یک‌شنبه 30 دی 1403

اهتزاز پرچم ایران در سازمان شانگهای

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
اهتزاز پرچم ایران در سازمان شانگهای

در جلسه امروز سران سازمان شانگهای در هند، ایران رسما به عنوان عضو این سازمان اعلام شد و پرچم ایران در مقابل ساختمان این سازمان بر افراشته شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، بر اساس ویدیویی که بخش عربی خبرگزاری اسپوتنیک منتشر کرد، همزمان با رسمی شدن عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای پرچم جمهوری اسلامی ایران در مقابل دبیرخانه عمومی این سازمان برافراشته شد.

همزمان با برافراشته شدن پرچم، سرود ملی جمهوری اسلامی ایران نواخته شد.

در این مراسم تعداد زیادی از مقامات رسمی، دیپلمات ها و خبرنگاران حضور داشتند.

در جلسه امروز سران سازمان شانگهای در هند، ایران رسما به عنوان عضو این سازمان اعلام شد.

ایران رسما عضو سازمان شانگهای شد / رئیسی سخنرانی خواهد کرد

نارندرا مودی، نخست وزیر هند امروز (سه‌شنبه) میزبان اجلاس مجازی سازمان همکاری شانگهای (SCO) است، رهبران چین، ایران، روسیه و پاکستان از شرکت کنندگان این اجلاس هستند.

نارندرا مودی، نخست وزیر هند با استقبال از پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای گفت: خوشحالم که بگویم ایران به عنوان یک عضو کامل به خانواده سازمان همکاری شانگهای می‌پیوندد. برای رئیس‌جمهور ایران، ابراهیم رئیسی و مردم ایران بهترین‌ها را در این زمینه آرزو می‌کنم. همچنین از امضای تفاهم‌نامه استقبال می‌کنم.

شی جینپینگ، رئیس جمهور چین نیز در سخنرانی خود در اجلاس شانگهای که به صورت ویدئو کنفرانس در دهلی‌نو در حال برگزاری است ضمن استقبال و تبریک برای عضویت رسمی ایران در این سازمان گفت: جهان امروز دچار تحول خواهد شد، تحولاتی که با چالش‌های جدیدی همراه خواهد بود؛ وحدت یا تفرقه، همکاری یا منازعه، این‌ها سوالاتی است که در زمانه ما مطرح خواهد شد. آرزوی مردم برای داشتن خوشبختی هدف ماست. صلح و همکاری می‌تواند روند جاری دوران ما باشد.

ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه نیز در سخنرانی خود عضویت دائم ایران در این سازمان را تبریک گفت.

امامعلی رحمان، رئیس جمهور تاجیکستان نیز در سخنرانی‌اش در اجلاس شانگهای پیوستن کامل ایران به این سازمان بین‌المللی را تبریک گفت.

سید ابراهیم رئیسی اولین بار به عنوان رئیس جمهور نهمین عضو اصلی سازمان همکاری شانگهای، در بیست و سومین نشست سران این سازمان مهم منطقه‌ای، بزرگترین ظرفیت کشورهای عضو برای وحدت و صلح‌سازی را ظرفیت تمدنی آنها دانست و اظهار داشت: اینک که این قاره کهن دوباره سربرآورده باید با تکیه بر اخلاق، معنویت، عدالت، عقلانیت و احترام به کرامت انسانی، بار دیگر تمدن‌ساز گردد. سازمان همکاری‌های شانگهای که نماد این «خانواده بزرگ تمدنی» است اکنون در جایگاهی ایستاده که می‌تواند، افق‌های جدیدی از همگرایی منطقه‌ای و همکاری‌های امنیت‌ساز را بنا نهد.

همچنین بخوانید