یک‌شنبه 4 آذر 1403

اد کن، پول بگیر!

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
اد کن، پول بگیر!

اعضای باندی که در شبکه‌های اجتماعی با ترفند «اد کن پول بگیر» اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کردند، دستگیر شدند.

باند کلاهبرداری در کهگیلویه دستگیر شدند / اد کن پول بگیر

فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه از شناسایی و دستگیری اعضای باند 3 نفره که در شبکه‌های اجتماعی با ترفند «اد کن پول بگیر» اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کردند، خبر داد.

سرهنگ سید محمد موسوی ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: در پی رصد فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتای این فرماندهی، کانالی در تلگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی مشاهده شد که گرداننده آن با عناوینی از جمله «اد کن پول بگیر»، کمک مالی رئیس جمهور و اسپانسر بانک ملی و... اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کرد.

وی ابراز داشت: با بررسی‌های صورت گرفته و انجام اقدامات تخصصی توسط کارشناسان پلیس فتا، 3 نفر از متهمان اصلی شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی، طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شدند.

موسوی تصریح کرد: متهمان در مواجهه با مستندات و ادله جمع‌آوری شده به بزه ارتکابی خود اعتراف و در تشریح شگرد مجرمانه خود اظهار داشتند: قربانیان را دعوت می‌کردیم تا جهت سرمایه‌گذاری و کسب منافع مالی، تعدادی را به گروه تلگرامی تحت عناوین مذکور اضافه نموده و به ازای تعداد افراد اد شده در گروه، مبالغی را دریافت کنند.

وی با اشاره به دیگر اظهارات کلاهبرداران، گفت: حتی به جهت وسوسه نمودن آنها از طریق نرم افزارهای رسید ساز، رسید جعلی تهیه نموده و آنرا در گروه منتشر می‌کردند که همین موضوع بسیاری را امیدوار می‌کرد که با فشردن یک دکمه و افزودن مخاطبان تلفن همراهش به این گروه مبلغی را دریافت کنند.

موسوی به دیگر اعترافات متهمین اشاره کرد و بیان داشت: در ادامه پس از به کار بردن شگردهای مذکور از آنان درخواست می‌کردند برای واریز وجه می‌بایست مبالغی به حساب اسپانسر گروه واریز کرد و در نهایت مبالغ درخواستی توسط مالباختگان به حساب‌های کلاهبرداران واریز و دیگر جوابگوی آنها نبودند.

فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه ادامه داد: یکی از مهم‌ترین شیوه مجرمان سایبری در برداشت از حساب‌های مردم، جلب اعتماد آنان می‌باشد که علت اصلی آن عدم آگاهی و سواد کافی در خصوص کلاهبرداری‌های رایانه‌ای است.

وی افزود: در این خصوص هموطنان می‌بایست هوشیاری لازم را داشته باشند و اطلاع داشته باشند که هیچ بانک یا نهادی با ترفنده‌ی مذکور این کار را در فضای مجازی انجام نمی‌دهند و واریز پولی در کار نیست و اگر رسید پولی هم برای کاربر صادر شود، جعلی است که یا به وسیله آپ های رسید ساز صادر شده و یا تصویر فتوشاپی است.

موسوی گفت: پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان است و در صورتی که کاربران با موارد مجرمانه و یا مشکوک مواجهه شدند می‌توانند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش فوریت‌های سایبری یا با شماره تلفن 096380 تماس گرفته و از مشاوره و راهنمایی تخصصی کارشناسان این پلیس بهرمند گردند./ مهر

هم اکنون دیگران می خوانند 20 مرداد 1401 - 13:48

بیشتر بخوانید

اد کن، پول بگیر! 2