ابطحی: تا صدا و سیما با مردم همراهی نکند، بقیه تلاشهای دیگر تلاشهای بینتیجه است

اقتصادنیوز: ابطحی با اشاره به ابلاغ حکم جدید برای مصطفی تاجزاده گفت: از مباحث پرتکرار موضوع زندانیان بود، به خصوص اینکه دو شب گذشته برای تاجزاده حکم جدیدی صادر شده بود، حتی برخی از اصولگرایان هم به آن اعتراض داشتند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، محمد علی ابطحی فعال سیاسی اصلاحطلب درباره موضوعات مطرح شده در جلسه روز گذشته فعالان سیاسی با وزیر کشور گفت: معمولاً متأسفانه در هر بحرانی که در کشور پیش میآید، بحث گفتوگو با احزاب و افرادی که سلایق مختلف دارند، مطرح میشود. در شرایط بحرانی فعلی هم این بحث با مدیریت وزارت کشور مطرح شد که احزاب و افراد سیاسی نظرات خود را ارائه دهند.
توافق نظری در ارتباط با انسجام و وضعیت مردم بعد از جنگ حاکم بود
وی ادامه داد: ترکیب خوبی در جلسه وجود داشت و نظرات به صراحت بیان میشد. نظرات مطرح شده طبیعتا در دو طیف بود؛ یک توافق نظری در ارتباط با انسجام و وضعیت مردم بعد از جنگ در جلسه حاکم بود، به جز یک الی دو مورد که به دلایل جناحی ممکن بود از این فضا عبور کنند اما در کل، مجموعه افراد بر این نکته مشترک بودند که در چارچوب وفاق و همدلی باید در دوران پساجنگ فعالیت کنند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: فاصله زیادی از نظر سیاسی بین چهرهها وجود داشت و نظرات بهطور بیپروا مطرح شد. من بیشتر بر اهمیت حفظ این انسجام تأکید کردم و گفتم که مفهوم این انسجام در انتخابات مشخص میشود، نه در شعارهای روزمره.
تا صدا و سیما با مردم همراهی نکند، بقیه تلاشهای دیگر تلاشهای بینتیجه است
وی گفت: موضوع دیگری که تقریباً همه بر آن وفاق داشتند و در صحبت خیلی از افراد تکرار شد، مسئله رادیو و تلویزیون بود. رادیو و تلویزیون با توجه به افرادی که به عنوان مهمان دعوت میکند و یا صحبتهایی که میکند، تابلوی کشور است و این هم یکی از بحثهای پرتکرار بود که تا صدا و سیما با مردم همراهی نکند و مردم این را باور نکنند، بقیه تلاشهای دیگر تلاشهای بینتیجه است.
ابطحی تصریح کرد: من مطرح کردم که یکی از تهیهکنندگان یا مجریان رادیو و تلویزیون توییتی زده بود که ما فلانی و فلانی و فلانی را دعوت کردیم دیگر چه میخواهید گویا باورش این بود که اینجا ملک خصوصیشان است و به نوعی منت دارند که بخشی از جامعه یا سیاستمداران را به آنجا دعوت کردهاند.
دلیل عمده مشکلات این بود که سیستمهای اطلاعاتی و امنیتی به کارهای خود نمیرسیدند
وی ادامه داد: نکته پرتکرار دیگری که مطرح شد، بحث مسائل امنیتی و اطلاعاتی بود. غافلگیریهایی که به وجود آمد، شاید توقع نمیرفت. خیلیها ابراز نگرانی کردند و حتی این روزها نگرانیهای بخشهای امنیتی از نظر چهرههای سیاسی بیشتر است تا موضوع پیگیری جاسوسها و نفوذیها. در جلسه مطرح شد که سیستمهای اطلاعاتی و امنیتی چطور در جریان این نیروهای نفوذی و امکاناتی که در ایران به کار گرفته شد، نبودند و برخی معتقد بودند که عمده دلیل مشکلات این است که سیستمهای اطلاعاتی و امنیتی به کارهای خود نمیرسیدند و بیشتر به حواشی داخلی مشغول بودهاند.
ابطحی تاکید کرد: بحث اصلی این بود که چگونه میتوانیم فضای وحدت و همدلی را حفظ کنیم. این موضوع از بحثهای پرتکرار بود که دوستان مختلف نظراتشان را مطرح کردند. اما یک نکتهای که کمتر حس میشد، این بود که در چنین شرایط بحرانی، زیرساخت و چارچوب نظرات همان چارچوبهای جناحی بود که قبلاً مطرح میشد و این با فضای فعلی کشور تناسب نداشت. گرچه وزارت کشور تلاش میکرد که این اتفاق بیفتد، اما در چارچوب فضای فعلی کشور نبود.
کشور باید سریعتر از حالت تعلیق خارج شود
وی ادامه داد: یکی از خواستههایی که من در آن جلسه مطرح کردم این بود که کشور باید سریعتر از حالت تعلیق خارج شود. هر کسی منتظر است ببیند چه خواهد شد در حالیکه باید روال عادی به جامعه بازگردد. در مورد مسائل مختلف از جمله در مورد فیلترینگ که روزانه میلیونها جوان این کشور را درگیر کرده است هم نکاتی مطرح شد.
حتی برخی اصولگرایان هم به حکم جدید تاجزاده در شرایط فعلی اعتراض داشتند
این فعال سیاسی اصلاحطلب عنوان کرد: همچنین از طرف دوستان ما مطرح شد که در این جلسات با وجود این هجمهها، هیچ اتفاق خاصی نمیافتد. مثلاً اگر زندانیان سیاسی مانند مصطفی تاجزاده آزاد بودند و در این جلسات حاضر میشدند، میتوانستند نظرات دلسوزانهای ارائه دهند. مبنای چارچوب کشور باید تغییر کند و این موضوع یکی از بحثهای پرتکرار بود.
ابطحی با اشاره به ابلاغ حکم جدید برای مصطفی تاجزاده گفت: از مباحث پرتکرار موضوع زندانیان بود، به خصوص اینکه دو شب گذشته برای تاجزاده حکم جدیدی صادر شده بود، حتی برخی از اصولگرایان هم به آن اعتراض داشتند. در مجموع جلسه خوبی بود، ترکیب جلسه خوب بود و بسیاری از افراد بار اول در جلسات شرکت میکردند، مانند آقایان باغی، زیدآبادی، عبدی و محمدرضا خاتمی. در نهایت، تأکید همه بر این بود که این جلسات باید از حالت تشریفاتی و تعارفی خارج شوند و به نتایج عملی برسند تا توسط وزارت کشور اجرایی شود.
همچنین بخوانید- بازدید پزشکیان از وضعیت اسکان تعدادی از خانوادههای جنگ زده
- محمد هاشمی: هدف دشمن در جنگ 12 روزه تجزیه ایران بود / نوع حمایت هایی که دولت ترامپ از اسرائیل دارد، متفاوت است
- چرا برنامههای فرزاد حسنی و رضا رشیدپور در جنگ به آنتن نرسید؟
- ماجرای تکان دهنده پیداشدن پیکر یکی از شهدای جنگ ایران و اسرائیل / مامان زود برمیگردم