دوشنبه 16 مهر 1403

احداث 14 میدان و بازارچه میوه و تره‌بار در مناطق جنوبی و مرکزی پایتخت

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
احداث 14 میدان و بازارچه میوه و تره‌بار در مناطق جنوبی و مرکزی پایتخت

مدیرعامل میادین میوه و تره‌بار از احداث 14 میدان و بازارچه میوه و تره‌بار در مناطق جنوبی و مرکزی پایتخت از امروز خبر داد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در ادامه پویش شنبه‌های امید و افتخار (پنجمین شنبه امید و افتخار) مراسم آغاز ساخت 14 میدان، بازار و بازارچه میوه و تره‌بار و افتتاح و توسعه 5 میدان و بازار با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، پرویز سروری نایب‌رئیس شورای شهر تهران، ایوب فصاحت مدیرعامل میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، مهدی پیرهادی و جلال بهرامی برگزار شد.

ایوب فصاحت مدیرعامل میادین میوه و تره‌بار در ابتدای این مراسم، با اشاره به عنایت شهرداری تهران در توسعه و افزایش کیفیت خدمت‌رسانی در میادین میوه و تره‌بار اظهار کرد: این مراکز ارتباط نزدیکی را با سفره مردم دارند و ما توانسته‌ایم در زمان‌های مختلف از جمله ایام نوروز و ایام اربعین و سایر زمان‌ها شرایط خوبی را جهت عرضه محصولات میادین میوه و تره‌بار فراهم کنیم.

وی با اشاره به وجود آمدن اختلال در فرآیند عرضه محصولات میوه و تره‌بار در ایام اربعین گفت: اگر چه این مسئله رسانه‌ای نشد اما در آن مقطع شرایطی به وجود آمده بود که محصولات پرمصرف از کشور خارج می‌شد که در همان مقطع با ورود سازمان میوه و تره‌بار توانستیم از افزایش قیمت برخی از محصولات از جمله سیب‌زمینی، خیار، گوجه و... جلوگیری کنیم.

فصاحت با اشاره به اهمیت زنجیره تامین محصولات تصریح کرد: امیدواریم با عنایت شورای شهر تهران و شهرداری این موضوع به تصویب اعضای شورای شهر برسد و ما بتوانیم در کنار تکمیل شبکه توزیع محصولات از ظرفیت تامین زنجیره محصولات بهره ببریم.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی سازمان میادین میوه و تره‌بار جهت توسعه بازار، بازارچه میوه و تره‌بار تصریح کرد: بنا داریم در یک بازه زمانی (دو ساله) 200 بازار، بازارچه و میدان در سطح شهر تهران را راه‌اندازی کنیم که در همین ارتباط نزدیک به 220 زمین از سوی شهرداران مناطق مختلف تهران و همچنین 80 زمین از طریق مجریان و بهره‌برداران آماده شده است که از این تعداد 40 زمین آماده کلنگ‌زنی و ورود به مناصه است.

فصاحت با اشاره به آغاز به ساخت 14 میدان بازار و بازارچه میوه و تره‌بار و همچنین افتتاح و توسعه 5 میدان و بازار در مراسم امروز گفت: این 14 زمین در 13 محله قرار دارند به طوری که با اقدام امروز در هفت محله بازار جدید و در سایر محلات تعداد بازارها به دو عدد خواهد رسید.

مدیرعامل سازمان میوه و تره‌بار ادامه داد: 85 درصد کلنگ‌زنی‌ها در مناطق جنوبی و متوسط پایتخت خواهند بود و با اقدام امروز مراجعه به میادین میوه و تره‌بار افزایش پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به راه‌اندازی 81 غرفه در 14 میدان بازار و بازارچه میوه و تره‌بار تصریح کرد: در مجموع مراجعه 400 هزار نفر به میادین و میوه و تره‌بار افزایش پیدا خواهد کرد.

فصاحت در خصوص موقعیت جغرافیایی و مکانی 14 میدان بازار و بازارچه میوه و تره‌بار توضیح داد. این مناطق عبارتند از: 1) منطقه 17: شرق به غرب اتوبان شهید چراغی، نبش کوچه سیزدهم - مساحت 4 هزار و 420 مترمربع 2) منطقه 22: بلوار اردستانی، خیابان کرمانشاه، خیابان زاگرس، تقاطع خیابان الوند مساحت 500 متر 3) منطقه 22، بلوار دهکده المپیک، خیابان ساحل، انتهای خیابان 53، مساحت 847 مترمربع 4) منطقه 4: خیابان انقلاب، خیابان شهید کاظمی، ضلع جنوبی میدان کاظمی مساحت 421 مترمربع 5) منطقه 7: خیابان شهید مدنی، حد فاصل خیابان‌های فتحانی و شریفی‌نژاد مساحت 360 مترمربع 6) منطقه 20: شهرری خیابان آستانه، نبش کوچه شهید رجبی، مساحت 700 مترمربع 7) منطقه 2: بزرگراه یادگار امام، ابتدای بلوار شهید جویکی، مساحت 300 مترمربع 8) تهران پارس غربی خ 222 نبش خیابان طاهری مساحت 500 مترمربع 9) منطقه 20 شهرری بلوار قدس روبروی خیابان شهید مرادی مساحت 1020 مترمربع10) منطقه 22، هوانیروز، خیابان شهید بیگدلی جنب مجتمع تجاری یاس مساحت 600 مترمربع 11) منطقه 22، بلوار استادیوم آزادی، خیابان شهید وفایی، جنب پمپ بنزین مساحت 500 مترمربع 12) منطقه 4، قنات کوثر، خیابان 20 متری مسجد، نبش خیابان چهارم غربی، مساحت 500 متر مربع 13) منطقه 20، شهرری خیابان سلمان فارسی، انتهای خیابان شهید عاصی تهرانی مساحت 691 مترمربع 14) منطقه 1 خیابان پاسداران ضلع جنوبی فرهنگسرای نیاوران، خیابان روحانی، میدان شکوفه مساحت 465 مترمربع.

وی در خصوص افتتاح و توسعه 5 میدان و توسعه در شهر تهران گفت: موقعیت جغرافیایی این بازارها نیز در محله بیهقی، سبلان، چیتگر قرار دارد و این بازارها شامل مجموعه اقاقیا سبلان نگارستان از اول آبان ماه مورد بهره‌برداری و مجموعه میدان بهمن و همچنین دریاچه چیتگر توسعه پیدا کردند.