آغاز تولید محصولات «اسپریچو» بر پایه فناوری نانو / کشورهای عربی مشتری نوشیدنیهای کرمان
مجتبی سلطانی گفت: با الهام گرفتن از حس روحیه و سرزندگی پرستور اقدام به تولید نوشیدنی گیاهی که یادآورهمین حس باشد با عنوان «اسپریچو» اصطلاح کرمانی کردیم که در حال حاضر 8 محصول با عنوان گرم نوش ها و سرد نوش ها به بازار عرضه شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی سلطانی موسس و رئیس هیئت مدیره شرکت رنگین کمان گواشیر در گفتگو با "راه آرمان" عنوان کرد: این واحد تولیدی در سال 92 با هدف تولید نوشیدنی های گیاهی و مفید تاسیس شد.
وی ادامه داد: برای اینکه این محصول فرآوری شده در بازار داخلی استان جایگاه خوبی به دست اورد و در فرهنگ کرمانی ها اشنا باشد از واژه اسپریچو استفاده کردیم. سلطانی تاکید کرد: با توجه به اینکه اسپریچو نام محلی پرستو در اصلاح کرمانی است و همزمان با فصل بهار و همراه با رطوبت و تازگی خود را نشان می دهد که مردم با دیدن ان نوید رسیدن بهار را به یکدیگر می دهند.
مدیرعامل شرکت رنگین کمان اذعان کرد: با الهام گرفتن از حس روحیه و سرزندگی پرستور اقدام به تولید نوشیدنی گیاهی که یادآورهمین حس باشد با عنوان «اسپریچو» کردیم. وی افزود: در ابتدا با 3 محصول تخم شربتی، خاکشیر و گل ختمی (گل پنیرک) کار تولید را آغاز کردیم، سال 96 در طرح توسعه به تعداد محصولات خود افزودیم که علاوه بر نوشیدنی خنگ به صوت گرم نوش نیز تولیدات خود را گسترش دادیم.
سلطانی تاکید کرد: طرح نوشیدنی های گرم با عنوان گل گاوزبان، زعفران و چهاردانه را نیز به به بازار عرضه کردیم که مورد استقبال خوبی قرار گرفت. مدیرعامل شرکت رنگین کمان تاکید کرد: در حال حاضر با 8 محصول در بازار حضور داریم و این حضور تنها به بازار داخلی منتج نمی شود و بازارهای استان های هم جوار و سراسر کشور نیز از محصولات ما پرشده اند.
وی به طرح صادراتی اسپریچو اشاره کرده و گفت: در ابتدا عمده محصولات تولیدی ما به کشور آمریکا صادر می شد اما متاسفانه با تحریم های اقتصادی و تنش های سیاسی این صادرات قطع شد.
سلطانی ادامه داد: در حال حاضر با کشورهای حاشیه خلیج فارس همچون کویت و امارات درحال تجارت هستیم و صادارت به این کشورها روزانه صورت می گیرد.
مدیر عامل شرکت رنگین کمان گواشیر تاکید کرد: در ابتدا با 100 میلیون در سال 94و با یک دستگاه تولید سرمایه اولیه این واحد تولیدی را راه اندازی کردیم و با 8 محصول تا به امروز وارد بازار شده ایم.
سلطانی به طرح توسعه این واحد تولیدی اشاره کرد و گفت: 5 طرح دانش بنیان را کلید زده ایم که با کمک فناوری نانو بر پایه گیاهان دارویی آغاز شده است ودر مرحله تایید و بررسی و اخذ مجوزات ان هستیم.
وی تاکید کرد: عمده بحث تولید ما نگاه به بیرون و صادرات است، در حال حاضر تولید 2 هزار بسته با تعداد 8 نفر در یک شیفت کاری به صورت روزانه انجام می شود. مدیر عامل شرکت رنگین کمان به عدم ثبات قیمت ها در نرخ مواد اولیه اشاره کرد و گفت: با بالا و پایین شدن نرخ مواد اولیه سرمایه در گردش این واحد تولیدی به صفر رسیده است زیرا ما مواد اولیه را به صورت نقد خرید کرده اما به صورت اقساط می فروشیم.
سلطانی اذعان کرد: برخی از مواد اولیه ما وارداتی است که در داخل تولید نمی شود یا از کیفیت لازم برخوردار نیست که این امر نیز مستلزم ثبات در نرخ ارزاست و در خصوص مواد اولیه بومی و داخلی نیز باید ثبات وجود داشته باشد تا مشتری این محصول توان خرید داشته باشد زیرا این امر روی خرید و سفارش جدید مشتری بسیار اثر گذار است.
وی افزود: برای تامین سرمایه در گردش مجبور به اخذ تسهیلات هستیم که این نوع تسهیلات با باز پرداخت یک ساله و طی 3 قسط با نرخ سود 18 درصد است که عملا ما را دچار مشکل ساخته است، که اگر به صورت ارائه خدمات با تنفس یک ساله پرداخت شود گره بزرگی را از کار تولید باز خواهد کرد. مدیر عامل شرکت رنگین کمان گواشیر در پایان خاطر نشان کرد: یکی از مواد اولیه پایه نوشیدنی های ما شکر است که متاسفانه با افزایش قیمت فعلی هم قیمت محصول و هم افزایش بار مالی به واحد تولیدی ما داشته است زیرا مجبوریم برای خرید یک بار شکر به واحد تولید کنند 500 میلیون تومان بپردازیم به صورت نقد و بعد از یک بازه زمانی شکر خود را دریافت کنیم که این عوامل باعث ضرر به تولید شده است. انتهای پیام /