شنبه 8 اردیبهشت 1403

اطعام غدیر به همت خادمان رضوی / طبخ و توزیع یک‌میلیون وعده غذای متبرک رضوی در سراسر کشور

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
اطعام غدیر به همت خادمان رضوی / طبخ و توزیع یک‌میلیون وعده غذای متبرک رضوی در سراسر کشور

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از آستان‌نیوز، قائم مقام تولیت آستان قدس درباره فلسفه برگزاری این پویش گفت: عید غدیر، بزرگ‌ترین عید شیعیان جهان است و بزرگداشت آن مورد تاکید بزرگان دینی ما بوده است. مالک رحمتی افزود: درباره جایگاه و اهمیت عید غدیر، همین بس که رهبر معظم انقلاب این عید را "عید الله‌اکبر" نامیده‌اند و زنده نگه داشتن آن را، زنده نگه داشتن اسلام توصیف کرده‌اند.

*س_سنت حسنه اطعام غدیر_س*

قائم مقام تولیت آستان قدس تصریح کرد: یکی از سنت‌های حسنه عید سعید غدیر، اطعام مومنان و نیازمندان است که همه بزرگان و ائمه اطهار (ع) به آن اشاره داشته‌اند، از آن جمله، کلام نورانی امام رضا (ع) است که فرموده‌اند "هرکس در روز غدیر به مؤمنی غذا بدهد، مانند کسی است که به تمام انبیاء و صدیقین غذا داده باشد".

*س_طبخ و توزیع یک میلیون وعده غذا در سراسر کشور_س*

رحمتی افزود: بر همین مبنا، آستان قدس رضوی تلاش کرد برای بزرگداشت این عید، با جلب مشارکت مردم و برگزاری پویش اطعام غدیر، برای احیای این سنت حسنه گام بردارد. وی ادامه داد: همزمان با روز عید سعید غدیر، با مشارکت حرم مطهر و بنیاد کرامت رضوی، خیران و کانون‌های خدمت رضوی و با تامین مالی صورت گرفته از محل نذورات، یک‌میلیون وعده غذایی متبرک رضوی طبخ و در سراسر کشور توزیع شد.

*س_توزیع غذای متبرک، از مشهد تا خوزستان_س*

قائم مقام تولیت آستان قدس افزود: از این تعداد، 170هزار پرس غذا در شهر مشهد مقدس 125هزار پرس غذا در خوزستان، 200 هزار پرس غذا در تهران،175هزار پرس در خراسان شمالی و بیش از 330هزار پرس در دیگر نقاط کشور طبخ و توزیع شد تا دیگر دلدادگان امام رئوف در سایر شهر‌ها نیز از سفره پربرکت رضوی متنعم شوند. وی ادامه داد: با تدابیر و برنامه‌ریزی صورت گرفته از سوی بنیاد کرامت رضوی، امروز شهرستانهای آبادان، شادگان، اهواز، شوشتر، کارون، هویزه، سوسنگرد، خرمشهر، دزفول، گتوند، مسجد سلیمان و بخش شعیبیه به طور ویژه از غذای متبرک و عیدانه رضوی بهره‌مند شدند.