دوشنبه 1 بهمن 1403

آمادگی کامل شبکه‌های استانی برای پوشش جشن ملی 22 بهمن

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
آمادگی کامل شبکه‌های استانی برای پوشش جشن ملی 22 بهمن

دکتر محمد مهدی رحمتی گفت: چه راهپیمایی 22 بهمن به شکل همیشگی برگزار شود یا به خاطر شرایط کرونایی، هر نوع بزرگداشت دیگری را شاهد باشیم این آمادگی در شبکه‌های استانی وجود دارد که به بهترین نحو نسبت به پوشش آن اقدام کنند.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما، نشست مشترک معاون فرهنگی و هنری سازمان بسیج با سرپرست و مدیران معاونت امور استان‌ها در سراسر کشور، برگزار شد.

در این نشست، سردار عبدالرضا آزادی معاون فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین طی سخنانی با اشاره به شعار محوری دهه فجر امسال که «جشن ملی 1400» در نظر گرفته شده است اظهار کرد: عقیده داریم این دهه باید جلوه شادی و نشاط مردم ایران باشد، زیرا صاحب انقلابی هستند که جهان را تحت تاثیر قرار داده است.

وی افزود: رسانه ملی در همه رخداد‌های انقلابی و ملی، پیشگام بوده و نقش مهمی در به صحنه آوردن مردم داشته است و در این بین، رسانه‌های استانی هم سهم بی بدیلی داشته‌اند که از تلاش‌های مجموعه مدیران شبکه‌های استانی تشکر می‌کنم.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از تلویزیون اینجا کلیک کنید

معاون فرهنگی سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه جشن ملی و اصلی در 22 بهمن ماه برگزار می‌شود گفت: باید در بعد جهانی، این حرکت پرنشاط مردم ایران منعکس شود که صدا و سیما نقش مهمی در این زمینه خواهد داشت.

وی به راهپیمایی 22 بهمن امسال اشاره و ابراز کرد: در نشستی با وزیر کشور و اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، فرضیه‌های مختلفی برای برگزاری این راهپیمایی با توجه به شیوع کرونا در نظر گرفته شده که یکی از آنها، تفویض اختیار به استان‌ها با توجه به شرایط هر یک از مناطق کشور است.

آزادی با بیان اینکه به هر شکلی، این میثاق ملی را برگزار کنیم، می‌توانیم انعکاس رسانه‌ای گسترده‌ای را هم داشته باشیم گفت: در هر صورت صدا و سیما و شبکه‌های استانی باید سناریو‌های مختلف را در نظر داشته و تدارک لازم را برای این مسئله ببیند.

معاون سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: روایت انقلاب اسلامی از زبان خود مردم، ایده زیبایی بود که معاونت امور استان‌ها و صدا و سیمای مراکز اجرایی کردند، زیرا مردم صاحبان اصلی انقلاب و به فرموده امام خمینی (ره)، رهبران این نهضت هستند بنابراین بهترین کار توسط شبکه‌های استانی انجام شد.

وی با بیان اینکه روایت‌های مردمی، اثربخشی بیشتری دارد افزود: در انعکاس راهپیمایی 22 بهمن نیز باید حضور مردم و میثاق مجدد آن‌ها با آرمان‌های انقلاب به تصویر کشیده شود که بخشی از آن به صورت گزارش‌های زنده صورت می‌گیرد و بخشی هم می‌تواند شامل برنامه‌های تولیدی باشد.

آزادی سرود‌های انقلابی را مولود نهضت اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: بسیاری از مردم با همین سرودها، خاطرات آن دوره را به یاد می‌آورند، بنابراین این دستاورد هنری باید توسعه داده شود به خصوص برای نوجوانان و جوانان که به این موضوعات علاقمند هستند.

مراکز با آمادگی کامل جشن ملی 1400 را شروع کردند

دکتر محمد مهدی رحمتی سرپرست معاونت امور استان‌ها هم در این نشست در سخنانی با اشاره به لزوم همکاری‌های گسترده‌تر بین رسانه ملی و سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: جلسات هماهنگی برنامه‌های دهه فجر از یک ماه قبل در ستاد معاونت و شبکه‌های استانی برگزار شد تا شاهد تولید و پخش آثاری متفاوت باشیم.

وی افزود: از همه ظرفیت‌های استانی برای استقبال از حضور مردم در برنامه‌های دهه فجر و جشن ملی 22 بهمن استفاده شده است.

سرپرست معاونت امور استان‌های صدا و سیما با بیان اینکه مستند‌های مرتبط با انقلاب اسلامی‌که در استان‌ها تولید شده‌اند، از طریق شبکه سراسری «شما» نیز پخش می‌شوند گفت: برنامه‌های صبحگاهی، شامگاهی، جوان و خانواده مراکز هم در این روز‌ها با محوریت انقلاب اسلامی و روایت‌های مردمی از نهضت اسلامی روی آنتن می‌روند.

وی ادامه داد: تولیدات خوبی در حوزه جشن ملی 1400 در مراکز تولید شده و علاوه بر معاونت‌های سیما، صدا و خبر، معاونت فضای مجازی مراکز هم تولیدات گسترده‌ای داشته‌اند.

رحمتی با بیان اینکه چه راهپیمایی 22 بهمن به شکل همیشگی برگزار شود یا به خاطر شرایط کرونایی، هر نوع بزرگداشت دیگری را شاهد باشیم گفت: این آمادگی در معاونت و شبکه‌های استانی وجود دارد که به بهترین نحو نسبت به پوشش آن اقدام کنند.

سرپرست معاونت امور استا‌ن‌های صدا و سیمای با اشاره به تشکیل کارگروه‌های چهارگانه برنامه‌های دهه فجر در ستاد مرکزی معاونت تصریح کرد: بلافاصله بعد از 22 بهمن، جلسات هماهنگی مربوط به تولید برنامه‌های نوروزی در دستور کار معاونت قرار می‌گیرد.

در این نشست، مجید علیزاده مدیرکل برنامه ریزی و نظارت معاونت امور استان‌ها و محمد منتظرحجت مدیر کل صداوسیمای مرکز گلستان و یوسف افشارنیا مدیرکل صداوسیمای مرکز چهارمحال بختیاری نیز گزارشی از میزان پیشرفت برنامه‌های دهه فجر مراکز، پویش حل مسأله در صدا و سیمای استان‌ها و همچنین اقدامات مراکز در ساخت نماهنگ ارائه کردند.

استقبال گسترده شبکه‌های سراسری از تولیدات موسیقایی مراکز

سید محمدحسینی مدیر دفتر موسیقی و سرود معاونت امور استان‌های رسانه ملی به بیان پاره‌ای توضیحات پیرامون تولیدات مراکز در این حوزه پرداخت و گفت: با حمایت سرپرست معاونت و همراهی مدیران کل مراکز، حدود 200 عنوان موسیقی، کلیپ و نماهنگ تولید شده است.

وی افزود: تاکنون سه بسته آثار موسیقایی ویژه دهه فجر امسال تحویل داده شده که مرحله نخست در روز ششم بهمن ماه و شامل 10 نماهنگ و 20 سرود بود که در اختیار شبکه‌های استانی و سراسری قرار گرفت؛ بسته دوم، 13 بهمن ماه و شامل 33 سرود و 15 نماهنگ بود و بسته سوم نیز چهارشنبه این هفته در قالب هفت سرود و پنج نماهنگ به شبکه‌ها تحویل داده می‌شود.

مدیر دفتر موسیقی و سرود معاونت امور استان‌های صدا و سیما ادامه داد: مراکز مختلف تولیدات خود را در ساختار‌های گوناگون به این دفتر ارسال کرده‌اند که بعد از بازبینی و درجه‌بندی، به صورت بسته‌های کامل در اختیار شبکه‌ها قرار می‌گیرند.

وی تصریح کرد: بسیاری از آثار پخش شده از شبکه‌های سراسری رادیویی و تلویزیونی، از بین تولیدات مراکز انتخاب شده‌اند.

حسینی گفت: یکی از ویژگی‌های اساسی تولیدات مناسبتی استان‌ها، نو شدن آن‌ها در هر مناسبت است به طوری که نیاز نیست هر بار سراغ آرشیو برویم و از آثار قبلی استفاده کنیم.