انتقاد دوباره بایدن از سیاستهای ترامپ برای مقابله با کرونا
تهران - ایرنا - جو بایدن تنها نامزد حزب دموکرات آمریکا برای رقابت با دونالد ترامپ در انتخابات آبان امسال، درباره اقدام دولت تحت رهبری رقیب انتخاباتی خود مبنی بر بازگشایی فعالیتهای اقتصادی در آمریکا گفت که او باید جانب احتیاط را رعایت میکرد و سلامتی جامعه را بر اقتصاد ارجحیت میداد.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، بایدن درمصاحبه با شبکه تلویزیونی سیانان گفت: تا جامعه سلامت خود را بازنیابد، اقتصاد نمیتواند به حالت قبل خود بازگردد.
بایدن درمورد تصمیم گیری بین اقتصاد و سلامت جامعه گفت: من بودم جانب احتیاط را رعایت میکردم چون تازمانی که برای بحران کرونا، واکسن و راه حلی یافت نشود نمیتوان افراد جامعه را برای انجام فعالیتهای اقتصادی گردهم آورد. معاون رئیس جمهوری آمریکا در دوره باراک اوباما گفت: اکر سلامت جامعه بهبود نیابد، اقتصاد نمیتواند به سیستم اول خود بازگردد، وضعیت اقتصادی آمریکا زمانی میتواند به حالت قبل بازگردد که تجمعهای عمومی از جمله بازشدن فعالیتهای اقتصادی کوچک همچون رستورانها، کافهها، آرایش گاهها و به حالت معمول بازدگردد و این مساله تا زمان یافت شدن واکسن برای این اپیدمی زمان خواهد برد.
پرداخت حقوق ثابت از سوی دولت بایدن در ادامه گفت: در این شرایط اپیدمی اکنون به اقتصاد باید به گونهای دیگر اندیشید، کودکان نگران آن هستند که والدین آنها در چنین شرایط شغل خود را از دست بدهند و دیگر پولی برای مخارج زندگی نداشته باشند. دولت باید افراد را همچنان بر مشاغل خود نگاه داشته و به آنها یک حقوق ثابتی پرداخت کند.
بایدن درحالی از حفظ سلامت جامعه در برابر از سرگیری فعالیتهای اقتصادی در مصاحبه با سی ان ان حمایت کرد که اکنون در برخی از ایالتهای آمریکا اعتراضاتی در برابر فرمانداریها برای رفع قرنطینه پیش گیری از ویروس کرونا درجریان است و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که به شدت خواهان بازگشایی آمریکا بر فعالیتهای اقتصادی است روزگذشته در یک رشته توئیت از این اعتراضها حمایت کرد و به نوشته نشریه نیویورک تایمز ترامپ با توئیتهای خود این افراد را هرچه بیشتر برانگیخته است. جو بایدن بین سالهای 2009 تا 2017 میلادی چهل وهفتمین معاون رئیس جمهوری آمریکا بود. وی درکارزار انتخابات مقدماتی دورن حزبی از حزب دموکرات توانست تا پیش از فراگیر شدن ویروس کرونا در آمریکا که منجر به لغو برگزاری انتخابات درون حزبی دراین کشور شد، تاکنون توانسته است از حد حدنصاب یکهزار و 991آراء «هیات نمایندگان»، یکهزار و 293 آراء را بدست آورد. ویروس کرونا درجهان به بیش از دومیلیون و 300 هزار نفر رسیده است که از این شمار 160 هزار و 783 نفر نیز جان باختهاند. آمریکا نیز با نزدیک به 739هزار مبتلا و 39هزار جان باخته حدود یک سوم آمار جهانی ابتلا به ویروس کرونا را به خود اختصاص داده است. **1302**
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*