دوشنبه 15 بهمن 1403

آمار روزانه فوتی کرونا در استان همدان صفر شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آمار روزانه فوتی کرونا در استان همدان صفر شد

همدان - ایرنا - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت که آمار روزانه مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19 در استان به صفر رسید به نحوی که در 24 ساعت گذشته هیچ مورد فوتی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا گزارش و ثبت نشده است.

دکتر «محمد طاهری» روز یک‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آمار متوفیان کرونا در این استان از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون به سه هزار و 159 نفر رسیده است.

همچنین با شناسایی هفت بیمار جدید مبتلا به کرونا طی 24 ساعت گذشته در این استان، مجموع بیماران بستری مثبت به 31 هزار و 147 و بیماران سرپایی مثبت به 100 هزار و 27 نفر رسید. سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌های این استان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در 24 ساعت گذشته 396 نفر بود که 30 نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بستری شدند. طاهری خاطرنشان کرد: همچنین 10 بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی. سی. یو مراکز درمانی این استان بستری هستند و در مجموع وضعیت جسمی 29 بیمار بستری در بیمارستان های استان وخیم گزارش شده است. سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان‌های استان نیز گفت: شمار بیماران کرونایی بستری (از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون) در بیمارستان‌های اسدآباد یک هزار و 651، بهار یک هزار و 569، تویسرکان یک هزار و 591، رزن یک هزار و 242، درگزین 420، فامنین 414 و کبودراهنگ یک هزار و 546 نفر است. طاهری افزود: همچنین تاکنون پنج هزار و 802 نفر در ملایر، چهارهزار و 170 نفر در نهاوند و 12 هزار و 59 نفر نیز در شهرستان همدان به ویروس کرونا مبتلا و بستری شده اند. به گزارش ایرنا، از مجموع 10 شهرستان استان همدان، 9 شهرستان «همدان، تویسرکان، ملایر، بهار، فامنین، درگزین، اسدآباد، رزن و نهاوند» در وضعیت آبی و شهرستان «کبودراهنگ» در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

*س_برچسب‌ها_س*