یک‌شنبه 30 شهریور 1404

اگر به سال 96 برگردم دیگر از روحانی حمایت نمی‌کنم

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
اگر به سال 96 برگردم دیگر از روحانی حمایت نمی‌کنم

یک کارشناس اقتصادی می‌گوید: اگر به عقب برگردیم دیگر نامه‌ای در دفاع از روحانی امضا نمی‌کنم؛ وقتی همتی و جهانگیری برای ریاست جمهوری ثبت‌نام کردند، تعجب کردم!

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: شهریار زروکی، استاد اقتصاد دانشگاه مازندران و از امضاکنندگان نامه حمایت از روحانی در سال 96 با انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت در چند سال گذشته، به «نود اقتصادی» گفت: متأسفانه دولت دوم آقای روحانی هم مانند دولت‌های دوم مرحوم هاشمی رفسنجانی و آقای احمدی‌نژاد، عملکرد ضعیفی در حوزه اقتصاد از خودش به جا گذاشت و من اگر به 4 سال قبل برگردم دیگر حاضر به امضای نامه حمایت‌آمیز از ایشان نیستم.

وی با بیان اینکه «دولت، یک رهاشدگی در اقتصاد کشور ایجاد کرده» تصریح کرد: این دولت مانند برخی از دولت‌های گذشته در دوره اول اقتصادی سعی در ایجاد ثبات اقتصادی داشت ولی در دوره دوم این ثبات از بین رفت و نوعی رهاشدگی در اقتصاد ایجاد شد که نقطه اوج آن در سال 99 بود.

وی، تورم را مزمن‌ترین مشکل اقتصاد دانست و بیان کرد: اقتصاد ما با کسری بودجه و رابطه مالی غلط بین دولت و بانک مرکزی مواجه شده است.

زروکی می‌گوید: وقتی خبر آمد جهانگیری و همتی برای انتخابات ثبت‌نام کردند، به‌شدت تعجب کردم. آقای همتی که در دوره مدیریتش نتوانسته استقلال بانک مرکزی را حفظ کند و عملکرد خوبی نداشته یا آقای جهانگیری که خودش در دولت بوده، چطور و با چه انگیزه‌ای می‌خواستند به‌عنوان نامزد در انتخابات شرکت کنند؟!