آمار عجیب از فرار پرداخت بلیت اتوبوس در تهران
مدیران شهری مدعی هستند مسافران اتوبوس روزانه 2 میلیارد و 800میلیون تومان از پرداخت هزینه سفرشان فرار می کنند، درصورتی که اگر این پول به دخل شهرداری می رفت می توانست هفته ای دو اتوبوس برای تهران بخرد. مدیران شهری مدعی هستند مسافران اتوبوس روزانه 2 میلیارد و 800میلیون تومان از پرداخت هزینه سفرشان فرار می کنند، درصورتی که اگر این پول به دخل شهرداری می رفت می توانست هفته ای دو اتوبوس برای...
مدیران شهری مدعی هستند مسافران اتوبوس روزانه 2 میلیارد و 800میلیون تومان از پرداخت هزینه سفرشان فرار می کنند، درصورتی که اگر این پول به دخل شهرداری می رفت می توانست هفته ای دو اتوبوس برای تهران بخرد.
به گزارش عرشه آنلاین، این هفته رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران آماری از فرار پرداخت بلیت اتوبوس در تهران داد. او مدعی شد که روزانه 70 درصد فرار بلیت رخ می دهد.
به گفته جعفرتشکری هاشمی از تعداد 2 هزار اتوبوس فعال تهران هزار مورد متعلق به بخش خصوصی و هزار مورد متعلق به شهرداری تهران (بی آر تی) است و هر دستگاه بی آر تی تقریبا هزار مسافر را جا به جا میکند و مطابق با آمار روزانه 70 درصد فرار بلیت رخ میدهد یعنی تراکنش بلیت انجام نمیشود که برای حل آن خرید تجهیزات در حال انجام است اما هر روز تاخیر، خسارت سنگینی را به شرکت واحد وارد میکند.
فرار بلیت روزانه چه خسارتی به تهران می زند؟ علیاصغر قائمی عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران درباره رقمی که بلیت ندادن مسافران اتوبوس به شهر تهران خسارت می زند به اکو ایران می گوید: میانگین نرخ بلیت در تهران 4 هزار تومان است و روزانه یک میلیون مسافر از اتوبوس های دولتی استفاده می کنند که روزانه 4 میلیارد تومان می شود و 70 درصد این رقم حدود 2 میلیارد و 800 میلیون تومان است.
او درخصوص این که چرا پیش از این این میزان فرار بلیت رخ نمی داد هم توضیح می دهد:دلیلی که از سوی مسئولان شرکت واحد مطرح شد این بود که پیش از این در ایستگاه های بی آر تی افرادی بودند که بلیت مسافران را کنترل می کردند. اما بعد از شیوع کرونا و افت شدید مسافران و سفرهای درون شهری حضور این ناظران توجیه اقتصادی نداشت و تعداد زیادی از آنها حذف می شوند و هنوز هم با گذشت دوران کرونا هنوز این افراد جایگیزین نشده اند.
قائمی درخصوص این که با وجود این مدت ها از دوران کرونا یا هک سامانه های شهرداری گذشته است اما هنوز مدیران شهری برخی از کم کاری ها را ناشی ازکرونا یا هک می دانند هم می گوید: درست است هنوز همان فضای کرونایی در این حوزه دنبال می شود و به نظر می آید بهانه ای برای پوشش کم کاری ها شده است.
رقمی که از سوی مدیران شهری به عنوان فرار بلیت مطرح می شود، رقمی معادل اعتبار لازم برای خرید دو اتوبوس در هفته است. / اکوایران
هم اکنون دیگران می خوانند-
سکناس جنجالی اغوای زن شوهردار با بازی عجیب آقای کارگردان در زخم کاری + ویدئو
-
خبر مهم برای کسانی که کارت ملی نگرفته اند
-
فال شمع امروز شنبه 22 مهر 1402 | اینجا فال شمع روزانه ات را بخوان
-
اتهام تند دو روزنامه به مولوی عبدالحمید / مامور اجاره ای اسرائیل هستی؟
-
قیمت ارزانترین و گرانترین گوشیهای محبوب بازار | قیمت جدید گوشیهای سامسونگ، شیائومی و آیفون
-
بانکها چراغ خاموش 27 درصد سود به سپرده ها میدهند
-
یکروزه شناسنامهتان را تعویض کنید / اعلام مهلت تعویض + مدارک