اصولگرایان
اصولگرایان
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: مردم به چهرههایی که فکر میکردند اگر به مجلس بروند همان نگاه گذشته خود را دنبال میکنند مانند «محمد رضا باهنر» رأی ندادند.
دبیرکل و اعضای جدید شورای مرکزی و هیأت بازرسی حزب مستقل واعتدال ایران انتخاب شدند.
فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: اگر شورای نگهبان به شکلی که در گذشته و در سالهای 98، 1400 و 1402 و انتخاباتی با نتیجه تعیین شده برگزار و با رئیسی بیعت کند نه تنها اصلاح طلبان بلکه نیروهای سیاسی جناح محافظه کار هم در انتخابات بعدی با این شیوه برگزاری انتخابات همراهی نمیکنند چون مردم با این نوع انتخابات همراهی نمیکنند.
مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی میگوید: تصور میکنم اگر رهبری در مورد تایید صلاحیتم توصیه نمیکردند امکان نداشت اینها من را تایید کنند چون به صورت سیستماتیک از نظر جناحی و سیاسی تصمیم گرفته بودند بنده را ردصلاحیت کنند.
دو نامزدی که در انتخابات مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه تهران کمترین رای را آوردند درباره دلیل آرای پایین خود صحبت کردند.
بوربور گفت: با بررسیهای خود اکنون به 16 نفر نامزد برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران رسیدیم و نشستی را با این 16 نفر برگزار کردیم.
ابراهیم رییسی در چرایی معرفی حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش گفته بود: «جلسهای داشتیم با نام آوران ورزش. به من گفتند40 سال است در ورزش چهرههای سیاسی انتخاب میشوند. در حالی که ما در ورزش چهرههایی داریم که سوابق خوبی دارند.»
شورای ائتلاف در انتخابات 1402 در ضعیفترین حالت خود بود، ضعفی که قاعدتا ناشی از عملکرد رئیس آن یعنی غلامعلی حدادعادل بود. چرا که او قبل و در جریان ایام انتخابات آنچنان که یک رئیس باید کاریزما داشته باشد و بر سر حرف و شروطش بماند نماند و به نوعی مقابل پایداریچیها، هم حدادعادل هم قالیباف دچار وادادگی شدند.
اقتصادنیوز: روزنامه کیهان در واکنش به انتشار بخشی از خاطرات دکتر محمدجواد ظریف از کتاب تازهمنتشرشده «پایاب شکیبایی»، مدعی شده دکتر حسن روحانی چون در خواب بود فرماندهان نظامی نتوانستند عملیات حمله به پایگاه عینالاسد را به او اطلاع دهند
نماینده ادوار مجلس گفت: به دلیل آن که مجلس دوازدهم برآمده از رقابتی بین نیروهای سیاسی و اجتماعی است که در متن حاکمیت وجود دارد، ما در حال حاضر شاهد هستیم رقابت در طیف و جناحی است که به حاکمیت نزدیک است لذا در مجلس دوازدهم رقابت عمدتا در میان طیفهای درون حاکمیت است.
محمد مهاجری گفت: آقای قالیباف هیچ وقت یک سیاستمدار درجه یک نبوده و نیست؛ کما اینکه آقای رئیسی هرگز نبوده است. به نظرم آقای قالیباف توان ارتقاء بیش از این به لحاظ کیفیت و وجاهت سیاسی خودش را ندارد و شاید از این جهت در کشور با یک تنزل سیاسی مواجه هستیم.
سخنگوی حزب ندای ایرانیان گفت: اگر شورای نگهبان فضا را به نحوی مدیریت کند که همه جریانهای سیاسی در انتخابات حضور داشته باشند تلقی من این است که امکان اینکه رئیسی در دور دوم، پاستور را نبیند وجود دارد.
فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که پیام رأی مردم در انتخابات 11 چه بود؟ گفت: پیام مردم این بود که دیگر لیستی رای نمیدهند بلکه به اصلح رای میدهند و پیام دیگر هم به سیاسیون بود که دست از سیاسیبازی و سیاستبازی بردارید، اگر هم میخواهید لیست بدهید، این لیست باید شایستهسالار باشد.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی میگوید: قالیباف به درد اجرا میخورد و رئیسی به درد اینکه در مجلس سخنرانی کند. شاید تدبیر این بوده که این دو نفر رئیس دو قوه مملکت شوند، در این شرایط قالیباف را اجرایی میگذاشتید و رییسی را اسپیکر، که بالاخره کار مناسب کنند.
در مرور اردیبهشت پارسال همچنین میتوان بر عقب نشینی ابراهیم رییسی از وعده ساخت یک میلیون مسکن در سال درنگ کرد که قابل پیشبینی هم بود اما به جای آن که اعلام کند ما در تثبیت قیمت مرغ و تخممرغ هم ماندهایم چه رسد به آن که بخواهیم سالی یک میلیون خانه بسازیم تعهد انجام وعده خود را به گردن قبلیها انداخت ویک لحظه فراموش کرد او وعده داده است!
در فهم مشارکت و خواست مردم در انتخابات 1402 و امیدی که میتوان در آن پرورد.