امام علی
امام علی
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، هجدهم ماه ذیالحجه، به نام عید غذیرخم معروف است که یکی از بزرگترین اعیاد شیعیان است، زیرا در این روز، پیامبر گرامی اسلام، به فرمان خداوند متعال، امام علی علیه السلام را به جانشینی خود منصوب فرمود. انتصاب امیر المؤمنین به مقام امامت در بازگشت از حجه الوداع و در محلی به نام غدیر خم، در حقیقت، ادامه رسالت مهم و حیاتی حضرت محمد صلی الله علیه بود. 1-...
ایسنا نوشت: علی (ع) همواره در فرهنگ و جهانبینی مردم شیعی ایران اسطوره، نجاتبخش و پناهگاهی بوده که ذکرش در شادی غدیر به والاترین منتها میرسد، به قلهای بلند که از دیدگان هیچ هموطن و ناظر غیرایرانی دور نمانده است.
غدیر، صحنهای تاریخی برای تثبیت ولایت و حضور فعال زنان در پاسداری از آن بود؛ زنانی که با بیعت و روایت، پیام غدیر را به نسلهای بعدی رساندند.
فرمانده معظم کل قوا امیر سرتیپ «امیر حاتمی» را به عنوان فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
سیدداود میرباقری در پیامی ابراز امیدواری کرد، روایت شایسته زندگی سلمان، ادای دینی به حیات و تکاپوی شهیدان بزرگ سرداران سپاه و دانشمندان نخبه ایران زمین باشد.
سیدداود میرباقری نوشت: امیدواریم روایت شایسته زندگی سلمان، ادای دینی به حیات و تکاپوی شهیدان حوادث اخیر شامل سرداران سپاه و دانشمندان نخبه ایران زمین باشد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام والمسلمین «عبدالله حاجیصادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگوی تلویزیونی با محکوم کردن اقدام ددمنشانه نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی در حمله به منازل مسکونی و با تاکید بر اینکه صهیونیستها نابودی خود را قوت بخشیدند، اظهار داشت: سرنوشتی تلخ و دردناک برای صهیونیستها رقم خواهد خورد. آمیختگی خون فرماندهان رشیدمان...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی با حکم فرمانده معظم کل قوا به عنوان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران منصوب شد. سوابق و تحصیلات سرلشکر موسوی سیدعبدالرحیم موسوی متولد سال 1339 در شهر قم است. وی دانشآموخته دانشگاه افسری نیروی زمینی ارتش و دارای مدرک دکترای دفاعی از دانشگاه عالی دفاع ملی است. موسوی از سال 1358 به ارتش جمهوری اسلامی ایران پیوسته...
غدیر، قلب تپنده تشیع، هنوز تصویر درخوری بر پرده سینما و تلویزیون نیافته است؛ با وجود اشاراتی در آثار میرباقری، روایت مستقل این واقعه بزرگ غایب مانده. آیا «سلمان فارسی» میتواند سکوت طولانی تصویر درباره غدیر را بشکند؟
کارشناس مسائل اسلامی آیه «الیوم اکملت لکم دینکم» را سندی قرآنی برای اصل ولایت توصیف کرد و گفت: با آنکه نام امام علی (ع) در آیه نیامده است اما لحن، ساختار و پیوندش با غدیر، آن را دلیلی روشن بر ولایت الهی ایشان و مُهر تأیید خدا بر جانشینیاش میکند.
پرداختن به سیره و فضائل حضرت امام علیبن ابیطالب علیه السلام تنها بازخوانی یک بخش از تاریخ نیست، بلکه غور در اقیانوسی از حکمت، عدالت، زهد، علم و ایثار است، هر یک از این فضائل، خود دریچهای بهسوی درسها و عبرتهایی عمیق میگشاید.
بستن عمامه «سحاب» بر سر امام علی (ع) از سوی پیامبر (ص)، نمادی روشن از تفویض ولایت بود که بسیاری آن را همافق با ماجرای غدیر میدانند که زبانی رمزی و ماندگار در کنار اعلام علنی امامت در غدیر دارد.
یکی از تعابیر رایجی که در میان علمای اهل سنت برای امیر مؤمنان علیهالسلام به کار میرود، عبارت «کَرَمَ اللَهُ وَجهَه» به معنای «خداوند چهره او را گرامی بدارد» است.
یک کارشناس مذهبی معتقد است هر دوستدار حضرت علی (ع) همانگونه که در عزای امام حسین (ع) به تبلیغ در خانه و پیادهروی اربعین میپردازد، برای عید غدیر نیز باید تبلیغ کند.
چه بگویم درباره مردی که دشمنانش به فضل و برتری او اقرار کرده و نمیتوانستند آن را انکار کنند. چنان که میدانی بنی امیه (در روزگار خلافتشان) بر شرق و غرب (جهان اسلام) سلطنت داشته و با هر روش و راهی کوشیدند نور او را خاموش ساخته و (مردم را) علیه او بشورانند و برایش عیوب و نقص هایی بتراشند...
حجت الاسلام نواب گفت: مسلمانان شرق و غرب عالم از ستم به فلسطینیان ناراضی و خشمگین هستند و در خیابانها خشم خود را فریاد میزنند.