اتاق اصناف ایران
اتاق اصناف ایران
مراکز اقامتی، به شرط انجام واکسیناسیون (یک دز یا دو دز) شاغلان یا تست PCR منفی معتبر حداکثر 72 ساعت و رعایت این پروتکل، مجاز به فعالیت طبق طرح هوشمند محدودیتهای مصوبه ستاد ملی هستند.
از ورود افرادی که واکسیناسیون انجام ندادهاند یا تست PCR منفی 72 ساعته ندارند، باید جلوگیری شود.
ایسنا نوشت: پروتکل بهداشتی مبارزه با بیماری کووید - 19 در مراکز اقامتی بازنگری و ابلاغ شد. بر این اساس از ورود مسافر و فعالیت شاغلان در این مراکز بدون کارت واکسن و یا تست PCR منفی جلوگیری خواهد شد.
تاکید شده است، مراکز اقامتی با رعایت پروتکل جدید، مجاز به فعالیت در تمام شرایط رنگبندی بوده و در صورت تغییر در مصوبات ستاد ملی کرونا مکلف به انجام مصوبات در هر زمان هستند.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت: با دفاتر املاکی که تخلفاتی مثل عدم ارائه کد رهگیری یا دریافت بیعانه مرتکب میشوند، برخورد خواهد شد.
پروتکل بهداشتی مبارزه با بیماری کووید - 19 در مراکز اقامتی بازنگری و ابلاغ شد. بر این اساس از ورود مسافر و فعالیت شاغلان در این مراکز بدون کارت واکسن و یا تست PCR منفی جلوگیری خواهد شد.
رییس اتحادیه مشاوران املاک گفت: برخی دفاتر املاک که تخلفاتی مثل عدم ارایه کد رهگیری، اضافه دریافت یا دریافت بیعانه را مرتکب میشوند در همکاری بازرسان اتحادیه و نیروی انتظامی با آنها برخورد میشود که اخیرا 693 مورد تذکر به این واحدها داده شده است.
سازمان حمایت با اشاره به بررسی بعمل آمده بر قیمت فروش محصولات شرکتهای تولیدکننده لوازم خانگی از آنها خواسته تا لیست قیمت مقایسه ای مورد عمل آن شرکت، شامل قیمت کارخانه، عمده فروش و مصرف کننده مربوط به سال های 1399 و 1400 را ارسال کنند.
سازمان حمایت در نامه ای به شرکتهای لوازم خانگی، خواستار ارائه مستندات مربوط به افزایش هزینه تولیداتشان شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، پس از اعتراضاتی که نسبت به افزایش قیمت لوازم خانگی پس از صدور دستور ممنوعیت واردات لوازم خانگی صورت گرفت، رئیس سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در نامهای به مدیران شرکتهای تولیدکننده لوازم خانگی، ارائه توضیح آنها در مورد دلیل افزایش قیمت تولیداتشان را خواستار شد. در این نامه خطاب به مدیران عامل گروه صنعتی انتخاب (اسنوا - دوو)، پرتو سردتوان...
سازمان حمایت با اشاره به بررسی بعمل آمده بر قیمت فروش محصولات شرکتهای تولیدکننده لوازم خانگی از آنها خواست لیست قیمت مقایسه ای مورد عمل آن شرکت، شامل قیمت کارخانه، عمده فروش و مصرف کننده مربوط به سال های 1399 و 1400 را ارسال کنند.
اقتصادنیوز: کمتر از یک ماه پیش مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، از غیرقانونی بودن افزایش قیمت لوازم خانگی خبر می دادند و مصاحبه ها از ثبات قیمت ها می گفت، اما حالا نامه ای از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به برخی تولیدکنندگان ارسال شده که از افزایش بدون مجوز قیمت ها حکایت دارد.
سازمان حمایت به دلیل افزایش قیمت برخی محصولات لوازم خانگی در بازار طی نامهای از برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی خواست تا قیمت محصولات خود را به این سازمان اعلام کنند.
در حالی که اخیرا مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) تاکید کرده اند که افزایش قیمت لوازم خانگی غیرقانونی است، نامه سازمان حمایت به برخی تولیدکنندگان داخلی نشان میدهد قیمتها افزایش پیدا کرده و این سازمان خواستار لیست جدید قیمت و مستندات افزایش قیمت شده است.
در حالی که اخیرا مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) تاکید کرده اند که افزایش قیمت لوازم خانگی غیرقانونی است، نامه سازمان حمایت به برخی تولیدکنندگان داخلی نشان میدهد قیمتها افزایش پیدا کرده و این سازمان خواستار لیست جدید قیمت و مستندات افزایش قیمت شده است.