استفاده از اساتید فاقد کد تدریس در مراکز علمی کاربردی ممنوع است
محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه استفاده از مدرسان فاقد کد تدریس ممنوع است، گفت: یکی از سیاستها و برنامههای دانشگاه جامع علمی کاربردی حرکت در مسیر مهارتافزایی و کیفیت آموزشی است که میتواند به عنوان یک راهکار برونرفت از مشکلات اقتصادی و همچنین اشتغال فارغالتحصیلان مفید واقع شود که در این رابطه ریلگذاری این دانشگاه در مسیر منویات مقام معظم رهبری است.
* ارزیابی اساتید دانشگاهی و پایش دروس
وی افزود: یکی از مهمترین اقداماتی که این دانشگاه امسال انجام داد، ارزیابی اساتید دانشگاهی و پایش دروس مختلف در رشتههای تحصیلی بوده است که در این رابطه بر اساس قانون و سیاست این دانشگاه هیچ یک از مراکز علمی کاربردی نمیتوانند از مدرسانی که کد تدریس ندارند و فاقد مجوز هستند استفاده کنند.
* 80 درصد از مراکز علمی کاربردی در سراسر کشور مربوط به بخش خصوصی است
امید تصریح کرد: در حال حاضر 80 درصد از مراکز علمی کاربردی در سراسر کشور مربوط به بخش خصوصی است و تنها 20 درصد مراکز دولتی هستند که در این رابطه باید بگویم فعالیت هر یک از مراکز به طور مستمر در حوزه آموزشی و فعالیتهای پژوهشی در قالب مهارتافزایی و کارآفرینی دانشجویان مورد ارزیابی قرار میگیرد. درواقع باید به این نکته اشاره کنم که دانشگاه جامع علمی کاربردی در حال حاضر دارای 5500 کد رشته محل است که متقاضیان تحصیل در این دانشگاه میتوانند با توجه به علایق شخصی که دارند با انتخاب هر یک از رشتههای موجود در دانشگاه نسبت به تحصیل اقدام کنند.
* کشور نیازمند نیروهای تحصیلکرده مهارتآفرین و کارآفرین است
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری جامعه و کشور ما نیازمند نیروهای تحصیلکرده مهارتآفرین و کارآفرین است که بتواند با تکیه بر آنها در راستای اقتصاد مقاومتی به معنای واقعی رونق تولید را افزایش دهد.
انتهای پیام /
دانشگاه مقام معظم رهبری مدرسان اشتغال ممنوعیت استفاده از اساتید فاقد کد تدریس محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی