اقتصاد کشور
اقتصاد کشور
اقتصادنیوز: نامزد انتخابات ریاست جمهوری در آخرین مناظره انتخاباتی
بهرهبرداری از فاز نخست ترمینال، مخازن نفتی و پتروشیمیایی فراسکو، واحدهای پنتااریتریتول و پارافرمالدهید پتروشیمی نخل آسماری، پایانه ذخیرهسازی و صادراتی نفت جی چابهار و فاز دوم مخازن ذخیرهسازی نفت قشم سالانه 130 میلیون دلار ارزآوری خواهد داشت.
مناظره چهارم متفاوت از سه مناظره دیگر برگزار شد، داغ و پر از جدل، اما نکتهای که در این مناظره بیش از همه به چشم آمد، رونمایی از هماهنگی 4 کاندیدای جریان انقلاب برای حملات پی در پی به دولتهای یازدهم و دوازدهم بود.
براساس گزارشهای مالی منتشر شده، شرکت ایرانخودرو در سال مالی منتهی به اسفند 1402 (حسابرسی نشده)، مجموع درآمد عملیاتی خود را معادل 254 هزار میلیارد تومان ثبت کرده است که نشان از رشد 35 درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل دارد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: کسی جلوی برجام را نگرفته ما به دنبال اجرای برجام هستیم، آنها بدقولی کردند و اجرا نمیکنند. آنها برجام را آتش زدند و خیانت کردند و خودشان هم گفتند کسانی که با ما مذاکره کردند، دقت نداشتند. مردم ویترین میبینند اما پشت این صحنه صحنهای است.
علیرضا زاکانی گفت: دولت روحانی آرزوی بریکس و شانگهای را داشت. امریکایی ها گفتند مذاکره کنندگان ایران در برجام دقت نداشتند.
اقتصادنیوز: علیرضا زاکانی گفت: کسی جلوی برجام را نگرفته؛ ما اتفاقا دنبال اجرای برجام هستیم چون ما سهم خود را انجام داده ایم ولی آنها انجام نمی دهند.
«سعید جلیلی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: هر سفارتخانه باید یک سکوی صادرات باشد و برای کشور ارزیآوری داشته باشد و در اقتصاد ایفای نقش کند.
محمدرضا بهرامن، نایبرئیس اتاق ایران با اشاره به هدفگذاریهای انجام شده برای توسعه و رشد اقتصاد کشور، تاکید کرد: توسعه و رشد اقتصادی پایدار به ابزارهایی نیاز دارد و بدون تامین ابزار و زیرساختهای لازم، محقق نمیشود.
کمتر از 4 روز به برگزاری چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری باقی مانده و همچنان بارش وعدهها در حوزههای اقتصادی ادامه دارد. ایمان زنگنه، مشاور اقتصادی کاندیدای اصولگرای چهاردهمین دوره انتخابات، قاضیزاده هاشمی و سید حمید حسینی، کارشناس اقتصادی و فعال تجاری با نظری نزدیک به پزشکیان، دیگر کاندیدای انتخابات در نشستی، ماجرای ارائه ابروعدهها و مشکلات اقتصادی ایران را بررسی کردند.
نایبرئیس اتاق ایران با اشاره به هدفگذاریهای انجام شده برای توسعه و رشد اقتصاد کشور، تاکید کرد: توسعه و رشد اقتصادی پایدار به ابزارهایی نیاز دارد و بدون تامین ابزار و زیرساختهای لازم، محقق نمیشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهرا عظیمی، دبیر اتحادیه دفتر تحکیم وحدت در یادداشتی نوشت: تحول در آموزش و پرورش و آموزش عالی یکی از موارد حیاتی برای توسعه و پیشرفت جامعه است. دولت برای ایجاد تحول در این حوزهها باید تدابیر و اقدامات گستردهای را انجام دهد. در زیر به صورت دقیق و تحلیلی توضیحاتی در این زمینه ارائه میدهم: یک) تغییر جدی در فرایند جذب و استخدام معلمان و اساتید مدارس...