پنج‌شنبه 8 آذر 1403

آمریکا نگران دخالت ایران در انتخابات 2020 است

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
آمریکا نگران دخالت ایران در انتخابات 2020 است

برخی از نماینده مجلس سنای آمریکا طرحی ارائه کرده‌اند که برای جلوگیری از دخالت ایران، روسیه و چین در انتخابات آمریکا خوانده شده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، چند نماینده مجلس سنای آمریکا به دنبال اضافه کردن طرحی به لایحه بودجه دفاعی این کشور هستند که خواستار جلوگیری از دخالت ادعایی کشورهای چین، روسیه و ایران در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است.

رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند مارکو روبیو و کریس ون‌هولن که این طرح را تهیه کرده‌اند قصد دارند آن را به عنوان متمم به لایحه بودجه دفاعی آمریکا در سال مالی 2021 اضافه کنند.

مارکو روبیو گفته است: بازیگران متخاصم شامل روسیه، چین و ایران به تلاش برای تفرقه‌افکنی و تضعیف دموکراسی ما ادامه خواهند داد. مهم است که ایالات متحده، تبعات معناداری برای دخالت انتخاباتی در نظر بگیرند.

کریس ون هولن، دیگر عضو مجلس سنا هم گفته است: می‌دانیم که دشمنان خارجی در حال برنامه‌ریزی برای دخالت در انتخابات آتی‌مان هستند بنابراین باید همین الان برای محافظت از تمامیت دموکراسی‌مان اقدام کنیم.

بعد از روی کار آمدن دونالد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا نهادهای حاکمیتی آمریکا بارها کشورهای دیگر به ویژه روسیه را به دخالت و تلاش برای دخالت در انتخابات آمریکا متهم کرده‌اند.

نهادهای اطلاعاتی آمریکا مدعی شده‌اند در جریان مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 هکرهای روسی به رایانه‌های کمیته ملی حزب دموکرات نفوذ کرده و اطلاعات محرمانه آن را به بیرون درز داده‌اند. مسکو همواره این اتهامات را رد کرده است.

این ادعاها در حالی مطرح‌شده که آمریکا از سوی نهادهای مستقل حقوق بشری به تخریب روند دموکراسی در دیگر کشورها از طریق توسل به ابزارهای مختلف از جمله کودتا متهم است.

دونالد ترامپ شهریورماه سال 1397 فرمانی را امضا کرد که بستر قانونی لازم را برای اعمال تحریم‌های جدید علیه شرکت‌ها یا افراد خارجی مظنون به دخالت در انتخابات آمریکا فراهم می‌کند.

دن کوتس، مدیر وقت اطلاعات ملی آمریکا دی‌ماه سال 1397 در گزارشی کشورهای روسیه، چین و ایران را به تلاش برای اثرگذاری بر انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا متهم کرد.

در آن گزارش ادعا شده بود این سه کشور تلاش کرده‌اند روی رأی دهندگان در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا در سال 2018 اثر بگذارند، اما شواهدی مبنی بر نفوذ آنها به سیستم‌های رأی گیری وجود ندارد.

این مطلب برایم مفید است بلی 3 نفر این پست را پسندیده اند