سه‌شنبه 16 بهمن 1403

انصارالله: آماده‌ایم به کشور لبنان کمک کنیم

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
انصارالله: آماده‌ایم به کشور لبنان کمک کنیم

تهران - ایرنا - «محمدعلی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن سه‌شنبه شب در واکنش به انفجار بیروت ضمن ابراز همدردی با مردم و دولت لبنان، از آمادگی صنعاء برای کمک به این کشور خبر داد.

به گزارش ایرنا به نقل از المسیره، محمد علی الحوثی ضمن ابراز همبستگی با لبنان در پی انفجار بندر بیروت، به خانواده قربانیان این حادثه تسلیت گفت و برای تمامی مجروحان آرزوی بهبودی و سلامتی کرد.

وی گفت: یمن حاضر است در حد توان به برادران خود در کشور لبنان کمک کند.

خبرگزاری رسمی لبنان عصر سه شنبه گزارش داد، آتش‌سوزی بزرگی در یکی از انبارهای مواد محترقه واقع در بندر بیروت رخ داده است.

بر اساس این گزارش، صدای انفجار به قدری شدید بوده که در پایتخت و حومه شنیده شده است و نیروهای آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت لبنان تاکنون در پی این انفجار 30 تن کشته و 3000 نفر زخمی شدند.

پیش‌تر «حسان دیاب» در پی وقوع انفجار در بندر بیروت و کشته و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی فردا (چهارشنبه) را عزای عمومی در کشور اعلام کرد.

*س_برچسب‌ها_س*