اقتصاد، سلامت و جان مردم؛ بازیچه دست دولت روحانی
در قضیه کرونا با وجود این که داروها و شیوههای درمانی کپیبرداری شده از سازمان بهداشت جهانی، ناکارآمدی خود را نشان داد، دولت روحانی و وزارت بهداشت او، بر پیروی از آن دستورالعملها اصرار ورزیدند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ نحوه مواجهه دولت روحانی با پدیده کرونا، از جهاتی مشابه مواجهه ایشان با برجام بود.
وقتی که مشخص شد برجام هیچ منفعتی برای ایران ندارد، و حتی خود دولتیها دستاوردش را تقریبا هیچ خواندند، دولت روحانی قضیه را حیثیتی کرد، و تا آخر بر سر اشتباهش ایستاد.
در قضیه کرونا هم با وجود این که داروها و شیوههای درمانی کپیبرداری شده از سازمان بهداشت جهانی، ناکارآمدی خود را نشان داد، دولت روحانی و وزارت بهداشت او، بر پیروی از آن دستورالعملها اصرار ورزیدند.
فقط یک مورد از بیشمار تناقضگوییهای وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا در دولت روحانی به شرح زیر است؛
زمانی که سازمان بهداشت جهانی، با استناد به مقاله نشریه لنست گفت کرونا از طریق سطوح منتقل میشود، و با تفصیل فراوان به شرح جزئیات؛ انتقال از سطوح مختلف پرداخت. وزارت بهداشت، دقیقا همان گزارهها را کپی و به عنوان مطلب علمی در کشور پخش کرد.
چندماه بعد، سازمان بهداشت جهانی، با استناد به مقالهای از همان لنست گفت سطوح نمیتوانند منتقل کننده باشند، و بلافاصله همان حرف از دهان متخصصان! وزارت بهداشت و ستاد کرونا، به داخل کشور منعکس شد، در استقلال کدام تردید کنیم؟ مقالات نشریات مثلا معتبر جهانی؟ یا سازمان بهداشت جهانی؟ یا پزشکان دلداده طب مدرن؟ یا همه؟!
و حتی بعد از اذعان بسیاری از پزشکان به بیاثر و بلکه مضر بودن داروهای مورد استفاده، حاضر به پذیرش عملی اشتباه خود نشدند.
آنجا، هم تحریمها برداشته نشد، و هم اقتصاد و عزت کشور به بازی گرفته شد و اینجا، هم بیماری مرتفع نشد، و هم اقتصاد و سلامت، و جان مردم بازیچه قرار گرفت و البته در کرونا هم مانند برجام، به صحبتهای حضرت آقا توجهی نشد، هم در استفاده از طب سنتی، و هم در ممنوعیت واکسنهای انگلیسی.
در یک سال و نیم گذشته، هر چه بیشتر گذشت، تبعات کرونا بیشتر شد، و موجها سهمگینتر، هر چه گذشت تناقضهای صحبتهای پزشکان مدرن بیشتر شد، و هرچه گذشت، بیشتر دانستیم که طب مدرن از این ماجرا کمتر میداند، و در برابر این ویروس، کاملا دست و پا بسته و سردرگم است، و کشورهایی که به پروتکلهای ایشان بیشتر پایبند بودند، بیشتر گرفتار شدند.
وزیر جدید بهداشت، باید هرچه سریعتر تکلیف خودش و جان صدها و هزاران ایرانی را مشخص کند، آیا ایشان هم صرفا نوچه و «بله قربان گو» ی سازمان بهداشت جهانی، و دیگر سازمانهای صهیونیستی است، و میخواهد چشمانش را بر روی حقایق ببندد، یا یک انقلابی تحولگرا، که با نگاه علمی، به دنبال حل مسئله با استفاده از واقعیات میدانی و تجارب گذشته است؟
وزیر بهداشت دولت سیزدهم باید از تجربه وزرای بهداشت قبلی درس عبرت گرفته و تمام توان و ظرفیت خود را بر روی داخل و تکیه بر دانش داخلی ها کند.
محمد علی مردانی - فعال رسانه ای
انتهای پیام /