استقرار دستگاه هوشمند دریافت پسماند در تهران
این دستگاه ها با ایجاد انگیزه اقتصادی برای شهروندان به ارتقاء تفکیک و جداسازی پسماندهای خشک در مبدا کمک کرده و در نهایت سبب کاهش هزینههای مدیریت شهری و ارائه بستههای تشویقی به شهروندان خواهد شد
معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند گفت: 40 دستگاه دریافت خودکار پسماند در پایتخت پسماندهای خشک شهروندان را بصورت کاملا هوشمند دریافت و معادل ریالی آن را به شهروندان پرداخت میکند.
به گزارش سازمان مدیریت پسماند، شادی مالکی اظهار داشت: تعداد 54 دستگاه دریافت خودکار پسماند از تیرماه سال گذشته از طریق برنامه توسعه سازمان ملل تامین شد و تا کنون تعداد 40 دستگاه آن با توجه به نیاز سنجی انجام شده در سطح پایتخت استقرار یافته است.
وی با اشاره به اینکه دستگاه دریافت خودکار پسماند خشک بصورت کاملا هوشمند طراحی شده که با پردازش تصویر، انواع پسماند را شناسایی می کند، افزود: این دستگاه بطریهای خالی و استفاده شده (بطری های آب و سایر نوشابه ها از جنس پلاستیکی و آلومینیومی را دریافت کرده و در مقابل، رسیدی برای دریافت پول یا اوراق بهادار دیگر به کاربر ارائه میدهد.
مالکی ضمن ابراز خرسندی از استقبال شهروندان از این طرح مدیریت شهری گفت: 15 دستگاه دریافت خودکار پسماند در میادین میوه و تره بار، چهار عدد از این دستگاه ها در پایانه های شرق، غرب، جنوب و بیهقی و 33 دستگاه نیز به مناطق تحویل داده شده که با توجه به نیاز سنجی در سطح منطقه مستقر کنند.
معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند با اشاره به استقرار دو دستگاه دریافت خودکار پسماند خشک در محل برج میلاد، در خصوص مزایای کاربرد این دستگاه نیز گفت: خدمات رسانی در هر ساعت شبانه روز، ممانعت از دسترسی زباله گردها به پسماند خشک و فرهنگ سازی تفکیک پسماند در مبدا از طریق ایجاد انگیزه اقتصادی برای شهروندان از مهمترین ویژگیهای زیست محیطی این دستگاه است.
وی با بیان اینکه این دستگاهها با هدف هوشمندسازی و توسعه زیرساختهای فرهنگی و اجتماعی برای شهر تهران تامین شده، خاطر نشان کرد: این دستگاه ها با ایجاد انگیزه اقتصادی برای شهروندان به ارتقاء تفکیک و جداسازی پسماندهای خشک در مبدا کمک کرده و در نهایت سبب کاهش هزینههای مدیریت شهری و ارائه بستههای تشویقی به شهروندان خواهد شد
تماشاخانه