چهارشنبه 7 آذر 1403

استفاده از ظرفیت "کرمانشاه" برای جذب تروریسم درمانی از عراق

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
استفاده از ظرفیت "کرمانشاه" برای جذب تروریسم درمانی از عراق

در دیدار مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سرکنسول عراق در کرمانشاه بر ضرورت توسعه مناسبات گردشگری میان کشور عراق و استان کرمانشاه به‌ویژه توریسم سلامت تأکید شد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ جعفر ستار الخزاعلی سرکنسول عراق در کرمانشاه با حضور در اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با محمدرضا سهیلی دیدار کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه در این دیدار ضمن تقدیر از سر کنسول عراق در بحث همکاری گسترده دولت عراق برای هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن مراسم اربعین حسینی گفت: ما مشترکات فرهنگی و مذهبی بسیاری داریم که می‌تواند زمینه توسعه بیشتر این مناسبات شود. در استان کرمانشاه این مشترکات فرهنگی بسیار بیشتر است که می‌تواند به تعمیق روابط دو کشور کمک کند.

سهیلی با تأکید بر اینکه امام حسین (ع) نقطه وصل دو ملت است و افزایش سفر و تردد میان دو کشور می‌تواند اختلاف و مشکلاتی که رسانه‌های معاند به آن دامن می‌زنند را کم رنگ کند، بیان کرد: این آمادگی را داریم که یک تفاهم‌نامه همکاری مشترک در حوزه گردشگری به‌ویژه توریسم سلامت با کشور عراق داشته باشیم.

وی ادامه داد: کرمانشاه به عنوان یک استان چهار فصل شرایط ممتازی را در کشور دارد، در حالی که الان در قصر شیرین شاهد گرمای هوا هستیم، همزمان در شهرستان‌های سنقر و پاوه با فاصله زمانی چند ساعته شاهد هوای خنک هستیم.

مطابق صحبت‌های این مقام مسئول، در زمینه توریسم درمانی کرمانشاه قابلیت‌های بسیار ممتازی دارد و اخیراً بیمارستان حکیم و ماد با امکان خدمات‌دهی به بیماران عراقی در شهر کرمانشاه راه‌اندازی شده‌اند. پیشنهاد ما این است که یک تفاهم‌نامه همکاری برای بحث توریسم درمانی و توسعه شرکت‌های حمل‌ونقل مسافر میان استان کرمانشاه و طرف عراقی منعقد شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه با بیان اینکه اگر هماهنگی بین شرکت‌هایی که در دو طرف کار توریسم درمانی انجام می‌دهند، صورت گیرد بخش مهمی از مشکلات کنونی تبادل مسافر حل می‌شود، تصریح کرد: اگر هماهنگی‌های بیشتری در بحث حمل‌ونقل از مبادی مرزی انجام شود که شرکت‌های عراقی تا مرز و ما از مرز تا مرکز استان کار انتقال مسافران را انجام دهیم اتفاقات بسیار مثبتی شکل می‌گیرد.

سهیلی همچنین توضیح داد: نیاز هست که شرکت‌های عراقی که در حوزه گردشگری فعال هستند برای نظارت بیشتر با شرکت‌های ایرانی لینک شوند؛ امکانات حمل‌ونقلی را در مرز افزایش می‌دهیم که شرکت‌های حمل و نقل با قیمت مصوب و امکانات مناسب مسافران و بیماران عراقی را به مرکز استان و سایر نقاط کشور منتقل کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه آماده هرگونه همکاری مشترک در حوزه گردشگری هستیم، اظهار کرد: از سرمایه‌گذاران عراقی دعوت می‌کنیم برای حضور در استان به ویژه در مناطق نزدیک به عراق در پروژه‌های گردشگری سهیم شوند.

این مقام مسئول همچنین به توسعه پروازهای فرودگاه بین‌المللی کرمانشاه در آینده نزدیک با تکمیل مرمت باند اصلی فرودگاه و ایجاد شرکت اختصاصی هواپیمایی برای کرمانشاه و نیز راه‌اندازی خط ریلی جدید در استان برای سهولت تردد مسافران عراقی در استان کرمانشاه اشاره کرد.

ضرورت سامان‌دهی توریسم سلامت میان دو کشور

همچنین در این دیدار جعفر ستار الخزاعلی سرکنسول عراق در کرمانشاه نیز با اشاره به رویداد عظیم اربعین و میزبانی مردم عراق از زوار ایرانی، گفت: امام حسین (ع) نقطه مشترکی است که یک ارتباط عمیق میان دو کشور ایجاد کرده است و باید این اتفاق بزرگ و خدمات بسیار ارزشمندی که در آن ارائه می‌شود به خوبی در رسانه‌ها پوشش داده شود تا همه مردم دنیا از آن مطلع شوند.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه در این حوزه با ضعف رسانه‌ای مواجه هستیم، بیان کرد: همه ما باید این تلاش را بکنیم که این رویداد عظیم تحت شعاع اقدامات رسانه‌ای مخالف قرار نگیرد و این نقطه مشترک باعت تحکیم روابط دو کشور شود.

سرکنسول عراق در کرمانشاه در ادامه به حضور گردشگران عراقی در ایران اشاره کرد و تصریح کرد: انتظار می‌رود برای میزبانی مناسب از گردشگران عراقی در ایران شرایط مناسبی فراهم شود؛ همچنین در بحث توریسم درمانی مشکلاتی وجود دارد که این ناهماهنگی‌ها رفع شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه آماده توسعه همکاری‌های مشترک هستیم، اظهار کرد: اگر شرکت‌ها و ظرفیت‌های میزبانی استان کرمانشاه به ما معرفی شود، می‌توان هماهنگی‌های لازم برای توسعه گردشگری در دو طرف مرز را بهتر فراهم کرد؛ همچنین در زمینه اسکان به ویژه برای عامه مسافران عراقی مشکلاتی داریم که نیازمند همکاری بیشتر برای رفع آن هستیم.

الخزاعلی با بیان اینکه باید با برنامه‌ریزی و همکاری‌های مشترک این مشکلات رفع شوند، عنوان کرد: سامان‌دهی نرخ‌ها، بحث حمل‌ونقل و تمدید اقامت برای ادامه درمان مسافران عراقی از جمله مواردی است که انتظار می‌رود به آن توجه شود.

سرکنسول عراق در کرمانشاه تأکید کرد: در صورت عقد تفاهم‌نامه همکاری و معرفی شرکت‌های مطمئن از سوی دو طرف برای تردد مسافران، مردم با امنیت و اطمینان خاطر بیشتری می‌توانند به دو کشور سفر کنند.

وی با اشاره به اینکه توسعه پروازهای استان کرمانشاه به شهرهای مختلف ایران می‌تواند به حضور و تردد بیشتر گردشگران عراقی در استان کرمانشاه کمک کند، خاطرنشان کرد: امیدواریم با توسعه مناسبات گردشگری و معرفی مناسب ظرفیت‌های استان کرمانشاه به ویژه در حوزه توریسم سلامت شاهد اتفاقات بسیار خوبی در آینده باشیم.

توسعه صنعت گردشگری و مناطق آزاد در برنامه همکاری استان گلستان و تاتارستان درآمد امارات از گردشگری در نیمه نخست سال 2022 از 5 میلیارد دلار فراتر رفت معرفی ظرفیت‌های گردشگری به زبان‌های خارجی به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی قلمداد می‌شود صنعت گردشگری ایران در دنیا نوزدهم شد + جدول