اختصاص تسهیلات صندوقهای کارآفرینی به مراکز نوآوری علمی کاربردی
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خواستار استفاده از تسهیلات صندوقهای کارآفرینی دولتی برای دانشآموختگان مراکز نوآوری این دانشگاه شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خواستار استفاده از تسهیلات صندوقهای کارآفرینی دولتی برای دانشآموختگان مراکز نوآوری این دانشگاه شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسین امید با اشاره به دورههای علمی و کاربری پیرامون آموزش مجازی در دوره کرونا افزود: در حوزه آموزش مجازی خیلی کار خاصی نکرده بودیم ولی ترم پیش در مواجهه با شرایط جدید مجبور شدیم 110 هزار کلاس مجازی برگزار کنیم.
وی اضافه کرد: در کشور در حال حاضر بیش از 15 الی 16 سامانه در اختیار داریم و استانها را تقسیمبندی کردیم و اجازه دادیم از ظرفیتهای استانی استفاده کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی در ادامه پیرامون ساختار جدید در سطح دانشگاه جامع علمی و کاربردی افزود: بلافاصله در سطح دانشگاه ساختار جدیدی برای تولید محتوا با موافقت وزیر علوم و هیئت امنا ایجاد کردیم و مرکزی ایجاد کردیم برای تولید محتوا که بعد از دوره کرونا هم تجربه آموزش الکترونیک را ادامه خواهیم داد.
وی ادامه داد: از ظرفیت آموزش مجازی برای توجه به عدالت آموزشی هم بهره خواهیم برد. مدرسینی که در تهران داریم ممکن است در چهار گوشه کشور نداشته باشیم که از فعالیت دوستان در اینجا استقبال میکنیم.
امید با اشاره به ایجاد 200 مرکز نوآوری در چند سال اخیر و همچنین برگزاری بیش از 50 رویداد شتاب در نیمه اول سال 99 و در دوره کرونا، پیشنهاد استفاده از تسهیلات صندوقهای کارآفرینی دولتی برای دانشآموختگان این مراکز را مطرح کرد.