اتمام فاز نخست بیمارستان 700 تختخوابی قزوین تا پایان سال آینده /900 نیروی ایثارگر قزوینی در حوزه سلامت تبدیل وضعیت شدند
عبدالله دیدبان با اشاره به روند رو به رشد پروژههای نیمهتمام در استان گفت: ساخت بیمارستان 700 تختخوابی مهمترین پروژه عمرانی حوزه سلامت بوده و اعتبارات مناسبی در سفر رئیس جمهور به استان تخصیص یافته است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالله دیدبان در گفتوگو با خبرنگار سلامت صبح قزوین؛ با اشاره به پروژههای نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان استان قزوین اظهار کرد: تمام پروژههای مهم این حوزه فعال شده و با سرعت مناسبی در حال پیشرفت است که از جمله آنها میتوان به طرح توسعه بیمارستان شهید رجایی اشاره کرد.
وی افزود: با تزریق بودجهای که از محل مصوبات سفر ریاست جمهور صورت گرفته، فعالیتها به خوبی پیش میرود و امیدواریم تا هفته دولت سال آینده پروژه بیمارستان شهید رجایی به بهرهبرداری برسد. این مسئول اضافه کرد: ساخت بیمارستان 700 تختخوابی مهمترین پروژه عمرانی حوزه سلامت بوده و اعتبارات مناسبی در سفر رئیس جمهور به استان تخصیص یافته و کار با سرعت مناسبی در حال پیشرفت است؛ همچنین به دنبال جذب تسهیلات 200 میلیارد تومانی هستیم تا از این محل بودجه جدید به پروژه تزریق شود و امیدواریم فاز اول آن که شامل 350 تخت است تا پایان سال آینده به اتمام برسد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین ابراز کرد: طرح توسعه بیمارستان شهدا در تاکستان از پروژههای دیگر حوزه سلامت بوده که فعالیتهای اولیه آن در حال انجام است و اجرای پروژه به زودی آغاز میشود. دیدبان ادامه داد: اجرای یک پروژه آموزشی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین داریم که با 40 الی 50 درصد رشد فیزیکی همراه است و برای ادامه کار به زودی پیمانکار آن مشخص میشود. اختصاص 200 تخت به بیماران اعصاب و روان در قزوین وی گفت: پروژه دیگر راهاندازی مرکز اعصاب و روان در استان بوده که ساختمان آن خریداری و 200 تخت برای بیماران اعصاب و روان پیشبینی شده است تا بخشی از مشکلات آنان را حل کند. این مسئول با اشاره به وضعیت نیروهای استان قزوین در حوزه فوریتهای پزشکی، بهداشتی و درمانی تصریح کرد: در حوزه اورژانس و فوریتهای پزشکی با کمبود نیرو مواجه بوده و نیازمند جذب نیرو هستیم به طوری که در صورت بازنشسته شدن یا اتمام طرح این نیروها با مشکل روبهرو خواهیم شد که البته بخشی از مشکلات با اضافه کاریها جبران میشود. دیدبان ادامه داد: هرچند مجوز جذب نیروی اورژانس از سوی وزارت بهداشت و درمان صادر شده اما اعتبارات آن هنوز مشخص نشده است. وی عنوان کرد: باتوجه به اینکه در دوره کرونا مجوزهایی مبنی بر جذب نیرو از سوی وزارت بهداشت و درمان صادر شد، در حال حاضر در برخی حوزهها نیروهای مازاد داریم که نیازمند مدیریت هستند. رئیس علوم پزشکی قزوین ادامه داد: براساس بخشنامه وزارتخانه از دی ماه سالجاری، به غیر از جذب پزشکان متخصص و فوق متخصص، اجازه جذب نیرو حتی در بخش خدمه در دانشگاه علوم پزشکی را نداریم. 900 نیروی ایثارگر قزوینی در حوزه سلامت تبدیل وضعیت شدند این مسئول با اشاره به تبدیل وضعیت نیروهای حوزه بهداشت و درمان گفت: تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر از جمله 900 نیروی رسمی قطعی به طور کامل انجام شده که این نیروها شامل ایثارگران مشغول به خدمت در دانشگاه علوم پزشکی قزوین بودند و این دانشگاه در استان برای اجرای تبدیل وضعیت پیشرو بوده است. دیدبان عنوان کرد: بخشی از حقوق نیروهای ایثارگر که تعدادی از آنها شرکتی و تعدادی هم قراردادی بودند، از محل درآمدهای اختصاصی تأمین میشد که با تبدیل وضعیت پرداختی آنها متفاوت شده و برای دانشگاه علوم پزشکی مناسب بوده است. وی در پایان با اشاره به وضعیت اورژانس استان قزوین گفت: براساس استاندارهای تعریف شده تقریبا 100 پایگاه باید داشته باشیم که در حال حاضر 50 پایگاه آمبولانسی، دو پایگاه موتورلانس و یک اتوبوس لانس و یک پایگاه هوایی در استان فعال است و با استاندار تعریف شده فاصله دارد که تلاش میکنیم از ظرفیتهای خیرین برای جبران خلاهای موجود استفاده کنیم. انتهای پیام /