اقتصاد هنر در کشور به شعار تبدیل شده است / حمایت صد در صدی شهرداری ها از خانه هنرمندان هر استان به یک فرهنگ تبدیل شود
مجید رجبی معمار گفت: اقتصاد هنر در کشور ما بیشتر در حد یک کلمه و به شعار تبدیل شده است و تاکنون به معنای واقعی در کشور پیاده نشده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رجبی مدیر عامل خانه هنرمندان ایران در گفتگو با "تیتریک" گفت: یک سال و اندی است بسیاری از فعالیت های هنری تحت تاثیر ویروس کرونا تا حدودی به مرز تعطیلی رسیده است.
مجید رجبی معمار ادامه داد: بیشتر هنرمندان در این ایام از طریق آموزش و اجرای آنلاین امر معاش می کردند و کمک های متولیان هنری بسیار محدود و پاسخگوی نیاز آنها نیست. وی افزود: بودجه های عرصه فرهنگ و هنر بسیار اندک است و واقعا ما در این ایام حساس مانند کشورهای دیگر از هنرمندان مان حمایت نکردیم. این مسئول تصریح کرد: خانه هنرمندان مجموعه ای فرهنگی و غیر سیاسی و غیر اقتصادی است؛ رسالت خانه هنرمندان توسعه اقتصاد هنر نیست ولی می تواند در زمینه توسعه این اقتصاد به هنرمندان کمک کند. رجبی گفت: اقتصاد هنر در کشور ما بیشتر در حد یک کلمه و به شعار تبدیل شده است و تاکنون به معنای واقعی در کشور پیاده نشده است. وی ادامه داد: خانه هرمندان یک مرکز هنری است که هنرمندان باید در این مکان به انتقال تجربیات و ظرفیت های هنری خود بپردازند و بتواند به عنوان یک مرکز فرهنگی در حوزه نشاط و سرگرمی مردم موثر باشد. رجبی تاکید کرد: رسانه در این ایام به ویژه کرونا مسئولیتش را به خوبی عمل نکرده است و در برخی مناسبت مذهبی نمره اش 20 شده است ولی در تامین نشاط و شادی و سرگرمی مردم نمره قابل قبولی ندارد. این مسئول افزود: مردم نیازمند آثار هنری شاد هستند ولی رسانه رسالت خود را آن گونه که باید، موفق نبوده است و باید متولیان هنری و فرهنگی برای این مهم برنامه داشته باشند. رجبی گفت: باید نگاه و نگرش مان را به هنر تغییر دهیم زیرا انقلاب ما انقلاب فرهنگی است و مقام معظم رهبری می فرمایند:" هر چیزی که در قالب هنر قرار بگیرد، ماندگار است." وی ادامه داد: خوشبختانه در طول سال های اخیر اگر شهرداری در کنار خانه هنرمندان ایران در تهران نبود ما نیز امروز به این جایگاه نمی رسیدیم؛ در تهران شهرداری خود را موظف می داند که از خانه هنرمندان و هنرمندان عضو در این خانه حمایت کند ولی این مهم در شهر های مختلف کشور محقق نشده است. مسئول خانه هنرمندان ایران افزود: همه مسئولین شهرها در سراسر ایران برای رونق خانه هنرمندان شهرشان باید در کنار اعضای این خانه و هنرمندان شهر شان قرار بگیرد و این باید به یک فرهنگ تبدیل شود. رجبی تصریح کرد: بودجه های فرهنگی و هنری بسیار اندک است و این محدودیت ما را از حمایت هنرمندان باز می دارد ولی شهرداری به عنوان یک متولی که در سبد بودجه اش بعد فرهنگی دارد می تواند بخشی از زخم های این قشر را تامین کند. وی افزود: تور یک روزه ای خانه هنرمندان البرز برای بازدید هنرمندان پایتخت فراهم شود تا از این مکان فرهنگی تدارک ببیند که هنرمندان تهران با ظرفیت این خانه آشنا شوند و ارتباطی دوستانه ای بین البرز و پایتخت شکل بگیرد. این مسئول گفت: ما این قول را به هنرمندان استان البرز می دهیم که تا فراهم شدن زیرساخت های مناسب هنری در حد توان مان در پایتخت برای عرضه هنرشان شرایط را فراهم کنیم. رجبی در خاتمه خاطر نشان کرد: از این طرف هم مسئولین شهری ایران کوچک قول دهند حمایت صد در صدی از خانه هنرمندان البرز داشته باشند و هرچه زودتر زیرساخت های هنری این استان را فراهم کنند تا هنرمندان این استان هنر خود را در شهر خود عرضه کنند.انتهای پیام /