوشالی رژیم صهیونیستی در اذهان و واقعیت شکسته شده. شکست ادراکی رژیم صهیونسیتی، مبدأ تحولات عظیم آینده خواهد بود.
2) این عملیات پیام روشنی به آنانی است که در پی عادی سازی رابطه با رژیم صهیونسیتی است. آنچه که در سرزمین های اشغالی در حال رخ دادن است، پاسخ قاطعانه نیروهای مقاومت به جنایتهای اسرائیل در حمله به مسجد الاقصی و هشداری برای سازشگران با این رژیم سفاک است. در شرایطی که کشورهای عربی و اسلامی به دنبال عادیسازی روابط با صهیونیستها هستند و عملاً آرمان فلسطین را قربانی منافع خود میکنند، گروه های مقاومت با عملیات خود هزینه سازش را برای ریاض بالا برده. در نهایت، اسرائیل در آرزوی رسیدن به قلمرو «نیل تا فرات» خواهد مرد. باخت را کسانی می کنند که بر سر عادی سازی روابط با رژیم، قمار میکنند.
3) شکست امروز اسرائیل در کنار شکست های سال های قبلش نشان میدهد که آنچه قرار است در نهایت تعیین کننده این میدان باشد نه پول و توان مالی، نه موشک و توان نظامی، نه خبر و توان اطلاعاتی که بلکه نیروی ایمان و معنویت خواهد بود! اسرائیل از راکت های شکست خورده است که بخش عمده ای از آن را از لوله های فاضلاب میسازند! اسرائیل در برابر راکت های به آتش بس وادار شده است که هزینه ساخت آنها تنها 300 دلار است! عنصر ایمان و عقیده چیزی است که سالها دست برتری را به محور مقاومت داده است. علیرغم تمام هزینه های سرسام آوری که گنبد آهنین جذب خود کرده است، دست های خالی معتقدان توانست که از این سد بگذرد و به اهداف خود برسد! در اینجاست که با تبریک این پیروزی شیرین به جهان اسلام باید دوباره تاکید کرد و بر مسلمین بشارت داد که: «کَم مِن فِئَه قَلِیلَه غَلَبَت فِئَهً کَثِیرَهً بِاِذنِ اللهِ وَاللهُ مَعَ الصَابِرِینَ؛ بسا گروه اندکی که به توفیق خدا بر گروه بسیاری پیروز شدند، و خدا با صابران است». نیروی انسانی، تکنولوژی، صنعت و سایر امور ابزارند و باید هم از آنها استفاده کرد اما تدبیر نهایی در دستگاه الهی صورت میگیرد.
4) از دیگر پیامد های این عملیات، تفکیک و مرزبندی بین کشورهای جهان در حمایت از معیارهای انسانی و حق محور بود. در حالی که رژیم صهیونسیتی در طول هفتاد سال گذشته انواع و اقسام رفتار های ددمنشانه و جنایت ها را بر مردم فلسطین و غزه اعمال کرده و سرزمین انها را غصب نموده، کشور هایی همچون ایالات متحده، آلمان و فرانسه همچنان از آن رژیم جعلی حمایت کرده و حتی کمک های تسلیحاتی و مالی به عمل میآورند. در حالی که جمهوری اسلامی ایران وظیفه خود میداند از مبارزه حق طلبانه مستضعفین فلسطینی در برابر مستکبرین اشغالگر صهیونیستی، مانند ادوار گذشته حمایت کند. مقاومت و انتفاضه مردمی فلسطین، بیتردید متأثر از الگو و ایدههای انقلاب اسلامی ایران است، و دولت جمهوری اسلامی نیز آشکارا از آن حمایت کرده است، اما مبارزات ملت فلسطین، از چند دهه پیش از انقلاب ایران وجود داشته و تا تحقق حقوق بنیادین خود در زمینه تعیین سرنوشت و استقلال و آزادی و رهایی از اشغال ادامه خواهد داشت. حقوقی که در تمامی ادیان و مذاهب و قوانین و اعراف بینالمللی به رسمیت شناخته شده است.
در نهایت باید اشاره کرد که خاورمیانه جدید، خاورمیانه ای است که غده سرطانی از آن خارج شده باشد، باید منتظر موج جدید بیداری اسلامی در منطقه بود...
محسن احمدلو؛ دبیر واحد بینالملل اتحادیه دفتر تحکیم وحدت
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.