آغاز اجلاس سراسری صندوق بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر / باید برای شناساندن صندوق تلاش کرد
به گزارش خبرنگار گروه رفاه و آسیبهای اجتماعی خبرگزاری فارس، اجلاس سراسری مدیران این صندوق با حضور مدیران ستادی و استانی و حضور برقراری مدیرعامل صندوق و تعدادی از شخصیت های علمی، فرهنگی، اجتماعی وسیاسی کشور، آیت الله تقوی، سردار سعیدی رئیس سازمان بسیج عشایری کشور و استاندار لرستان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حال برگزاری است.
در این اجلاس مقرر است تفاهم نامه همکاری فی مابین صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور و سازمان امور عشایر ایران به منظور ارائه خدمات بیمه های اجتماعی شامل مستمری سالمندی، از کار افتادگی کلی، فوت ونقل و انتقال سوابق جامعه هدف امضاء شود.
فرهاد زیویار، استاندار لرستان در اجلاس سراسری مدیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به فلسفه وجودی بیمه های اجتماعی، اظهار کرد: از دید مبنای فلسفی و نظری این صندوق جز نهادهای موالید نظام جمهوری اسلامی ایران است و منحصر به فرد است و در راستای تحقق عدالت اجتماعی است که در آیات الهی نیز به آن اشاره شده است. از دید حقوقی، راه اندازی این صندوق در راستای اصل 29 قانون اساسی و برخورداری تامین اجتماعی به عنوان حق همگانی می باشد.
وی افزود: ریشه بعدی این صندوق، قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی است که جامعه هدف صندوق را به خوبی تبیین کرده است.
استاندار لرستان، به نقش جهاد تبیین در شناساندن صندوق اشاره کرد و گفت: از ظرفیت های اساسی این صندوق به درستی شناختی وجود ندارد و نیاز به جهاد تبیین داریم.
استاندار لرستان تأکید کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری معیشت و رسیدگی به زندگی مردم روستایی و عشایری اولویت است و باید با تبیین خدمات از جمله این صندوق از مهاجرت و حاشیه نشینی این قشر زحمتکش جلوگیری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: مستمری این صندوق برای دهک های اول تا سوم درآمدی جذابیت دارد و باید برای آنها به خوبی تلاش کنیم تا شرایط و ظرفیت را به آنها معرفی کنیم.
زیویار، با اشاره به آمار بیمه شدگان روستایی در لرستان، ابراز کرد: در استان لرستان 86 هزار بیمه شده داریم و رتبه 14 کشوری هستیم که ما رضایت چندانی نداریم.
انتهای پیام /