یک‌شنبه 4 آذر 1403

استاندار همدان: جذب اعتبارات ملی باید اولویت کاری مدیران باشد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
استاندار همدان: جذب اعتبارات ملی باید اولویت کاری مدیران باشد

همدان - ایرنا - استاندار همدان گفت: جذب اعتبارات ملی باید در اولویت کاری مدیران دستگاههای اجرایی استان باشد و با تعامل و پیگیری از طریق وزارتخانه های مربوطه اعتبارات بیشتری را برای پیشبرد امور و اجرای بهتر طرح ها جذب کنند.

به گزارش ایرنا، «سید سعید شاهرخی» عصر پنجشنبه در جلسه بررسی مهمترین پروژه های شهر همدان، افزود: روند اجرای پروژه های عمرانی در شهر همدان باید تسریع شود و در نظر گرفتن روز شمار برای اجرای این طرح ها ضروری است.

وی با بیان اینکه اولین محموله پتروشیمی وارد همدان شده و به زودی مجتمع پتروشیمی همدان نیز افتتاح خواهد شد، اظهار داشت: با همکاری و تعامل خوب نمایندگان مردم استان و مدیران دستگاههای اجرایی کارهای بزرگی در شهر همدان در حال انجام است.

استاندار همدان با بیان اینکه اجرا و راه اندازی مجتمع پتروشیمی اثرات مثبت زیادی برای دانش آموختگان و دانشجویان رشته های مرتبط در سطح استان دارد، افزود: تامین سلامت مردم، جلوگیری از خروج ارز و ایجاد اشتغال پایدار از جمله دیگر دستاوردهای مهم بهره برداری از این پروژه بزرگ است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز دراین جلسه گفت: مدیران برای جذب اعتبارات ملی با هدف تسریع در روند اجرای پروژه های استان اهتمام جدی داشته باشند و پیگیری و برقراری ارتباط مستمر و بیشتر با وزارتخانه ها دراین زمینه بسیار مهم است.

«حمیدرضا حاجی بابایی» افزود: همدان در حوزه پارک علم و فن آوری ظرفیت های زیادی دارد که می تواند به قطب و کشوری دراین بخش تبدیل شود.

گفتنی است در این جلسه روند اجرای طرحها و پروژه های مهم و بزرگ شهر همدان از جمله پارک علم و فناوری، پتروشیمی هگمتانه، قطار شهری، بیمارستان 272 تختخوابی، مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی، پالایشگاه، موزه میدان امام (ره)، دانشکده گیاهان دارویی، گاوداری، لاین بوقلمون و چند طرح تولیدی دیگر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

اجرای پروژه پتروشیمی هگمتانه با هدف تولید پی‌وی‌سی گرید پزشکی به روش سوسپانسیون با ظرفیت سالانه 45 هزار تن (36 هزار تن پودر و 9 هزار تن گرانول) در زمینی به مساحت 15 هکتار در کیلومتر 10 جاده همدان - تهران از سال 1382 آغاز شده است.

برای این منظور، یک واحد از ایتالیا خریداری و به محل اجرای طرح منتقل شد. دانش فنی این واحد متعلق به شرکت ایتالیایی آی. جی. اس است که 10 درصد سهام طرح را نیز در اختیار دارد و 57 درصد آن متعلق به شخص حقیقی است و 33 درصد باقی‌مانده به شرکت ملی صنایع پتروشیمی تعلق دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*