انتخابات شورای شهر
انتخابات شورای شهر
پس از گذشت هیجانات انتخاباتی، تئوریسینهای هر دو جناح به دنبال واکاوی و بررسی این انتخابات هستند و فقط در یک مورد اتفاق نظر دارند. آنها معتقدند نتایج این انتخابات را باید جدی بررسی کرد و نتایج آن را برای اصلاح روندهای آینده هر دو جناح مورد توجه قرار داد.
وزیر دولت اصلاحات گفت: جریانی که میخواهد حضور بی قید و شرط در انتخابات داشته باشد دنبال این است تا فردی را جایگزین رئیسی کند و به دنبال یک شخص اصلاح طلب هم نیستند؛ بلکه میخواهند یک اصولگرا بیاورند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه فرهیختگان در نقد و بررسی مواضع افراطیون مدعی اصلاحات مبنی بر شرطگذاری برای نظام نوشت: اصلاحطلبان در انتخابات سال 98 بهدلیل چسبندگی به دولت روحانی و عملکرد نامطلوب این دولت با چالش شدید سرمایه اجتماعی مواجه بود. در چگونگی پشتسر گذاشتن این چالش طیف رادیکال اصلاحطلبان قهر با صندوق رای به بهانه ردصلاحیتهای شورای نگهبان را در پیش گرفتند...
اصلاحطلبان با سوابق عملکرد پرخسارتشان، در جایگاهی نیستند که برای نظام شرط بگذارند.
خلیل موحدی که قبلاً از طرفداران علمالهدی و از مخالفین سرسخت حسن روحانی در مشهد بود، از یکسال قبل مخالفخوانی با علمالهدی را آغاز کرد و در انتخابات شورای شهر 1400 به اتهام عدم التزام به ولایت فقیه ردصلاحیت شد.
جمهوری اسلامی نوشت: نامه مجمع نمایندگان خراسان در حمایت از سیداحمد علمالهدی به عنوان امام جمعه مشهد، کنجکاویها را برانگیخته و ناظران را با این سؤال مواجه کرده که آیا مشکلی برای امام جمعه مشهد پیش آمده؟
اصلاحطلبان با سوابق عملکرد پرخسارتشان، در جایگاهی نیستند که برای نظام شرط بگذارند.
در این گزارش دلایل بروز اختلافات اصولگرایان در مشهد را بررسی و نشان داده شده چگونه با خروج خلیل موحد، حمید استاد جایگزین او شده است.
رویداد 24 نوشت: انتشار فیلمهایی در حمایت از حجت الاسلام علم الهدی توسط حامیان او نشاندهنده اختلافاتی بود که اینک خود را بیشتر را نشان میدهد؛ اختلافاتی که یک سر آن خلیل موحدی ایستاده و یک سر آن علم الهدی. در این گزارش دلایل بروز اختلافات اصولگرایان در مشهد را بررسی و نشان داده شده چگونه با خروج خلیل موحد، حمید استاد جایگزین او شده است.
رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس به بیان توضیحاتی درباره آخرین وضعیت اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، مجلس و شورها در مجلس پرداخت.
رویداد 24 نوشت: اعتماد ملی اگرچه حزبی بود که عمده اتکای آن به حضور دبیر کل خود (مهدی کروبی) و رابطه او با حاکمیت بود، اما پس از حصر کروبی و مشکلات بسیار پس از انتخابات 88، در اتفاقی نادر که در احزاب ایران کمسابقه است، توانست تشکیلات خود را حفظ کند و در جریان انتخابات سال 92 هم نقشآفرینی کرد.
جریان اصلاح طلب با تخطئه شروط بسیار مهم ایران، در پی سرهم بندی مجدد برجام و بازگشت بدون هزینه آمریکا به توافق است؛ آن هم بدون لغو تحریم ها!
رویداد 24 نوشت: سال 1400 یکی از بهترین دوران حیات سیاسی جمعیت ایثارگران و همچنین جمعیت رهپویان بود؛ اعضای این دو حزب پس از انتخابات شورای شهر و انتخابات ریاست جمهوری، تقریبا مهمترین پستهای سیاسی کشور را به دست آوردند. رویداد24 در این گزارش به مناسبت برگزاری کنگره جمعیت رهپویان وضعیت این جریان سیاسی را ساختار قدرت ایران بررسی کرده است.
شهردار تهران در سکوت رسانهها و بیتوجهی مفرط افکار عمومی، قصد هتلسازی در بوستانهای پایتخت را دارد. رسمی که قبلا از سوی شهرداران وقت تهران به شکل واگذاری بوستانها و فضای سبز به انبوهسازان خود را نشان میداد.