از برگزاری تا ابطال انتخابات سوارکاری / آتش زیر خاکستر روشن شد
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، انتخابات فدراسیون سوارکاری یکی از نادرترین انتخابات فدراسیونهای ورزشی در این سالها به شمار میرود به طوری که برگزاری آن خیلی از اهالی ورزش را در بهت فرو برد و این سوال را به وجود آورد که مگر میشود بدون وزارت ورزش و حضور نماینده دولت انتخاباتی را برگزار کرد؟ اما پاسخ مثبت است؛ انتخابات برگزار شد هر چند همه منتظر تبعات آن بودند و هستند که میتوان به ابطال انتخابات از سوی وزارت ورزش اشاره کرد.
* انتخاباتی با یک کاندیدا با تایید کمیته بدون تایید وزارت
روز جمعه بود که وزارت ورزش در پایگاه خبری خود از تعویق انتخابات سوارکاری به مدت 10 روز خبر داد چرا که 2 کاندیدای ریاست انتظار داشتند این فرصت را داشته باشند تا بتوانند تبلیغات کرده و خود را به اعضای مجمع معرفی کنند اما روز شنبه با وجود اینکه دوباره خبری دیگری مبنی بر تعویق 10 روزه منتشر شد، 48 نفر از اعضای مجمع این بار در کمیته ملی المپیک و با حضور نماینده آنها انتخابات تنها با یک کاندیدا یعنی مسعود خلیلی را برگزار کردند چرا که 2 نامزد دیگر در اعتراض به این موضوع در مجمع شرکت نکردند.
طاهره طاهریان نایبرئیس کمیته ملی المپیک در این باره اظهارداشت: من تا آخرین ساعات پیگیر برگزاری مجمع بودم و هیچ نامهای مبنی بر عدم برگزاری مجمع به کمیته ارسال نشد، به همین خاطر بعد از اینکه از کمیته ملی المپیک استعلام گرفتم در انتخابات حضور پیدا کردم اما از وزارت ورزش نمایندهای در مجمع حضور نداشت. من از موردی که وزارت ورزش مطرح کرده، اطلاعی ندارم.
* صحبتهای ضد و نقیض اعضای مجمع
طاهریان در حالی این صحبتها را مطرح کرده که خبر تعویق در روز تعطیل روی خروجی سایت وزارت ورزش قرار گرفت و اتفاقا همین موضوع برای مسعود خلیلی رئیس منتخب مجمع هم جای سوال داشت چرا که وی تاکید کرده بود به دلیل برگزاری مجمع، اعضا از روز گذشته به تهران سفر کرده بودند تا خود را به انتخابات فدراسیون برسانند.
با وجود این صحبتها، محمد پولادگر معاون حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش در گفتوگویی تلویزیونی به شدت خلیلی را مورد انتقاد قرار داد و گفت که بارها با او و دبیر مجمع در خصوص تعویق انتخابات و همین طور معرفی سرپرست صحبت شده اما آنها زیر بار نرفتند تا این برنامهها اجرایی شود و در نهایت بدون نماینده وزارت ورزش انتخابات برگزار شد.
* لغو انتخابات، موضوعی که قابل حدس بود
اگرچه در اساسنامه فدراسیونهای ورزشی این موضوع مطرح شده که مجمع ارکان اصلی و تصمیمگیرنده است اما وزارت ورزش کاملا نشان داده با وجود اینکه گفته طبق اساسنامه جدید نقش نظارتی و سیاستگذاری دارد اما به دلیل تامین منابع مالی فدراسیونها هیچ وقت زیر بار این موضوع نمیرود که بدون حضور نمایندهاش انتخاباتی را برگزار کند.
برهمین اساس همان طور که پیشبینی میشد وزارت ورزش خیلی زود واکنش نشان داد و معاون وزیر از ابطال انتخابات این فدراسیون خبر داد اگرچه اعضای حداکثری مجمع خلیلی را به عنوان رئیس انتخاب کرده بودند.
پولادگر در این باره گفت: ما در انتخابات حضور نداشتیم و آن را تایید نمیکنیم. چون روال قانونی طی نشده است. دوستان به شدت مقاومت میکردند که فدراسیون به دوره سرپرستی نرسد به همین دلیل با وجود اینکه به آقای خلیلی و دبیر مجمع گفته شده بود اجازه دهید سرپرست معرفی و در شرایط مساوی انتخابات برگزار شود اصرار کردند بدون در نظر گرفتن مکالمات و صحبتهای متعدد، انتخابات برگزار شود.
* آتشی که سوارکاری روشن کرد
یکی از مهمترین مسائلی که در برگزاری انتخابات سوارکاری دیده میشود، برگزاری انتخابات در محل کمیته و با حضور نماینده این نهاد است. کمیته ملی المپیک با حضور نمایندهاش در این انتخابات نشان داد آن را کاملا قانونی میداند هر چند به نظر میرسد وزارت ورزش به این واکنش کمیته روی خوشی نشان نداده به طوری که در نشست حسین المسلم مدیرکل شورای المپیک آسیا با روسای فدراسیونهای ورزشی، با وجود دعوت نه تنها وزیر بلکه هیچ نمایندهای از وزارت ورزش حضور نداشت تا این شائبه به وجود بیاید که اختلافات این 2 سازمان با انتخابات سوارکاری حالا علنی شده است.
انتهای پیام /