پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

استاندار همدان: بخش خصوصی خط مقدم جنگ اقتصادی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
استاندار همدان: بخش خصوصی خط مقدم جنگ اقتصادی است

همدان - ایرنا - استاندار همدان در جریان بازدید از کارخانه تولید کاغذ مهان شهرستان تویسرکان گفت: بخش خصوصی در خط مقدم جنگ اقتصادی با دشمن مشغول قرار دارد و با توجه به نقش مهمی که در عرصه رشد و توسعه اقتصادی کشور، با تمام توان از فعالیت های این بخش در سطح استان حمایت می کنیم.

به گزارش ایرنا، «سیدسعید شاهرخی» استاندار همدان در ادامه سفرهای شهرستانی خود، صبح امروز (پنجشنبه) با استقبال فرماندار و نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، وارد تویسرکان شد. بازدید از چندین پروژه در دست اجرا و همچنین برگزاری جلسه با مدیران شهرستان از جمله برنامه های سفر استاندار به شهرستان تویسرکان است. استاندار همدان در بازدید از کارخانه تولید کاغذ شهرستان تویسرکان و در جمع مدیران این مجموعه، افزود: راه اندازی این پروژه زمینه اشتغال بکار 150 نفر را فراهم می کند که علاوه بر اشتغالزایی موثر، نقش مهمی در تامین نیاز داخلی و کاهش واردات کاغذ کشور خواهد داشت. وی همچنین از تلاش و پیگیری نماینده مردم تویسرکان در تسریع روند اجرای پروژه های اجرایی شهرستان از جمله کارخانه تولید کاغذ قدردانی کرد.

استاندار همدان همچنین با حضور در جلسه هیات امنا آستان مقدس حضرت حیقوق نبی (ع) تویسرکان گفت: مردم تویسرکان مردمانی متدین، سخت کوش و پرتلاش هستند و دولت نیز طی سال های اخیر اقدامات موثر و کارهای مهم و قابل توجهی را در این شهرستان انجام داده است. شاهرخی با بیان اینکه هیات امنا جدید آستان مقدس آرامگاه حیقوق نبی با هدف اجرای کارهای بزرگ تشکیل شده، افزود: سایت و مجموعه ویژه ای آرامگاه حضرت حیقوق نبی (ع) با رویکرد گردشگری مذهبی در تویسرکان ایجاد می شود که خدمات و اقدامات آن در سطح ملی و بین المللی قابل توجه باشد و از همین رو به زودی کار مشاور طرح آغاز خواهد شد.

به گزارش ایرنا، استاندار همدان همچنین در ادامه این سفر از پروژه سد خرم رود تویسرکان نیز دیدن کرد. پروژه سد خرم رود با 35 درصد پیشرفت فیزیکی از جمله طرح های حوزه وزارت نیرو است که با همکاری بخش خصوصی در دست اجراست. استاندار همدان در این بازدید بر تسریع روند اجرای این پروژه تاکید کرد. بازدید از پروژه های در دست اجرای بیمارستان سردار شهید سلیمانی و محور تویسرکان - کنگاور از دیگر برنامه های استاندار همدان در سفر به این شهرستان بود.

*س_برچسب‌ها_س*
استاندار همدان: بخش خصوصی خط مقدم جنگ اقتصادی است 2
استاندار همدان: بخش خصوصی خط مقدم جنگ اقتصادی است 3