اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
اندیشکدههای آمریکایی معتقدند اعتراضات چندسال اخیر در ایران ثابت کرده تغییر حکومت به معنای سنتی دیگر کارایی ندارد و باید اپوزیسیون داخلی تقویت شود.
احمد علیرضابیگی، نماینده ردصلاحیت شده مجلس شورای اسلامی میگوید: شرایطی پیش آمده که به نظر میرسد اصلاحطلبان و مستقلین از ترس نبویان و رسایی زیر عَلَم آقای قالیباف میروند.
اقتصادنیوز: رئیس شورای شهر تهران گفت: شورای شهر تهران در اواخر سال 1402، نرخ کرایههای جدید اتوبوس، مترو و تاکسی برای سال 1403 را تصویب کرد.
شماره پایانی مجله چشم انداز ایران اگرچه ویژه نامه نوروزی نیست اما به نوروز پرداخته است و همن نشان می دهد نیروهای سیاسی و ایدیولوژیک که پیش تر چندان به عید بها نمی دادند حال متوجه آن غفلت شدهاند و با نوشته ای از محمد علی دادخواه آغاز می شود با عنوان «نوروز؛ پادشاه جشن ها».
بر اساس خبرهای رسیده محسن هاشمی و اسحاق جهانگیری تاکنون با مراجعاتی برای آغاز کارهای انتخابات ریاست جمهوری 1404 رو به رو بوده اند.
نماینده ادوار مجلس گفت: به دلیل آن که مجلس دوازدهم برآمده از رقابتی بین نیروهای سیاسی و اجتماعی است که در متن حاکمیت وجود دارد، ما در حال حاضر شاهد هستیم رقابت در طیف و جناحی است که به حاکمیت نزدیک است لذا در مجلس دوازدهم رقابت عمدتا در میان طیفهای درون حاکمیت است.
سخنگوی حزب ندای ایرانیان گفت: اگر شورای نگهبان فضا را به نحوی مدیریت کند که همه جریانهای سیاسی در انتخابات حضور داشته باشند تلقی من این است که امکان اینکه رئیسی در دور دوم، پاستور را نبیند وجود دارد.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی میگوید: قالیباف به درد اجرا میخورد و رئیسی به درد اینکه در مجلس سخنرانی کند. شاید تدبیر این بوده که این دو نفر رئیس دو قوه مملکت شوند، در این شرایط قالیباف را اجرایی میگذاشتید و رییسی را اسپیکر، که بالاخره کار مناسب کنند.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: آن چیزی که در کشور الان شکل گرفته است، دوقطبیهای کاذب است که فرهنگ کشور و وضعیت فرهنگی کشور را دچار خسران میکند و میتوان آن را قطبیدگی نامید؛ مانند همین اتفاقی که در مورد درگیری یک روحانی با یک مادر رخ داد و فیلمی که منتشر شد، در این فیلم کاملا دوقطبی را در جامعه میشد دید، البته این دوقطبی فقط در مورد این فیلم نیست و در انتخابات هم به وضوح...
شورای نگهبان در روز 4 بهمن اعلام کرد که صلاحیت 138 نفر از داوطلبان انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری تایید شده است. صلاحیت حسن روحانی و مصطفی پورمحمدی در این مرحله رد شد.
رفتار انتخاباتی رئیس دولت اصلاحات طی دورههای مختلف انتخابات زیر ذره بین رسانه اصلاح طلب رفته است.
یک فعال سیاسی درباره دلیل رای نیاوردن چهرههای شاخص در این دوره از انتخابات مجلس، اظهار داشت: البته من دلیل این موضوع را نمیدانم اما این موضوع یکی از حُسنهای انقلاب است. باید به این انقلاب تبریک گفت به این دلیل که این مردم هستند، به افراد قدرت میدهند و همین مردم با رای خود نظرشان را اعلام میکنند و این از افتخارات نظام محسوب میشود.
فعال سیاسی اصولگرا گفت: در جریان اصولگرا آقای مهدوی کنی یا عسکراولادی فوت کردند و آقای ناطق نوری هم کنار کشید و دیگر چهره سرشناسی وجود نداشت و وزن آقای حداد عادل به اندازه مرحوم مهدوی کنی نبود بنابراین حرکت جمعی در میان اصولگرایان آغاز شد.
محسن رهامی گفت: آقای رئیسی عقبه و سابقه سیاسی زیادی ندارد و در 30 - 40 سال گذشته، در امور قضایی فعالیت کرده و در جمعهایی چون جامعیت روحانیت مبارز، جامعه مدرسین، مجمع روحانیون مبارز و امثال آنان، که بتواند تجربه سیاسی بالایی کسب کند، نبوده و پشت او از سرمایههای اجتماعی ریشهدار خالی است.