اقتصاد کشور
اقتصاد کشور
اقتصادنیوز:«نیم قرن با اقتصاد ایران» به سال چهارم رسید. ما در این بخش تلاش میکنیم روندهای اقتصاد ایران و جهان را بهصورت گذرا و در میان اخبار و گزارشهای منتشرشده در مطبوعات مرور کنیم:
روزنامه ایران در مطلبی انتقادی علیه دولت سابق نوشت: چهرههای دولت روحانی میکوشند تا با زدن «نعل وارونه»، صحنه انتخابات و قضاوت مردم را از یادآوری کارنامه خود حتیالامکان دور نگهدارند و به هر شکل از این «تهدید» عبور کنند.
اقتصادنیوز: روزنامه اصولگرای جوان از برنامه هفتم توسعه انتقاد کرد.
بررسیها از بازار مسکن نشان میدهد وام 960 میلیون تومانی به همراه نقدینگی حدود 400 میلیون تومان به اضافه قیمت رهن، نقدینگی لازم برای خرید یک یک آپارتمان در پایتخت را به طور کامل پوشش میدهد.
رئیس کل بانک مرکزی در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: بر این باور هستم که حذف ارز 4200 تومانی سیاست صحیحی بود، در غیر این صورت بازار ارز منجر به افزایش پایه پولی و تورمزایی بیشتر در اقتصاد کشور میشد.
اطلاعات منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران نشان میدهد که سه بخش خدمات، برق و معادن با افزایش تورم تولیدکننده مواجه شده اند. این افزایش با توجه به وزن بالای این سه گروه در تولید کشور به این معناست که اقتصاد ایران با تورم تولید مثبت مواجه است. بر این اساس در بهار سال جاری، نرخ نقطهبهنقطه تورم تولیدکننده بخش خدمات عدد 62 درصد را به ثبت رسانده است. در همین مدت درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تعدادی از اندیشکدهها و صاحبنظران اقتصادی در بیانیهای در آستانه بررسی موضوع ایجاد وزارت بازرگانی و تفکیک بازرگانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستند که این موضوع را تعویق بیاندازند. متن بیانیه به شرح زیر است: جناب آقای دکتر رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف ریاست محترم مجلس...
طغیانی گفت: تحقیق و تفحص از عملکرد دولت در جریان حذف ارز ترجیحی سال 1401 در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس با حضور رئیس کل بانک مرکزی مورد بررسی قرار گرفت.
نشست «توسعه زیرساخت اقتصاد دیجیتال، موانع و فرصتها» سازمان نصر تهران، امروز با حضور مسعود شکرانی، سهیل ترکان، محمد دینمحمد آذری و احسان زرینبخش از اعضای سازمان نصر تهران، حول محور مشکلات و موانع تامین تجهیزات زیرساختی IT برگزار شد.
جمعی از کارشناسان اقتصادی در نامه ای به رؤسای سه قوه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار مسکوت ماندن لایحه تشکیل وزارت بازرگانی شدند.
وزارت اقتصاد در پاسخی که اخیرا در پاسخ به یکی از روزنامه های مطرح اقتصادی منتشر کرده، شوک های عرضه و حذف ارز ترجیحی را عامل اصلی تورم سال گذشته عنوان کرده است. این در حالی است که همچنان عده ای افزایش تورم را صرفا مربوط به افزایش نقدینگی مطرح می کنند.
به دنبال افزایش اظهارنظرها و واکنشهای متفاوت در خصوص اجرای سیاست «قیمتگذاری دستوری» در کشور، نشست تخصصی بررسی پیامدهای قیمتگذاری دستوری به همت مجمع کارآفرینان ایران برگزار شد.
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو_علیرضا بابایی: طی سالهای اخیر مناطق آزاد با چالشهای زیادی دست و پنجه نرم کردهاند. چالشهایی که به نظر میرسد اگر فکری به حال آنها نشود میتواند کشور را در بلند مدت با مشکلات متعددی مواجه کند. بطوریکه دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد در چند سال اخیر همواره در معرض انتقاد کارشناسان اقتصادی قرار گرفته است. گذشته از موضوع تراز تجاری و عدم شفافیت در این سازمان...