دوشنبه 13 مرداد 1404

ادعای آکسیوس درباره نقشه جدید نتانیاهو در غزه

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
ادعای آکسیوس درباره نقشه جدید نتانیاهو در غزه

خبرنگار آکسیوس نوشت: نتانیاهو در تلاش است تا اسیران این رژیم را از طریق شکست نظامی حماس آزاد کند زیرا معتقد است این گروه فلسطینی علاقه‌ای به انجام معامله با تل‌آویو ندارد.

باراک راوید خبرنگار صهیونیست تارنمای آمریکایی آکسیوس در اظهاراتی با بیان این ادعا که مذاکرات رژیم صهیونیستی با حماس برای آزادی اسیران به بن‌بست رسیده است، تاکید کرد: بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر (رژیم) اسرائیل به دنبال گسترش عملیات نظامی در غزه است.

این تحلیلگر رژیم صهیونیستی و نزدیک به مقام‌ها آمریکایی به نقل از یک مقام صهیونیست در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: نتانیاهو در بحبوحه بن‌بست در مذاکرات معامله گروگان‌ها (اسیران)، در تلاش است تا عملیات نظامی در غزه را گسترش دهد.

راوید همچنین از قول این مقام رژیم صهیونیستی مدعی شد که نتانیاهو در تلاش است تا اسیران این رژیم را از طریق شکست نظامی حماس آزاد کند زیرا معتقد است این گروه فلسطینی علاقه‌ای به انجام معامله با تل‌آویو ندارد.

این خبرنگار صهیونیست در ادامه به نقل از این مقام رژیم صهیونیستی، افزود: همزمان قرار است روند ارسال کمک‌های بشردوستانه به نواحی خارج از مناطق جنگی و تا حد امکان به مناطقی که خارج از کنترل حماس قرار دارند، ادامه یابد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.