اسحاق جهانگیری
اسحاق جهانگیری
مجلس یازدهم با تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها باعث شد که مذاکرهکنندگان کشورمان با دست پُر پای میز مذاکره بنشینند اما دولتِ روحانی به این قانون پشت پا زد.
اصولگرایان چندی است که با چراغ در پی حسن روحانی میگردند تا در عصر «حاکمیت یگانه» اصولگرایان، خصمی بیابند. روزی سخن از محاکمهی روحانی بر زبان میآورند و چندی بر توسن محکومیت رئیس کل اسبق بانک مرکزی سوار میشوند و اندکی بعد هیئت تحقیق و تفحص از دفتر رئیسجمهور سابق را در مجلس تشکیل میدهند و در آخرین موج این «روحانیهراسی» با به هم چسباندن چند جلسه و دیدار جداگانه شایعه میکنند که...
آگاهی نو نوشت: قرار نیست روحانی برای همیشه سکوت کند و بازنشسته سیاسی شود. هرچند قرار هم نیست روحانی ساختارشکنی کند. چون او خود را از نظام میداند و نه در برابر آن و حتی بیتفاوت نسبت به آینده نظام.
میزان تولید نفت ایران در سال 99 روزانه کمتر 2 میلیون بشکه بوده است، درحالی که طبق صورت مالی شرکت ملی نفت برنامهریزی با هدف تولید 3 میلیون بشکه در روز تدوین شده بود.
بعد از برجام، ورود سرمایههای خارجی 6 میلیارد دلار کاهش یافت و پرواز 8 ساله گوشت قرمز از سفره مردم، سایر عناوین اقتصادی مهم امروز روزنامهها هستند.
اقتصادنیوز: مهمترین سرتیترهای صفحههای اقتصادی مطبوعات7 اسفند در ابتدای هر دهه در نیم قرن گذشته از این قرار بوده است:
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در دولت های یازدهم و دوازدهم با انتشار استوری در صفحه اینستاگرامش از اقدام مجلس علیه اینترنت انتقاد کرد.
ی، وزیر میراث فرهنگی فیلمی از گفتگوی خود با یک هنرمند وارونه بافی در اینستاگرام منتشر کرد.
پس از درگذشت ناگهانی اکبر هاشمی رفسنجانی عملا اصلاحطلبان با خلأیی مهم روبهرو شدند؛ خلأیی که شبیه به از دستدادن لیدر سیاسیشان بود.
نامه نیوز نوشت: او مانند هاشمی متعلق به جناح راست است، هنوز ارتباطات خوبی با بخشهای مهمی از اصولگرایان دارد، اهل سیاست است، سابقه اجرایی و تقنینی زیادی دارد، در حوزه سیاست خارجی کار کرده است و اصلاحطلبان هم عموما او را به عنوان نیرویی میانهرو و معتدل میشناسند.
برخی بر این باورند که تشکیل دولت سایه توسط مقامات ارشد دولت قبل آنهم به فاصله تنها چند ماه پس از پایان دولت، در حقیقت ترفندی برای پاک کردن ردپا و شانه خالی کردن از پاسخگویی به افکارعمومی است.