اصلاحطلبان دنبال چه میگردند؟
در 4 ماه اخیر اصلاحطلبان بهعنوان حامی اغتشاشگران در نقشهای مختلف پا به پای اغتشاشگران آگاهانه یا ناآگاهانه بهعنوان بازوی داخلی سعودی اینترنشنال نقش آفرینی کرده اند.
به گزارش مشرق، سیدعبدالله متولیان طی یادداشتی درروزنامه جوان نوشت: مروری بر وقایع اتفاقیه ماههای اخیر به خوبی نشان میدهد که اقدامات و مطالبات عدهای محدود و معدود آشوبگر و اغتشاشگر (مطالبه بی بند وباری، تجزیهطلبی، کشتار بی رحمانه مردم، قرآن سوزی و حمله به نمادهای دینی و فرهنگی) که با سازماندهی و مدیریت علنی سرویسهای جاسوسی «ائتلاف غربی، صهیونیستی، وهابی» و هدایت آشکار امپراتوری رسانهای آنان همراه بوده است، هیچ نسبت و سنخیتی با نارضایتی، مطالبات و اعتراضات مردم در زمینههای معیشت و رفع فقر، فساد، تبعیض، تورم، گرانی، بیکاری و... ندارد و در واقع پیاده نظام دشمن برای غبارآلود کردن فضای عمومی جامعه و به میدان آوردن مردم و ایجاد دوقطبی و چند قطبیهای کاذب و دروغین (نظیر مردم / نظام و...) هستند. ائتلاف دشمنان ایران در بزرگترین جنگ ترکیبی تاریخ، قصد داشته و دارند تجربه ناموفق و شکست خورده خود در سوریه را در ایران تکرار کنند.
آنچه که در این میان تعجببرانگیز و بلکه تأسفبرانگیز است مواضع و اقدامات اصلاحطلبان در ارائه تحلیلهای غلط و همسویی با رسانههای خارجی (مؤثر در دامن زدن به اغتشاشها نظیر سعودی اینترنشنال، بیبیسی و...) است. ردپای علنی اصلاحطلبان در جای جای وقایع و رخدادهای اخیر به عیان مشهود و انکارناپذیر است: 1- اوضاع جاری کشور به اذعان بسیاری از کارشناسان داخلی و خارجی نتیجه سوءمدیریت، ناکارآمدی، بی برنامگی، عدم توجه به ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی و برجامزدگی دولت قبل و اصلاحطلبان بهعنوان مسببان وضع موجود است که سقوط 17 پلهای کشور از جایگاه شصتم به هفتاد و هفتم شاخصهای رشد و توسعه انسانی در میان کشورهای جهان، تنها یک نمونه از آنها است.
بهرغم گذشت بیش از یک سال از عمر دولت دوازدهم، کشور و مردم هنوز باید هزینههای ناشی از تعهدات بدون پشتوانه، آثار ویرانگر ارز 4200 تومانی، بدهیهای کلان، افزایش نقدینگی و چاپ اسکناس بدون پشتوانه و... را بپردازند. 2- در حالیکه دولت سیزدهم با پرهیز جدی از ورود به حاشیه ها، از همان روز نخست با تمام نیرو و توان در جهت حل مشکلات اقتصادی و رفع موانع تولید و... وارد میدان شده است، برابر اسناد موجود، دستگاه رسانهای اصلاحطلبان برای پیگیری پروژه غلبه حاشیه بر متن (نظیر برجستهسازی «گشت ارشاد»، «حجاب اجباری» و...) و تلاش برای درگیرکردن دولت در حاشیهها، نقش پررنگ و اصلی را بازی کرده و حاشیهسازیهای اصلاحطلبان یکی از مهمترین عوامل انگیزشی و موج سواری دشمنان خارجی در طراحی و برپایی اغتشاشات و امیدواری آنان به فروپاشی و تجزیه ایران بر اساس الگوی سوریه بوده است. 3- در 4 ماه اخیر نیز اصلاحطلبان بهعنوان حامی اغتشاشگران در نقشهای مختلف که به بعضی از آنها اشاره میشود پا به پای اغتشاشگران آگاهانه یا ناآگاهانه بهعنوان بازوی داخلی سعودی اینترنشنال نقش آفرینی کرده اند: الف: همراهی با اغتشاش گران در تبدیل ماجرای درگذشت مهسا امینی به پروژهای بزرگ با صدور بیانیه سران اصلاحات و اعلام مواضع عجولانه و تحریک آمیز.
ب: پیگیری خط تردید در گزارشات پزشکی قانونی و فراجا (پس از روشن شدن حقیقت فوت مهسا امینی ناشی از بیماری) و پیگیری پر آب و تاب و ایفای نقش دو خبرنگار روزنامه شرق و سایر رسانههای اصلاح طلب.
پ: تحریک افکار عمومی با دادن آدرس غلط درباره ریشه، منشاء و دلایل اغتشاشات و کم رنگ کردن نقش دشمنان خارجی در جنگ ترکیبی.
ت: پوشش گسترده خبری اغتشاشات و استفاده از عناوین جعلی و دروغین «اعتراضات مردمی به جای اغتشاشات» که مروری بر عناوین صفحات نخست روزنامههای اصلاحطلب در این مدت گویای این مدعاست. حتی خاتمی با تکرار شعار اغتشاشگران آن را نویدبخش آینده خوب دانست که باید قدر معترضان (بخوانید آشوبگران) دانسته شود! ج: جلوگیری از فروکش کردن آشوبگری و اغتشاش و تلاش برای زنده نگه داشتن آشوبگری تا حصول نتایج دلخواه با آتش زیر خاکستر خواندن اعتراضات مردمی! (بخوانید آشوبگری اغتشاشگران). چ: تلاش برای امتیازگیری از نظام با تهدیدهای پنهان و آشکار اصلاحطلبان (نظیر: «هشدار به انقلاب»، «تغییرات بنیادین»، «رفتار رادیکال و غیر قابل کنترل معترضان» و...) به پایان کار نظام در گزارشات و گفتوگوهای رسانههای اصلاح طلب. خ: تلاش گسترده رسانه ای، حقوقی و... برای تطهیر محاربین و جلوگیری از اجرای احکام صادره و مجازات آنان. د: تلاش وسیع برای رسمیت بخشی و وزن دادن به آشوبگران تحت عناوینی نظیر آشتی ملی، ضرورت آزادی و پرهیز از محاکمه و مجازات آشوبگران و... و عنوان کردن این مطلب که شرط ایجاد آرامش در جامعه آزادی بدون قید و شرط همه آشوبگران است.
ر: تلاش رسانهای برای کم اهمیت نشان دادن و تقلیل آثار منفی آشوبگری، خسارات، تخریبها، کشتارها، بی حرمتیها، رفتارها و اقدامات وحشیانه آشوبگران. س: پیگیری خط تشکیک و تردید در احکام قضایی صادر علیه محاربین و افرادی که بی رحمانهترین و وحشیانهترین قتلها را مرتکب شدهاند. ش: کمک به احساسی کردن فضای عمومی کشور و مظلوم نمایی و بیگناه معرفی کردن قاتلان و محاربین. ص: تلاش برای مقصر معرفی کردن نظام در علل بروز اغتشاشات و نحوه برخورد با مطالبات آشوبگران.
همه موارد مذکور مستند به گزارشات، گفتوگوها، یادداشتها و تیترزنیهای روزنامه و سایتهای اصلاح طلب و مواضع برخی اصلاحطلبان در دنیای مجازی است. اینک سؤال جدی مردم و افکار عمومی این است که علل همراهی تمام عیار اصلاحطلبان (رسانه ای، بیانیه، تحرک گسترده در دنیای مجازی و...) با آشوبگران چیست؟ چرا آنان چشم خود را بر «بیش از 60 شهید امنیت کشور»، «عملیاتهای تروریستی شاهچراغ، اصفهان و ایذه با بیش از 20 شهید»، «سلسله عملیاتهای بمبگذاری و انفجار»، «کشف و دستگیری چندین باند تروریستی»، «کشف موارد متعدد وارد کردن گسترده سلاح و مهمات برای اهداف پروژه جنگ ترکیبی»، «دستگیری جاسوسان»، «ویرانگری و هرج و مرج طلبی آشوبگران»، «خط تجزیهطلبی و به آشوب کشاندن شهرهای برخی استانهای مرزی»، «مطالبه هرزگی و بی بند و باری»، «حمایتهای علنی دلقکهای اجارهای و رسانههای غربی و عربی» و... بسته اند؟