اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
اصلاحطلبان همچنین در سیاست خارجی نیز در حالی از مذاکره سخن به میان می آورند که آمریکا علاوه بر خروج از برجام از هیچ اقدامی نیز علیه جمهوری اسلامی فروگذاری نکرده است.
روزنامه کیهان دریادداشتی نوشت: وقتی برخی چهرههای سیاسی یا نامزدهای انتخاباتی به جای گفتوگوی روشنگرانه و آگاهیبخش پیش چشم مردم، قدم در مسیر توهین یا تخریب و جدل لفظی میگذارند چطور ممکن است که این رفتار در جامعه بازتاب نداشته باشد؟
اصلاحطلبان سال 1403 را دریچه کنشگری هوشمند برای فراهم ساختن شرایط ورود به کارزار انتخابات ریاست جمهوری در سال 1404 تعریف کردهاند.
نماینده منتخب مجلس دوازدهم گفت: پیشبینی نمیکردم که آقای خاتمی رأی ندهد چون ایشان از این حرکات نمیکردند. نمونه بارزش انتخابات دوره نهم بود که رفتند دماوند رأی دادند.
منوچهر متکی گفت: اصلاحطلبان باید در ارتباط با مشی سیاسی و انتخاباتی خود تجدید نظر جدی کنند. به هر حال برای تمامی احزاب و جریانات سیاسی یک تکالیف وجود دارد و در هیچ کجای دنیا برای یک حزب سیاسی توجیه پذیر نیست که در انتخاباتها حضور نداشته باشد.
از نکات جالب در زندگی خصوصی زهرا شجاعی یکی هم این بود که با یک روحانی دانشگاهی - حجت الاسلام مراد علی توانا - ازدواج کرد که کتاب «زن در تاریخ معاصر ایران» را نوشته و سال گذشته در آیین نکوداشت خانم شجاعی روی سن بر پیشانی همسر بیمار خود بوسه زد.
غلامرضا تاجگردون در «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین گفت: اولویت کار مجلس باید این باشد که چگونه میتوان آرای از دست رفته نظام را مجدد به نظام برگرداند. درست یا غلطش را هم کار ندارم اما بالاخره 60 درصد رأی ندادند و در انتخابات شرکت نکردند. این 60 درصد را نباید رها کرد. نمیشود بگوییم به حاکمیت حداقلی توجه کنیم و کاری به این 60 درصد نداشته باشیم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: مردم به چهرههایی که فکر میکردند اگر به مجلس بروند همان نگاه گذشته خود را دنبال میکنند مانند «محمد رضا باهنر» رأی ندادند.
دبیرکل و اعضای جدید شورای مرکزی و هیأت بازرسی حزب مستقل واعتدال ایران انتخاب شدند.
از دهه 1980 میلادی سرمایه داری آمریکایی به یک اقتصاد برنده تبدیل شده که در آن یک یا چند شرکت برتر از نظر فناوری انحصارات در بخش مصرف کنندگان، کارگران و رشد را در اختیار دارند. با قدرت دائمی بازار نوعی از قدرت سیاسی در تضاد با دموکراسی شکل گرفته است.
فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: اگر شورای نگهبان به شکلی که در گذشته و در سالهای 98، 1400 و 1402 و انتخاباتی با نتیجه تعیین شده برگزار و با رئیسی بیعت کند نه تنها اصلاح طلبان بلکه نیروهای سیاسی جناح محافظه کار هم در انتخابات بعدی با این شیوه برگزاری انتخابات همراهی نمیکنند چون مردم با این نوع انتخابات همراهی نمیکنند.
اندیشکدههای آمریکایی معتقدند اعتراضات چندسال اخیر در ایران ثابت کرده تغییر حکومت به معنای سنتی دیگر کارایی ندارد و باید اپوزیسیون داخلی تقویت شود.
نماینده ردصلاحیت شده مجلس شورای اسلامی میگوید: شرایطی پیش آمده که به نظر میرسد اصلاحطلبان و مستقلین از ترس نبویان و رسایی زیر عَلَم آقای قالیباف میروند.
نماینده ادوار مجلس درباره ترکیب مجلس دوازدهم توضیح داد.
بوربور گفت: با بررسیهای خود اکنون به 16 نفر نامزد برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران رسیدیم و نشستی را با این 16 نفر برگزار کردیم.