پنج‌شنبه 10 آبان 1403

اجرای پروژه ریلی دورود - خرم‌آباد تا اندیمشک پیگیری می‌شود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
اجرای پروژه ریلی دورود - خرم‌آباد تا اندیمشک پیگیری می‌شود

موسوی گفت: چشم انداز آینده پروژه ریلی لرستان را باید به نحوی ببینیم که نه تنها پروژه ریلی تا خرم‌آباد بلکه تا اندیمشک حتما پیگیری و دنبال شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، سید نظام الدین موسوی ظهر امروز در مراسم آغاز مجدد عملیات اجرایی پروژه راه آهن دورود - خرم‌آباد - اندیمشک در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام اربعین حسینی اظهارداشت: امیدواریم این طرح و طرح‌های دیگر بتواند برکتی برای استان لرستان به دنبال داشته باشد.

وی افزود: از سال 97 پروژه ریلی لرستان داشت احیاء می‌شد و امیدی در دل مردم ایجاد کرده بود که زمینه‌های ارتباط ریلی را در مرکز استان لرستان ایجاد کند، اما مایه تاسف بود که متوقف و دچار مشکل شده بود.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در بدو شکل‌گیری دولت جدید و صحبت‌های ابتدایی که با استاندار لرستان داشتیم و همچنین در جلساتی که خدمت نماینده ولی فقیه در لرستان رسیدیم یکی از دغدغه‌های اصلی و ابرپروژه‌هایی که برای استان مد نظر و مورد تاکید بود همین احیاء و پیشرفت پروژه خط راه آهن - خرم‌آباد - پلدختر و اندیمشک بود.

وی بیان کرد: پروژه مذکور مشکلات عدیده‌ای هم در حوزه فنی و هم در حوزه مالی داشت به طوری که در بررسی‌های اولیه به تعبیر استاندار لرستان واقعا فضا، فضای ناامیدی بود و بسیاری در سطوح بالا و کلان تصورشان این بود که با توجه به رقم‌های کلانی که برای پروژه پیش بینی می‌شد، باید به فراموشی سپرده شود.

موسوی گفت: با توجه به همت و برگزاری جلسات متعددی که در تهران، مجلس و سازمان برنامه و بودجه از سوی استاندار و معاونانش انجام گرفت و به ویژه در سفر استانی آیت الله رئیسی به لرستان نیز بر آن تاکید شد، الحمدالله این پروژه احیا شد.

وی تصریح کرد: در سفر رئیس جمهور به لرستان احیاء این پروژه در دستور کار مجدد قرار گرفت و مسئولان وزارت راه و به ویژه خادمی معاون وزیر که حقیقتا متعصبانه این پروژه را پیگیری و دنبال می‌کرد که الحمدالله نتیجه نهایی آن این شد که به لحاظ مالی مشکلات رفع شد.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: مسئولان قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) نیز که قبلا زحمت کشیده بودند مجدد موضوع را پیگیری کردند و دنبال کار را گرفتند.

وی افزود: ان‌شاءالله از امروز که آغاز پروژه است ما چشم انداز آینده را هم باید به نحوی ببینیم که نه تنها پروژه ریلی تا خرم‌آباد بلکه تا اندیمشک حتما پیگیری و دنبال شود.

موسوی عنوان کرد: ما در مجلس شورای اسلامی نیز این آمادگی را داریم و حتما عنایت ویژه‌ای به این مقوله در مجلس داریم کمااینکه این توجه در دولت است چون این پروژه فقط یک پروژه محلی نیست.

وی بیان کرد: استان لرستان علاوه بر حقوقی که به واسطه نقش آفرینی و پشتیبانی در دفاع مقدس و همچنین در دوران انقلاب اسلامی داشته بر گردن نظام و انقلاب دارد به لحاظ موقعیت جغرافیایی نیز به نوعی نقطه اتصال کریدورهای جنوب به شمال و شرق به غرب است.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: امروز این کریدورهای هم ریلی و هم راه‌های ارتباطی بزرگراهی که قرار است کشیده شود، لرستان نقطه اتصال آنهاست و می‌تواند شرق و غرب و جنوب و شمال را به هم پیوند دهد.

وی تصریح کرد: امیدواریم کار مطالعاتی که تمام شد بعد از خرم‌آباد مقوله خط پلدختر و اندیمشک هم نهایی و کار اجرا شروع شود و بتواند این مسیر که به عنوان کریدور اصلی جنوب به شمال محسوب می‌شود مورد استفاده قرار گیرد و بارهای اساسی که در بنادر جنوبی است از این مسیر حرکت کند و جمعیت زیادی که در استان است بتوانند از این پروژه بهره گیرند.

انتهای پیام /