افزایش چشمگیر تقاضای خرید اسلحه میان آمریکاییها
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، نتایج یک تحقیق در آمریکا که روز دوشنبه منتشر شد حاکی از افزایش چشمگیر تقاضا برای خرید اسلحه در این کشور است. به نوشته خبرگزاری «هیل»، نتایج تحقیق مشترک دانشگاههای «نورث ایسترن» و «هاروارد» نشان داد یک پنجم خریداران اسلحه در سال گذشته میلادی، برای اولین بار اقدام به چنین کاری کردهاند. این تحقیق همچنین نشان داد شمار کل صاحبان سلاح و تعداد شهروندان...
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، نتایج یک تحقیق در آمریکا که روز دوشنبه منتشر شد حاکی از افزایش چشمگیر تقاضا برای خرید اسلحه در این کشور است.
به نوشته خبرگزاری «هیل»، نتایج تحقیق مشترک دانشگاههای «نورث ایسترن» و «هاروارد» نشان داد یک پنجم خریداران اسلحه در سال گذشته میلادی، برای اولین بار اقدام به چنین کاری کردهاند.
این تحقیق همچنین نشان داد شمار کل صاحبان سلاح و تعداد شهروندان آمریکایی که اقدام به خرید سلاح کردهاند، روند افزایشی داشتهاند. بر اساس این نتایج، هفده میلیون آمریکایی، سال گذشته، اسلحه خریداری کردهاند که بیش از پنج درصد بیشتر از سال 2019 میلادی است.
از سوی دیگر، یافتههای این تحقیق حاکی از این است که در این بازه زمانی، زنان نیمی از خریداران اسلحه را تشکیل دادهاند.
بر همین اساس، در سال 2020 میلادی، 39 درصد از خانوادههای آمریکایی صاحب سلاح بودند. این درحالی است که این میزان در سال 2016، 32 درصد بود.
نتایج تحقیقات دیگری که چندی پیش منتشر شد نشان میدهد، بین سالهای 2000 تا 2016 نزدیک به 550 هزار نفر به دلیل جراحتهای ناشی از حملات مسلحانه روانه بیمارستان شدهاند. این حجم از خشونت مسلحانه، سالانه میلیاردها دلار هزینه به نظام بهداشت و درمان آمریکا تحمیل میکند.
مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملا استثنایی نشان میدهد: در این کشور نرخ وقوع تیراندازیهای خشونتبار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود 5 درصد از جمعیت دنیا را تشکیل میدهند نزدیک به 31 درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح میشوند را در خود جای داده است.
علاوه بر این آمارهای مرکز تحقیقات کنگره آمریکا ارائه کرده نشان میدهد آمریکاییها صاحب حدود نیمی از (48%) از کل 650 میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.
بر اساس آمار «آرشیو خشونت مسلحانه»، از ابتدای ماه جاری میلادی (ماه می) 67 مورد تیراندازی کور در آمریکا رخ داده است. در جدیدترین مورد، تیراندازی در شهر میامی ایالت فلوریدا، دو کشته و بیست مجروح برجای گذاشت. هفته گذشته نیز در پی تیراندازی در «سنخوزه» 9 نفر کشته شدند.
«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا چندی پیش اذعان کرد: «خشونت مرتبط با سلاح در این کشور یک اپیدمی است. خیلی وقت است که زمان آن رسیده تا کنگره در این خصوص اقدامی انجام دهد».