انجام روزانه این کار خطر مرگ زودرس را کاهش میدهد
یک راه ساده برای اینکه مرگ زوردرس را از خود دور کنید شناسایی شده و آن چیزی نیست جز پیاده روی! یک راه ساده برای اینکه مرگ زوردرس را از خود دور کنید شناسایی شده و آن چیزی نیست جز پیاده روی! به گزارش عرشه آنلاین، به تازگی و برای اولین بار، در یک مطالعه تعداد بهینه گامهایی که اکثر افراد بیشترین بهره را از آن میبرند، شناسایی شد. در این مطالعه نشان داده شد که 8 هزار گام در روز، یعنی مسافتی...
یک راه ساده برای اینکه مرگ زوردرس را از خود دور کنید شناسایی شده و آن چیزی نیست جز پیاده روی!
به گزارش عرشه آنلاین، به تازگی و برای اولین بار، در یک مطالعه تعداد بهینه گامهایی که اکثر افراد بیشترین بهره را از آن میبرند، شناسایی شد. در این مطالعه نشان داده شد که 8 هزار گام در روز، یعنی مسافتی حدود 6.4 کیلومتر در روز، خطر مرگ زودرس را به میزان چشمگیری در افراد کاهش میدهد.
به نقل از Journal of the American College of Cardiology، برای اولین بار، این ایده که افراد باید روزانه 10 هزار گام بردارند، در دهه 1960 و در کشور ژاپن مطرح شد. آن زمان این ایده بدون هیچ مبنای علمی مطرح شده بود، اما اکنون دانشمندان نشان دادهاند که اگر بر روی خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی متمرکز شویم، باید روزانه حداقل7000 گام راه رفت.
در این پژوهش بینالمللی که توسط دانشگاه گرانادا (UGR) انجام شده، دانشمندان اولین اثبات علمی در رابطه با تعداد گامهای بهینه و ارتباط آن با کاهش خطر مرگ زودرس را ارائه کردهاند.
بر اساس این مطالعه اگر طول متوسط یک گام را برای خانمها 67 سانتی متر و برای آقایان 76 سانتی متر در نظر بگیریم، برداشتن تقریبا 8 هزار گام در روز، یعنی مسافتی حدود 6.4 کیلومتر در روز، به افراد توصیه میشود.
همچنین، در این مطالعه، نشان داده شد که با افزایش تعداد قدمها در روز، به مرور میتوان به مزایای چشمگیری در زمینه سلامتی دست یافت. برای مثال افرادی که فعالیت بدنی پایینی دارند، هر 500 قدم اضافی سلامت آنها را بهبود میبخشد و این خبر خوبی است، زیرا همه افراد در ابتدا قادر نیستند هر روز 9 هزار گام راه بروند، از اینرو، میتوان در ابتدا اهداف کوچک و دست یافتنی را تعریف کرد و به مرور تعداد گامها را در روز افزایش داد.
زمانی که توانستیم روزانه 9 هزار گام راه برویم، آیا باید از راه رفتن دست بکشیم؟
پاسخ Francisco B. Ortega، یکی از پژوهشگران این مطالعه چنین است: «مطمئنا خیر. گامهای بیشتر هرگز مشکل ساز و بد نیستند. مطالعه ما نشان داد که حتی 16 هزار قدم در روز خطری ایجاد نمیکند و در مقایسه با پیادهروی 7 تا 9 هزار قدم در روز، مزایای بیشتری نیز دارد.»
افراد جوان باید قدمهای بیشتری بردارند
باید در نظر داشت که هدف در تعداد گامهای افراد باید متناسب با سن آنها باشد؛ افراد جوانتر باید بتوانند هدف بالاتری نسبت به افراد مسنتر برای خود تعیین کنند. همچنین مهم است که توجه داشته باشیم که این مطالعه تنها به تأثیر خطر مرگ و میر ناشی از علل و بیماریهای قلبی عروقی پرداخته است. مطالعات دیگر و تعداد زیادی شواهد علمی وجود دارد که نشان میدهد انجام فعالیت بدنی با بسیاری از فواید سلامتی، از جمله بهبود کیفیت خواب و سلامت روان و نیز مزیتهای بسیار دیگری مرتبط است.
گفتنی است که نتایج این مطالعه برای خانمها و آقایان یکسان است.
این مطالعه که با همکاری پژوهشگرانی از مرکز پزشکی دانشگاه رادبود هلند، دانشگاههای گرانادا و کاستیا - لامانچا در اسپانیا و دانشگاه ایالتی آیووا ایالات متحده انجام شده است، به تازگی (اکتبر 2023) در ژورنال Journal of the American College of Cardiology، یکی از مجلات معتبر قلب و عروق جهان منتشر شده است. / ایسنا
هم اکنون دیگران می خوانند-
آرمیتا گراوند درگذشت
-
قیمت ارزانترین و گرانترین گوشیهای محبوب بازار | قیمت جدید گوشیهای سامسونگ، شیائومی و آیفون
-
ماجرای تیراندازی خونین خواستگار تیشرت آبی در داروخانه + جزییات جدید
-
بایدن به کنگره آمریکا: آماده اقدامات بیشتر علیه سپاه ایران هستیم
-
حادثه تلخ برای دانشآموز 7 ساله در مدرسه
-
اینجا فال شمع روزانه ات را بخوان | فال شمع امروز جمعه 5 آبان 1402 |
-
فال قهوه امروز جمعه 5 آبان 1402 | قهوه ات رو بخور فال بعد بگیر