ابزار امام خمینی برای تحقق انقلاب اسلامی بعد از 1400 سال تنها «تبیین» بود
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به پیشینه تبیین در سیره ائمه (ع)، جنگ امروز دشمن را جنگ ترکیبی برای از بین بردن اعتقادات و باورها دانست و با برشمردن چند محور این جنگ، بر لزوم فعالیتهای روشنگری در این جهت تأکید کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ ششمین نشست مجازی «جهاد تبیین» به همت بسیج اساتید استان اصفهان با حضور رئیس سازمان بسیج اساتید کشور و از طریق سامانه همایشهای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد برگزار شد.
ریاست سازمان بسیج اساتید کشور در این وبینار با بیان این که تبیین و جهاد تبیین در ماههای اخیر یکی از کلیدواژههای اصلی رهبر انقلاب بوده است، از پیشینه این جنگ از صدر اسلام و روشنگریها و تبیین ائمه اطهار - علیهم السلام - در مقابل آن سخن گفت.
محمدرضا مردانی با اشاره به این که در طول تاریخ تشیع التزام هوشمندانه به جهاد تبیین وجود داشته و انجام میشده است گفت: تبیینهای حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) بعد از حادثه عاشورا در رابطه با مکر و جور دستگاه اموی نمونه بارز جهاد تبیین بود که همان طر که رهبر معظم انقلاب بیان کردند این 40 روز مجاهدت این دو همراه با تبیین، روشنگری و توضیح است همراه با صبر خاندان امام حسین (ع) اگر نمیبود حادثه کربلا در تاریخ ماندگار نمیشد و این تبیین حضرت زینب و امام سجاد بود که مکمل فداکاری امام حسین (ع) و یاران وی شد و کربلا را در تاریخ جاودانه ساخت.
رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز علمی، پژوهشی و آموزشی کشور با اشاره به این سخن امام راحل که فرمود هر چه داریم از کربلا داریم و با بیان این که هر چه از کربلا مانده ماحصل «تبیین» بوده است، به نقش اساسی تبیین در تحقق انقلاب اسلامی ایران پرداخت.
وی گفت: سخنرانیهای متعدد امام خمینی (ره) در جهت روشنگری نسبت به رفتارهای حکومت شاهنشاهی در برههها و وقایع گوناگونی نظیر تصویب لایحه کاپیتولاسیون، تصویبنامه انجمنهای ایالتی ولایتی و غیره موجب شد به کمک این تبیینها؛ سخنرانیها روشنگریها انقلاب اسلامی رقم بخورد بدون این که اما هیچ مبارزه مسلحانه، چریکی یا دیگری انجام دهند.
مردانی افزود: تبیین امام راحل اسلام را بعد از 1400 سال از کنج عزلت عرفا به میانه میدان مجاهدان آورد با انقلابی که محصول حرکت و جهاد تبیینی بود.
این استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) از تهاجم ترکیبی و همه جانبه دشمن بعد از انقلاب به کشور ما سخن گفت و در این میان خوش خیالی برخی مقامات، مسئولان فضای مجازی کشور، دست اندرکاران حوزههای سیاسی و نظارتی و غیره و عدم اقدام درخور در برابر این تهاجم را بسترساز مؤثر واقع شدن این تهاجم در تخطئه باورها و اعتقادات دانست.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور این سخن رهبر معظم انقلاب در این رابطه را متذکر شد که فرمودند: «مقابله با تهاجم دشمن برای تحریف واقعیتها، دستاوردها، پیشرفتها و اقدامات حماسهآمیز نظام اسلامی نیازمند یک حرکت دفاعی و تهاجم ترکیبی با محوریت فریضه فوری و قطعی جهاد تبیین است.»
وی با بیان این که دشمن به این جمع بندی رسیده است که دیگر نمیتواند با حذف فیزیکی رهبران و تک تک مردم به اهداف خود برسد و از هجمه نظامی ناامید شده است لذا بر روی جنگ ترکیبی متمرکز شده است، اظهار کرد: در جنگ شناختی باورهای و اعتقادات را هدف قرار داده است چرا که با تضعیف باورها و اعتقادات، افکار و اندیشه ما دچار تغییر شد و به دنبال آن رفتار ما دچار تغییر میشود و نهایتاً باعث تغییر ساختاری در نظام فرهنگی و سیاسی کشور میشود.
مردانی سپس به برخی محورهای مدنظر دشمن در جنگ ترکیبی همچون ترویج آزادیهای نامشروع، تخریب چهرههای انقلابی، شکاف بین گروههای سیاسی، دوقطبی سازی جامعه، ناامید کردن مردم از بهبود اوضاع، تمسخر مذهب و انقلابی گری و غیره پرداخت.
انتهای پیام /