سه‌شنبه 6 آذر 1403

افزایش دستمزد کارگران نتیجه تعامل مثبت سه جانبه گرایی بود

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
افزایش دستمزد کارگران نتیجه تعامل مثبت سه جانبه گرایی بود

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «علی حسین رعیتی فرد» در جمع کارگران کارخانه زاگرس پوش بروجرد گفت: کشور ما دارای 15 میلیون کارگر است که همگی دل در گرو انقلاب دارند و با همدلی و همکاری با کارفرمایان زمینه‌های تولید و اشتغال را در کشور فراهم می‌کنند. معاون روابط کار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: ایران در همسایگی خود 15 کشور با 600 میلیون جمعیت دارد که با گردش بیش از...

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «علی حسین رعیتی فرد» در جمع کارگران کارخانه زاگرس پوش بروجرد گفت: کشور ما دارای 15 میلیون کارگر است که همگی دل در گرو انقلاب دارند و با همدلی و همکاری با کارفرمایان زمینه‌های تولید و اشتغال را در کشور فراهم می‌کنند.

معاون روابط کار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: ایران در همسایگی خود 15 کشور با 600 میلیون جمعیت دارد که با گردش بیش از یک هزار میلیارد دلار، نیازمند دانش و توان تولید کارگران ایرانی هستند.

وی با اشاره به اینکه سه جانبه گرایی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دستور کار قرار دارد، اضافه کرد: در حوزه تصمیم گیری‌ها از نظرات کارگری و کارفرمایی و دولت استفاده می‌شود، افزایش دستمزد کارگران در سال جاری اقدام مثبت سه جانبه گرایی بود.

رعیتی فرد افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با 50 درصد جمعیت کشور ارتباط مستقیم دارد و در استان لرستان بیش از 120 هزار نفر به صورت مستقیم بیمه تامین اجتماعی هستند که با خانواده هایشان جمعیت قابل ملاحظه‌ای است.

وی با بیان اینکه وزارت مردم برنامه جدی برای ایجاد اشتغال طرح ریزی و تدوین کرده است، گفت: زیست بوم اشتغال بر اساس ظرفیت‌های منطقه‌ای در کشور برنامه ریزی شده است تا بتوانیم اشتغال پایدار در سراسر کشور ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه جامعه کارگری در دوران شیوع ویروس کرونا مشابه مدافعان سلامت در سنگر کار و تولید حضور داشتند، اظهار کرد: تولید کشور با حضور کارگران و همه مشکلات همه گیری کرونا هیچگاه تولید متوقف نشد و با همت کارفرمایان و کارگران تولید ادامه داشت.

معاون وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی با بیان اینکه سالانه حدود 800 کارگر بر اثر حوادث ناشی از کار در کشور فوت می‌کنند، گفت: در اوایل استقرار دولت مردمی سیزدهم، اقدامات ارزنده‌ای در بازمهندسی حوزه ایمنی و سلامت شغلی مبتنی بر تحول ساختاری در سطح کلان ملی در حوزه ایمنی و بهداشت کار شکل گرفته است و در این خصوص با همکاری مجلس محترم شورای اسلامی، تصویب مقاوله نامه شماره 81 سازمان بین المللی کار با موضوع "بازرسی کار در صنعت و تجارت" به عنوان مهمترین سند آن سازمان در زمینه ایجاد ساختار‌های نظارتی و حاکمیتی در کشور و همچنین مقاوله نامه شماره 155 با موضوع "ایمنی و بهداشت شغلی" به عنوان محور‌های راهبردی کلان ارتقای ایمنی و سلامت کار در سطح ملی محقق گردید که نتایج آن در میان مدت می‌تواند ضامن شکل گیری یک حرکت ملی و فرادستگاهی برای ایجاد فرهنگ ایمنی و بهداشت کار پویا در کشور را بنا نهد. وی با اشاره به جنگ اقتصادی که دشمنان به وجود آورده اند؛ افزود: کارگران و کارفرمایان 2 بال تولید هستند و با همدلی و همفکری با وجود همه مشکلات پای تولید ایستاده اند.

رعیتی فرد با اشاره به اینکه جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس 14 هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، افزود: در دوران دفاع مقدس کارگران در 2 جبهه تولید و دفاع از ایران اسلامی حماسه آفرینی می‌کردند.