افتتاح 25 پروژه غیرهمسطح در سال جاری
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از افتتاح 25 پروژه غیرهمسطح در سال جاری خبر داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین افتتاح دوربرگردان غیرهمسطح شرق به شرق بزرگراه شهید حسین همدانی در قالب یکصدو سیودومین پویش امید و افتخار صبح امروز با حضور هادی حقبین؛ معاون فنی عمرانی شهرداری تهران، مهدی صداقتی؛ مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، مسعود نصرتی شهردار منطقه 22 و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
مهدی صداقتی؛ مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران درباره افتتاح این پروژه گفت: بنا داریم که امسال 25 پروژه اینچنینی افتتاح کنیم البته تاکنون 4 پروژه در سال جاری افتتاح شده است. هر ماه پروژه ها را تکمیل و تحویل شهروندان خواهیم داد. با 25 پروژه سالهای گذشته و 4 پروژه به 29 پروژه تکمیل تقاطعات رسیدیم.
وی با بیان اینکه این پروژه ها تنها مربوط به بخش های بزرگراهی است، خاطرنشان کرد: با لحاظ کردن پروژه های آسفالتی و موارد مشابه تعداد پروژه های تکمیلی بیش از 29 پروژه خواهد شد.
صداقتی با اشاره به این مطلب که این پروژه زیرگذر شرق به شرق بزرگراه شهید همدانی در ابتدای این دوره مدیریت شهری برای شهرداری تهران به صورت ضربالعجل تعریف شد، بیان داشت: در ابتدا مدت زمان 45 روز محور بزرگراه شهید همدانی به جهت اصلاح روی عرشه پل مسدود شد. اقدام اصلاحی انجام شده ما را بر این داشت که دسترسی را در این مسیر تعریف کنیم که با زیرگذری به طول 900 متر و با کاهش مسیر 3 کیلومتری دسترسی های بزرگراه همدانی را تکمیل کنیم.
مدیرعامل سازمان مهندسی عمران گفت: در انجام این پروژه چند معارض ملکی و تاسیساتی وجود داشت. زمین متعلق به شرکت لاستیک سازی با همکاری شهرداری منطقه 22 در اختیار پروژه قرار گرفت و بلافاصله عملیات عمرانی باقی مانده تکمیل شد. غیر از این موضوع ما معارض برقی را در تقاطع با این پروژه داشتیم که توسط مدیریت اداره کل برنامهریزی حوزه فنی و عمران و شرکت برق منطقه ای به بهترین نحو پیش رفت و عملا این دو موضوع اصلی به سرانجام رسیدند.
وی ادامه داد: سال گذشته اندکی قبل، پروژه R12 را داشتیم که این پروژه هم تحت قرارداد با قرارگاه خاتم انجام شد که در منطقه اثرگذار بود و در این دوره مدیریت شهری تعدد پروژه ها را در این منطقه داشتیم تا عقب ماندگی زیرساخت های شریانی در این منطقه را کم کنیم.
صداقتی با اشاره به پروژه هایی که در آینده افتتاح خواهد شد، اظهار کرد: در دو ماه پیش رو چند پروژه تحویل شهروندان خواهد شد. پروژه گلبرگ در آخر تیرماه افتتاح می شود که تداخل های ترافیکی در بزرگراه باقری را حل می کند. در بزرگراه باقری 7 پروژه تعریف کردیم و بعد از این 7 پروژه وضعیت این بزرگراه مطلوب خواهد شد. در مردادماه دو افتتاح خواهیم داشت. بازگشایی اول مربوط به فاز سوم پروژه نواب تندگویان است که نقش موثری در رفع اختلال ترافیکی خواهد داشت و دومین بازگشایی دسترسی بزرگراه رسالت به یاسینی است که جزو پروژههای قدیمی شهر است.
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه رویکرد شهردار تهران تکمیل پروژه های معطل مانده از دوره های قبلی است، خاطرنشان کرد: نوید ما به هم شهروندان غرب تهران این است که ابرپروژه محور دو گاز که قراردادش با پیمانکار منعقد شده و عملیات اجرایی آن که ادامه محور کرمان خودرو با فهمیده است را در برنامه کاری داریم که احتمالا به این دوره از مدیریت شهری نخواهد رسید اما برنامه های آن تنظیم و تهیه شده است.
در ادامه این مراسم، هادی حقبین؛ معاون فنی عمرانی شهرداری تهران اظهار کرد: نگاه مدیریت شهری در دوره ششم به پروژههای عمرانی بر مبنای اثرگذاری و کارایی طرحها با اولویت طرحهای نیمه کاره است. برهمین اساس حدود 86 نقطه در سطح شهر تهران به جز پروژههای عمرانی مناطق به عنوان پروژههای فرامنطقهای وجود دارد که همگی در حال حاضر فعال هستند.
حقبین اضافه کرد: خوشبختانه توزیع این پروژهها در سطح شهر تهران نیز بر مبنای عدالت صورت گرفته و البته نکته مهمتر لزوم وجود اتحاد و همکاری بین بخشی در سطوح مختلف مدیریت شهری و سایر بخشها و نهادها با شهرداری تهران بوده که به خوبی شکل گرفته است. بیتردید اگر امروز همکاری بسیار گسترده شهرداری با پلیس راهور نبود تحقق این اهداف بزرگ امکانپذیر نبود.
معاون فنی عمرانی شهرداری تهران ادامه داد: اتفاقی که در میدان جی صورت گرفت در راستای بهرهبرداری از کلان پروژهای که اثرگذاری بسیاری دارد از اثرش بالایی برخوردار است که این موضوع نیز با تشکیل ساعتهای بسیار جلسات کارشناسی محقق شده است. در حقیقت انسداد میدان جی براساس ماهها تلاش و همکاری صورت گرفته که اگر ابعاد و پیچیدگیهای این پروژه را برای مردم تشریح کنیم به بزرگی و کارایی این پروژه پی خواهند برد. بیتردید اقدامات حوزه فنی عمرانی شهرداری تهران نتیجه جلسات کارشناسی بسیار زیاد است.
وی تاکید کرد: یکی از موضوعات اصلی به عنوان نیاز شهر و مطالبه مردم آسفالت شهر است که سال گذشته رکورد بسیار خوبی به ثبت رسید و امسال نیز هدفگذاری بزرگتری را در این حوزه دنبال خواهیم کرد.
معاون فنی عمرانی شهرداری تهران ادامه داد: 630 هزار تن آسفالت در سال جاری تاکنون انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 13 درصد رشد را تجربه کرده است. همه این اقدامات با فعال شدن اتاق فکر با برنامه ریزی و براساس کارشناسی انجام شده است.
وی ادامه داد: باید کارکرد روز پروژهها و هزینههای روز آنها مورد توجه قرار گیرد و تحقق این مهم با همکاری کارشناسان انجام خواهد شد.
نصب یونیتهای جدید بر روی پلهای مکانیزه در پایتختدر ادامه این مراسم، مسعود نصرتی شهردار منطقه 22، این پروژه برای منطقه 22 از ارزش بسزایی برخوردار است که خوشبختانه امروز به بهرهبرداری رسید و قطعا رضایتمندی شهروندان را به همراه خواهد داشت. شاید این پروژه از حیث مبلغ ریالی در مقایسه با سایر پروژههای که در پایتخت اجرا میشود قابل توجه نباشد اما در گذشته هزینه قابل توجهی برای این پروژه انجام شده است.
وی اضافه کرد: بعضا پروژه بزرگی به واسطه تکمیل پروژههای کوچکتر در کنار آن ناکارآمد میشود. در این دوربرگردان نیز شاهد چنین موضوعی بودیم که خوشبختانه امروز با همت سازمان مهندسی عمران شهرداری تهران این پروژه تکمیل و در خدمت شهروندان تهرانی قرار گرفته است.
شهردار منطقه 22 ادامه داد: در تهران پروژههایی شبیه به این پروژه دوربرگردان زیاد است که به واسطه احداث یک رمپ و روبل و یا یک کنارگذر کارایی کامل برای کلان پروژه شکل نگرفته است. در بسیاری از شهرداریها اتمام این نوع از پروژهها بیمنطق است و از نظر آنها سرمایه گذاری و گذاشتن وقت برای چنین پروژههایی ضروری نیست، اما خوشبختانه در این دوره مدیریت شهری به پروژهها نگاه شهروندمدار داریم.
نصرتی تاکید کرد: پروژههایی ظرف 15 تا 20 سال گذشته در تهران اجرایی شده اما متاسفانه به صورت کامل تکمیل نشده و شاهد کارایی 100 درصدی آنها نیستیم، لذا امروز یکی از 25 پروژهای که هدف حوزه عمران شهرداری تهران بوده است به بهرهبرداری نهایی رسید.