یک‌شنبه 30 دی 1403

اتحادیه پوشاک خواستار ازسرگیری مبارزه با قاچاق شد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
اتحادیه پوشاک خواستار ازسرگیری مبارزه با قاچاق شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، برخی تولیدکنندگان پوشاک با ارسال نامه‌ای خطاب به فرماندهی انتظامی کشور، خواستار برخورد قاطعانه با عرضه‌کنندگان پوشاک قاچاق شدند، در متن این نامه آمده است: «از توجهات ویژه و پیگیری‌های مجدانه حضرت‌عالی بابت مقابله با قاچاق پوشاک، به‌ویژه در سطح عرضه تشکر و قدردانی می‌نماییم. همان‌طور که مستحضرید قاچاق پوشاک طی سال‌های گذشته بسیار گسترش‌یافته و بازار...

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، برخی تولیدکنندگان پوشاک با ارسال نامه‌ای خطاب به فرماندهی انتظامی کشور، خواستار برخورد قاطعانه با عرضه‌کنندگان پوشاک قاچاق شدند، در متن این نامه آمده است: «از توجهات ویژه و پیگیری‌های مجدانه حضرت‌عالی بابت مقابله با قاچاق پوشاک، به‌ویژه در سطح عرضه تشکر و قدردانی می‌نماییم. همان‌طور که مستحضرید قاچاق پوشاک طی سال‌های گذشته بسیار گسترش‌یافته و بازار تولیدکنندگان داخلی را به‌شدت محدود نموده است و باتوجه‌به ماهیت استوک و گاهی دست‌دوم آن علاوه بر قریب مصرف‌کنندگان سلامتی ایشان را نیز به مخاطره انداخته است.»

ضرورت برخورد با عرضه‌کنندگان پوشاک قاچاق توسط نیروی انتظامی

در ادامه نامه با اشاره به‌ضرورت برخورد در سطح عرضه به این مسئله اشاره شده که «باتوجه‌به اینکه برخورد‌های اخیر در سطح عرضه صرفاً با برند‌های محرز پوشاک قاچاق که از سال 96 اجازه فعالیت در کشور نداشته‌اند صورت‌گرفته لذا این برخورد‌ها باتوجه‌به شناسایی‌های صورت‌گرفته هیچ‌گونه نگرانی را در سطح عرضه ایجاد نمی‌نماید.» تولیدکنندگان پوشاک با درخواست از سردار رادان به‌عنوان فرمانده یکی از دستگاه‌های متولی مبارزه با قاچاق گفته‌اند: «مقابله با قاچاق پوشاک و منسوجات می‌بایست به‌صورت جهادی از مبادی ورودی تا سطح عرضه فیزیکی و مجازی به‌صورت مستمر مؤثر و مستقیم صورت پذیرد که این مهم بار‌ها در فرمایشات مقام معظم رهبری تأکید گردیده است. اقدامات صورت‌گرفته باید در عمل نیز ملموس و قابل‌مشاهده باشد. این مهم وقتی حاصل می‌گردد که آمار ارائه شده مبتنی بر میزان احکام قطعی جرم از سوی قوه قضاییه با میزان معدوم نمودن کالا‌های مورد تخلف باشد.»

ضربه به تولید در روز روشن!

کارشناسان و فعالان صنعت پوشاک می‌گویند 99 درصد از پوشاک خارجی که در بازار بوده، به‌صورت قاچاق وارد می‌شود و ادامه این روند می‌تواند چراغ صنعت پوشاک را خاموش نه، اما نیم‌سوز کند؛ اتفاقی که در آینده می‌تواند صنعت پوشاک تولید داخل را از پای درآورد. روز‌های پایانی سال تب خرید پوشاک نو بالا می‌رود و خیلی از خانواده‌ها بعد از گرفتن عیدی آخر سال راهی بازار می‌شوند تا برای سال جدید پوشاک نو بخرند. در این میان باز هم بحث پوشاک قاچاق و برخورد با این پدیده در رأس اخبار قرار می‌گیرد. امید است دستگاه‌های متولی برخورد با قاچاق از جمله نیروی انتظامی در راستای حمایت از تولید ملی و تقویت اقتصاد کشور در مسیر مبارزه عملی با عرضه پوشاک قاچاق در سطح عرضه اقدام نمایند.

منبع: تسنیم