دوشنبه 16 مهر 1403

آنچه حاج قاسم را به سردار دلها بدل کرد رعایت اخلاق حرفه‌ای بود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
آنچه حاج قاسم را به سردار دلها بدل کرد رعایت اخلاق حرفه‌ای بود

نماینده عالی قوه قضاییه در استان یزد گفت: نچه حاج قاسم را به سردار دلها تبدیل کرد و شناسه او را در بین همه مردم به عنوان فرمانده ای مقتدر معرفی نمود، رعایت اخلاق حرفه ای بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، غلامعلی دهشیری رئیس دادگستری استان یزد صبح امروز در آیین افتتاحیه کارگاه علمی - کاربردی مدیریت پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح و آسیب های نوپدید، اظهار کرد: صیانت از نیروهای نظامی و انتظامی مستلزم همکاری و تعامل فرماندهان و سایر اجزای نیروهای مسلح است.

وی گفت: سابقه بیش از سه دهه فعالیت های پیشگیرانه در سازمان قضایی نیروهای مسلح در جهت پیشگیری از وقوع جرائم و آسیب های اجتماعی در نیروهای نظامی و انتظامی، این سازمان را در رده السابقون در این زمینه قرار داده است.

این مقام قضایی، با بیان اینکه اگر آسیبی در نیروهای مسلح شکل بگیرد و به اقتدار نظام لطمه وارد می شود، تصریح کرد: به لحاظ جایگاه خاص و رسالت سنگین این بخش از حاکمیت، باید تلاش کرد تا جرم و بزه در این سازمان به حداقل ممکن برسد.

وی تعامل بسیار خوب سازمان قضایی نیروهای مسلح استان با دادگستری را بسیار خوب ارزیابی کرد و ابراز کرد: حضور در بازرسی های حقوق شهروندی و مشارکت در برنامه های اجتماعی از جلوه های همکاری خوب و سازنده سازمان قضایی نیروهای مسلح با دادگستری استان است.

رئیس کل دادگستری استان یزد، یکی از مؤلفه های مهم در پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح را الگو بودن و رعایت اخلاق حرفه ای توسط فرماندهان و مدیران نیروهای نظامی و انتظامی دانست و بیان داشت: اهتمام به انضباط ظاهری، تخلق به اخلاق معنوی و ارتقاء دانش و مهارت کاری از مهمترین مؤلفه های پیشگیری از وقوع جرم در بین زیردستان محسوب می گردد.

وی بر توجه ویژه به موازین شرعی و دستورالعمل های سلسله مراتبی تأکید کرد و گفت: آنچه حاج قاسم را به سردار دلها تبدیل کرد و شناسه او را در بین همه مردم به عنوان فرمانده ای مقتدر معرفی نمود، رعایت اخلاق حرفه ای یعنی انضباط ظاهری، انضباط معنوی و تقید به شرع و ولایت پذیری، دانش و مهارت، انضباط سازمانی و مدیریت زمان بود.

دهشیری در این آیین از آمادگی داگستری استان جهت برگزاری نشست نقد رأی با موضوع آراء قاعده ساز و شاخص سازمان قضایی نیروهای مسلح خبر داد و تصریح کرد: در صورت آمادگی سازمان قضایی نیروهای مسلح، می توان در یک محفل علمی و حقوقی ویژه به نقد آراء سازمان قضایی پرداخت و از آن در جهت اگاه سازی مخاطبان این سازمان و تعالی و ارتقاء مجموعه متولیان امر بهره گرفت.

وی به برنامه دادگستری استان یزد در موضوع چاپ و انتشار سلسه کتاب های " 40 رأی، 40 تجربه" اشاره کرد و بیان داشت: در موضوع چاپ کتاب نیز می توان یک جلد از این سلسله کتاب ها را به آراء سازمان قضایی نیروهای مسلح اختصاص داد تا علاوه بر جنبه علمی و آموزشی و تشهیر قضات صادرکننده رأی، سندی ماندگار از تلاش های قضات این مجموعه به زیور تبع آراسته و چاپ گردد.

گفتنی است کارگاه علمی و کاربردی پیشگیری از جرائم نیروهای مسلح و آسیب های نوپدید، به میزبانی سازمان قضایی نیروهای مسلح یزد و همکاری سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و با حضور حجت الاسلام صالحی دادستان نظامی تهران و مدیرکل پیشگیری و عفو سازمان قضایی نیروهای مسلح برگزار گردید.

انتهای پیام /