اسحاق جهانگیری
اسحاق جهانگیری
برای پنجمین بار ولادیمیر پوتین رئیس فدراسیون روسیه در 28 تیر 1401 عازم تهران میشود. سفری که دومین سفر خارجی پوتین پس از جنگ روسیه و اوکراین و اولین سفر او به ایران پس از روی کار آمدن آیت الله سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس دولت سیزدهم است.
وزیر دولت اصلاحات بخشی از مشکلات موجود را ناشی از عملکرد دولت سابق میداند و البته میگوید اصلاحطلبان در دور دوم روحانی، موافق وی نبودهاند.
حضور سیدمحمد خاتمی، سید حسن، سید یاسر و سید علی خمینی، اسحاق جهانگیری و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم چهلمین روز ارتحال سید محمود دعائی در حرم مطهر امام را ببینید.
جماران نوشت: مراسم چهلم مرحوم دعایی برگزار شد.
مهدی تاج ثبت نام اینترنتی برای حضور در انتخابات فوتبال را هم انجام داده است. او سودای بازگشت دوباره به فوتبال را دارد اما چه شده که او یکباره قلب دردش خوب شده؟
دنیای ورزش تورنتو نوشت: خبر رسمی تکذیب همراهی میرشاد ماجدی و منصور قنبرزاده با حیدر بهاروند بی شک مهمترین خبر روز فوتبال است. اتفاقی که سبب شده شایعه شود بهاروند از کاندیداتوری برای انتخابات فوتبال انصراف داده است.
ظریف گفت: وقتی آقای لاریجانی از ریاست مجلس کنار رفت، یکی از بحثها این بود که ایشان چگونه میتواند به اسناد محرمانه دسترسی داشته باشد. من نمیتوانستم برای کسی که مقام مسوول رسمی نیست، دسترسی به اسناد محرمانه قرار بدهم مگر اینکه به وزارت خارجه میآمد و به عنوان مقام رسمی مستقر میشد.
ظریف گفت: من با شخص آقای رئیسی برای همکاری بهعنوان وزیر امور خارجه مشکلی نداشتم اما معلوم بود شاکله هیات دولت ایشان، جور دیگری است؛ البته ایشان (رئیسی) هم علاقهای نداشت که من وزیر خارجهاش باشم و هیچوقت هم چنین پیشنهادی به من نشد اما اگر پیشنهاد میشد، من را در موضع شخصی سختی قرار میداد. قبل از عید (عید 1400) نامهای نوشتم و گفتم که خیلی از دوستان ما، برجام را زندانی انتخابات کردهاند...
فرق است میان رئیس جمهوری که از داخل خودرو و در خط ویژه به صورت چشمی نظرسنجی می کند و رئیس جمهوری که پای درددل مردم می نشیند و برای رفع مشکلات، آرام و قرار ندارد.
ظریف گفت: حضورم در انتخابات در دو شکل باعث برد من میشد؛ یکی شورای نگهبان مرا رد میکرد و دیگری اینکه رأی نمیآوردم؛ این دو شکل را بینی و بینالله برای خودم برد میدانستم.
ظریف گفت: اولینباری که برای انتخابات1400 به من مراجعه شد، سال1392 بود؛ مخصوصا بعد از موفقیت توافق ژنو و باتوجهبه میزان محبتی که مردم به من داشتند، بهویژه در مراسم فوت مادرم در مسجد نور تهران که این محبت، بسیار متبلور شد.
فعالین و رسانه های اصلاح طلب به صورت مستمر 2 دستورکار را پی گرفته اند؛ یکی انکار میراث نامطلوب دولت روحانی است و دیگری سانسور اقدامات مثبت دولت رئیسی.
رایزنی با روسیه برای گام بعدی!، حذف ارز ترجیحی عامل افزایش تورم در خرداد، بیدارشدن کرونا از خواب زمستانی، چرا واسطهگری بورل با شکست مواجه شد؟، «خمیر» تکرار خاطره تلخ «بم»، جهش تورم خوراکیها، زنگ خطری جدی برای آموزش عالی ایران و صدور کیفرخواست ابرکلاهبردار رمزارز تا پایان ماه از مواردی است که موضوع گزارشهای خبری و تحلیلی روزنامههای امروز شده است.